• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim benden memnun degil

caddyzeynep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
102
34
13
36
Slm arkadaslar eşim benden memnun değilmiş onunla ilgilenmediğimi onu ikinci plana attığı söylüyor acaba gözü dışarıda olur mu beni cok seviyor böyle yaptıkça benden uzaklaşır mı

Memnun olmadığı şeyleri söylesin açık açık, hak verirsen düzeltmeye çalışırsın. Hiç çabalamadan gözü dışarıda olur mu diye mi dertlendin?

Gözüm dışarı kayabilir diye kendisi mi ima etti yoksa söylediklerinden sonra senin mi aklına geldi? Eğer kendisi benimle yeterince ilgilenmiyorsun böyle giderse gözüm dışarı kayabilir gibi bi şey dediyse durduk yere bence resmen aldatmanin yolunu yapmış. Yakalanınca ben seni uyarmistim senin yüzünden filan dicektir. Tipik aldatan erkek lafi

Yok canim sadece bana ilgin az dedi
Gözüm dışarı kayabilir diye kendisi mi ima etti yoksa söylediklerinden sonra senin mi aklına geldi? Eğer kendisi benimle yeterince ilgilenmiyorsun böyle giderse gözüm dışarı kayabilir gibi bi şey dediyse durduk yere bence resmen aldatmanin yolunu yapmış. Yakalanınca ben seni uyarmistim senin yüzünden filan dicektir. Tipik aldatan erkek lafi

Ailesiyle sorunlarin var diye esine neden soguk davraniyosunki?

Ayrica ailemin yanina gidince hic gelmek istemiyorum diyosun , bunu esinede böyle dediysen bence sorun büyük...

Ailemle farklı illerde yaşıyoruz oraya gidince hiç gelmek istemiyorum ailesiyle sorunlarım var bununda kendine yansitiyorum sıcak olamiyorum
Artık tek bir evin var biliyorsun değil mi? Kocan senin hayatında birinci önceliğe sahip olduğunu bilirse onun ailesiyle olan sorunlarda sana hak vermesi kolaylaşır.

Ayrica ailemin yanina gidince hic gelmek istemiyorum diyosun , bunu esinede böyle dediysen bence sorun büyük...

Direk demedim ima ettim canim sebepte senin ailen dedim

Direk demedim ima ettim canim sebepte senin ailen dedim
bunu demek yerıne senın aılene ragmen herseye ragmen senı sevıyorum senın yanındayım ve senınle mutluyummu hıssettırın bence..yoksa onunuzde ıkı yol gozukuyor ya bu soguklugu gıderemıyeceksınız ıcınızde ayrılıkla sonlandıracaksınız. yada esınıze tutunup sorunları beraber asacaksnız ...

Back
X