- 26 Ağustos 2015
- 102
- 34
- 13
- 36
- Konu Sahibi caddyzeynep
-
Sen ailene cok mu uzaksinBugün iki konu oldu bu içerikte, ben mi taş kalpliyim allahım, 20 gündur evimden uzaktayim, annem bir hafta daha kal diyor, bir tarafım kış olunca hiç gelememeyeceksin, kal, iki günlük dünya diyor diğer tarafim ille de evim diyor, ve itiraf ediyorum ki,ikinci tarafim ℅70..... Ben evimi duzenimi hatta duzensizligimi çok özlüyorum.....
Çok uzak sayılmaz 350 km ana geçen sene. Bu zamanlar eve döndüm, yaza kadar gelemedim, iki çocuk bir de çalışıyorum, o yüzden hemen gelemiyoruz....Sen ailene cok mu uzaksin
Altı yıl eşim her yaz gitti calıştı çabaladı. OYok gizlemedi ama her pazar köye gidiyor ve bana kendiniz için gidiy. orum biraz getirisi olur diyor ama yıllardır kaynanamdan kayimlarimdan elimize geçen bişey yok
Yeni konu aç başkasının konusunu sabote etmekızlar ben de yeni doğum yaptım beş ay önce eşim doğumdan sonra çok kilpo aldığımı ve gögüslerimin çok sarkık yaslı kadınlar gibi oldunu söylüyo ne yapabilirim sürekli gögüslerimi dert ediyor 71 kiloyum çocuk hiç anne sütü almadı bu arada.acillll
Banyoya girdiğin zaman göğüslerine soğuk su tut sarkmasini engeller sertlesr ben bekarken de yapiyodm hala yapyrm her yerime tutuyorum soğuk suyu inşallah bi sorun olmaz hamilelegmden sonra bide sutyensz durmam hiç oda sarkmasina neden oluyo cnkukızlar ben de yeni doğum yaptım beş ay önce eşim doğumdan sonra çok kilpo aldığımı ve gögüslerimin çok sarkık yaslı kadınlar gibi oldunu söylüyo ne yapabilirim sürekli gögüslerimi dert ediyor 71 kiloyum çocuk hiç anne sütü almadı bu arada.acillll
İ sallahcanim benimkide anlar sabah köye gitti simdi gelip ise gitti bir pazar evde yanlizimAyrıca buradaki çoğ
Altı yıl eşim her yaz gitti calıştı çabaladı. O
zamanlar kp tarlaları bolmemisti. O kadar
yorgun gelirdi ki bazen bayılırdı ve acillik
olurdu. Soluğu hastanede alirdik. Neden sırf kp borcu var odensin diye. Sonra duydukki kp kaynim ev almisti ona yardim etmis diye. Yardım etsin önemli değil kendi parası ama kakayınların yada eltilerim asla gelmezdi yardıma. Bu durumu eşime söyledim. Bisey demedi ama çok zoruna gitmişti. Ailesine kiyipta bisey demedi ama artık ben biliyorum ki mecbur olduğu için gidiyor ve benim yanımda daha mutlu orada olmak mecburiyet.Bazı şeyler onların tercihi değil. Seni zorlanıyordu gitme üstüne. Zamanla herşey oturur.
Inan ne anlatmak istediğinizi anlamadimYa aslında ikinizde haklısınız ama söylemeden geçemeyeceğim adam eve eşya mı almış, memnun değilmiş?
Hangi insan evladı pür dikkat ilgi gösterebilir ki? Çocuğunuz olduğunda bu adam ne yapacak?
Inan ne anlatmak istediğinizi anlamadim
Tavırlarından memnun degilmişHayır siz ona ilgi göstermiyormuşsunuz ikinci plana atıyormuşsunuz ya.. İlk olarak cümle çok kaba. Eve eşya mı almış memnun değilmiş dedim.İkincisi tüm ilginizin onda olmamasından doğal ne olabilir ki? Şimdiden bu kadar alınan adam çocuk olunca ne yapar onu diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?