eşim benden memnun degil

eşini ailesinden sonraya koyan erkeklere nasıl kızıyorsak, burda da sana kızarız; cunku farkı yok durumun.. adam seni umursuyor ki ilgini bekliyor, istiyor.. sükretmelisin ve tez elden eşine özen göstermelisin.. bu 7/24 iletişimde olmak degildir elbet.. küçük dokunuşlar, güzel sözler de yeter bazen.. derdiyle ilgilenmek veya gününün nasıl gectigini ilgiyle sormak da..
eşin seninle yeterince ilgili mi peki?

soyle anlatayım eşim hem fabrikada çalışıyor hemde köyde arazileri var onunlada ilgileniyor köye cok gittiği için bu canımı sıkıyor onun için ilgimi azaltiyorum kendine soğuk davraniyorum

soyle anlatayım eşim hem fabrikada çalışıyor hemde köyde arazileri var onunlada ilgileniyor köye cok gittiği için bu canımı sıkıyor onun için ilgimi azaltiyorum kendine soğuk davraniyorum
bencede yapmayın cunku sımdı alttan alıyor gormezden gelıyorlar ıclerıne atıyolar sonra ummadıgınız bıranda hıc beklemedıgınız bı zamanda yuzunuze vuruyorlar bu noktaları ,,erkklerın hıc sevmedıgı sey surat asmak ve trıp atmak ..bunun yerıne sıkıntınızı bırebır veya mesaj yoluyla anlatıp couzum yolları ararsanız daha ıyı olur sankı sızın ıcın..cunku sızde ıcınıze atıyorsunuz..kucuk gıbı gozuken seyler ıcımızde dag oluyor uzerımıze gelıyorlar sonra..

Zaten bazen yapıyor neden ilgisizsin başka birini var diyor aldatan kişiler gibi davranıyorsunuz diyor

Iyi de baskasinda gozu olsa ilgi istemez, tam tersine rahat birakmanizi isterdi. Eger bir erkek ilgi bekledigini acikca soyluyorsa gercekten ilgisiz kalmis demektir.

Eşinize üzüldüm gerçekten. Neden ailesinin hatalarının acısını ondan çıkarıyorsunuz? Ne güzel kendini ifade etmiş adam karısından az da olsa ilgi beklemiş. Bence sogumak için bahane aramayın. Evliliginize yazık edersiniz.

Kaçan her zaman kovalanmaz. Benim eşimin de tarlası var.ikimizde öğretmenizve tarla yüzünden tatilimizin yarısı ayrı geçiyor nerdeyse. İlk zamanlar bende suçluyordum kızıyordum sonra fark ettimde oda çok hoşlanmıyordu bu durumdan ve benim bu tepkime onu daha çok uzuyor. Şimdi asla tavır yapmıyorum ve ona destek oluyorum. Hangi
halimizle daha mutluyuz. Tabiki şimdi.
Eşinle ilgilenen yoksa zamanla senden uzaklaşır. Hem köydeki arsaları vs evlenmeden önce senden gizlememiştir herhalde. Mutsuz olmak yerine mutlu olmak için bahaneler uretin. Yoksa buraya daha çoook konu acarsınız.

iki seçenek var ya masumca sizden daha fazla ilgi bekliyor ya da aldatmaya yol yapıyor. bahane olarakta bana ilgi göstermiyordun vs...

köye işleri güçleri olduğu için gidiyodur muhtemelen. belki de sen onu ilgisiz bıraktığın için de en azından orda kafasını dağıtmak için gidiyodur. bilrmiyorum. adamı vıcık vıcık sev dibinde dur demiyoruz tabii ama yine de sevildiğini hissettir. eğer onun sana karşı hataları olduğundan soğuyosan, sebebini söyle de kafasından "başka biri var" diye senaryolar uydurmasın

Slm arkadaslar eşim benden memnun değilmiş onunla ilgilenmediğimi onu ikinci plana attığı söylüyor acaba gözü dışarıda olur mu beni cok seviyor böyle yaptıkça benden uzaklaşır mı
Eğer bunu sana söylüyorsa korkma kendine az çekidüzen ver ilgi sevgi anlamında ne demişler havlayan köpek ısırmaz temsilde hata olmazmış ayrıntılara takılma bacım hem niye ilgilenmiyosun bakiim onunla ilgilenicek birini bulsun da bdv de açtığın konu KOCAM BENİ ALDATIYO NAPICAM.. Diyemi başlasın istiyosun canım benim sana kadın dayanışması erkek dediğin küçük çocuk misali işgi şımartılma berde o orda benden demesi ...

Ay yok artık

Yok gizlemedi ama her pazar köye gidiyor ve bana kendiniz için gidiyorum biraz getirisi olur diyor ama yıllardır kaynanamdan kayimlarimdan elimize geçen bişey yok

Köye gittiğinde hep çalışıyorum eşim ailenin en küçüğü olduğu için onu kullaniyorlar

eşiniz belliki sizi seviyor iki işte birden uğraşmasındada kötü bişey göremedim kadın da olsa erkek olsa ilgisizlik insanı yıpratır bence ailesi ne kadar kötü de olsa eşinizden sevginizi esirgemeyin

eşiniz belliki sizi seviyor iki işte birden uğraşmasındada kötü bişey göremedim kadın da olsa erkek olsa ilgisizlik insanı yıpratır bence ailesi ne kadar kötü de olsa eşinizden sevginizi esirgemeyin
Evet seviyor ama söz verdiği biseymi köyden dolayı yapmayınca sinir oluyorum

Bugün iki konu oldu bu içerikte, ben mi taş kalpliyim allahım, 20 gündur evimden uzaktayim, annem bir hafta daha kal diyor, bir tarafım kış olunca hiç gelememeyeceksin, kal, iki günlük dünya diyor diğer tarafim ille de evim diyor, ve itiraf ediyorum ki,ikinci tarafim ℅70..... Ben evimi duzenimi hatta duzensizligimi çok özlüyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…