- Konu Sahibi kirmizigitar
-
birikim yaptigimiz ayrica bir hesap yok ve kredi karti ekstrelerini gecen ay maillerinr bakarken gormustum orda da garip bir durum yok yani fazla geliyor evet ama biliyorum ne kadar geldigini en azindan. daha once boyle bir durum olmustu benden sakladi sakladi ben olayi buyutunce bankadan 600 lira kadar kredi cektigini ogrendim ve cok kizdim cunku bende para vardi ve biliyordu madem elin sikisikti neden benden istemedin dedim ne kadar zor biliyomusun sen bunu anlayamazsin dedi ama soz verdi bir daha oyle birsey yapmayacagina ama korkuyorum simdiBüyük ihtimal sizi sinirlendirecek bir meblağda borcu var gibi gereksiz tonla şeye para harcadığını söylüyorsunuz ya hesaplarınızda yatırım yaptığınız miktarlar varsa oradan harcama yapmıştır ya da kredi kartı borcu felan vardır bence durumunuz işin içinden cikilamayacak bir hal almadan el koymayınızı öneririm
cok severek evlendigim ve bana inanilmaz duskun bir esim var. 1.5 yillik evliyiz ve ikimizde calisiyoruz. 8 yildir taniyoruz birbirimizi. bekarligindan ve ogrencilik yillarindan beri para konusunda hep beceriksizdir. gereksiz tonla seye para harcar bende daha kontrollu ve tutumlu olma birikim yapma kafasindayim herzaman.
sorum su, esimin hicbir kotu aliskanligi yok, ne alsa evine alir kendine harcadigi birsey de yok biliyorum. ama nedense inrernet bankaciligi sifrelerinindeli gibi sakliyor ve bakmama asla musade etmiyor. askim ne durumdayiz bakayim diyorum ama inanilmaz ketum bir hale giriyor tanidigim insandan bambaska biri oluyor ve asla izin vermiyor ne istiyorsun ben soyleyeyim diyor. cok canim sikiliyor gizliden bakmayi denedim olmadi korkuyorum bir yerlerden kredi felan cekmis benden sakliyor olabilir mi? altindan kalkamayacagimiz bir borcumuz mu var yoksa nedir bu inat?
aynı dertten muzdarıbım esım benımle paylasmıyo harcamalarını ve eli çok boldur bebegımız olacak onun maddi sıkıntı cekmesını ıstemıorm herseyını bol bol almak ıstıormcok severek evlendigim ve bana inanilmaz duskun bir esim var. 1.5 yillik evliyiz ve ikimizde calisiyoruz. 8 yildir taniyoruz birbirimizi. bekarligindan ve ogrencilik yillarindan beri para konusunda hep beceriksizdir. gereksiz tonla seye para harcar bende daha kontrollu ve tutumlu olma birikim yapma kafasindayim herzaman.
sorum su, esimin hicbir kotu aliskanligi yok, ne alsa evine alir kendine harcadigi birsey de yok biliyorum. ama nedense inrernet bankaciligi sifrelerinindeli gibi sakliyor ve bakmama asla musade etmiyor. askim ne durumdayiz bakayim diyorum ama inanilmaz ketum bir hale giriyor tanidigim insandan bambaska biri oluyor ve asla izin vermiyor ne istiyorsun ben soyleyeyim diyor. cok canim sikiliyor gizliden bakmayi denedim olmadi korkuyorum bir yerlerden kredi felan cekmis benden sakliyor olabilir mi? altindan kalkamayacagimiz bir borcumuz mu var yoksa nedir bu inat?
emin olasınki eşinin altından tonla borç çıkacak.bir an evvel resti çek aç bak hesaplara kıyametiniz gelmeden.yaşadım biliyorum canım.cok severek evlendigim ve bana inanilmaz duskun bir esim var. 1.5 yillik evliyiz ve ikimizde calisiyoruz. 8 yildir taniyoruz birbirimizi. bekarligindan ve ogrencilik yillarindan beri para konusunda hep beceriksizdir. gereksiz tonla seye para harcar bende daha kontrollu ve tutumlu olma birikim yapma kafasindayim herzaman.
benim babamda annemden gizlii birikim yapar ayrı bi yerde sölemeyin ananıza bi dakkada yer paraları der.Adam gizli para biriktiriyordur belki.
Benim eşimin de 3 banka hesabı var.
2 hesabının her şeyini biliyorum.
Diğerini söylemiyor çünkü o hesapta birikim yapıyor.
Hemen kötüye yormayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?