esim benden ne sakliyor?

Bu yeminleri nasil da sogukkanlilikla yapmis esiniz? Her konunuzda esinizden cok masum cok iyi biri diye bahsediyorsunuz ama sabahi görmeyeyim, yok 1 lira bile borc yok demesi cok da masumca gelmedi bana.

Bundan sonra bütün evin parasal mevzulari sizin kontrolünüzde olsun yoksa böyle bi olayin tekrarlanmasi muhtemelden öte kesin bence.

Hakikaten onu dusunemedim. Bir sürü borcu var ama nasil yeminler etmis. Insan basina gelmesinden korkar.

Nasil boyle yemin edebilmis sorsaydiniz keske kirmizigitar

ne onerirsin peki? bosanmayi bile dusunuyorum

Maaş kartına kredi kartlarına banka hesaplarına el koyucaksın. Eline harçlık verp her şeyin idaresini eline alıcan. Senin de iradeli davranman gerekiyor. Madem kendine hakim olamıyor çocuk eğitir gibi davranıcan. Zamanla gevşetirsin ipleri. Ama birikimi hep sen yap.

Esiiz cok kolay yemin edebikiyor
Cok kolay yalan soyluyor
Bence artik hesaplari siz kontrol edin
Yaptigi her harcamani hesabini soruayrica her konu basinda mukemnel biri gibi bahsediyorsunuz ama oyle olmadigini siz de biliyorsunuz kandirilmaya izin verneyin artik

Parasal olarak size söylemek istemedi gi ve sakladığı bisey var

Hakikaten onu dusunemedim. Bir sürü borcu var ama nasil yeminler etmis. Insan basina gelmesinden korkar.

Nasil boyle yemin edebilmis sorsaydiniz keske kirmizigitar

bana yeminler ettigi donemde borclari kapatmis aslinda bankaya olan. yani durum biraz karisik ama yalan yere degil ettigi yemin.ben fark etmesem bu kadar kurcalamasam cok rahat siyrilirmis isten. cunku o hepsini kapattiktan sonra ogrendim ben.

simdi internet bankaciligi sifrelerini degistirdim o bilmiyor, kartlarina el koydum, harclik verir gibi yapicam ona butun idare bende olacak ki anca halledeyim.

ben olayin para kismina takilmiyorum. hayatim boyunca paraya deger veren biri olmadim. umrumda bile degil. beni en cok yaralayan bunca isin arkamdan cevrilmis olmasi.

cok iyi biliyorum ki esimin bunlari saklmasinin sebebi de ben duyup uzulmiyim diye, her hangi bir halt karistirmak icin degil onu biliyorum. beni huzursuz etmesin kendi halletsin diye calismis ama becerememis iyice eline yuune bulastirmis iste. ona olan sevgimi bile yitirdim, ama o sadece salakligindan yasatti bana bunlari biliyorum. yoksa hala savunuyorum yigidi oldur hakkini yeme cok efendi saygili degerli bir insan. bir hhatadir yapmis icinden cikamamis iste

Iyi de bu yalan yere yemin oluyor zaten. Nasil 1 lira borc yok diyor da 15bin lira borc var o zaman.?Yalan nasil olmuyor ki? Bildigin yalan bu. Net.

Esiniz iyi bi insan olabilir ama size yalan söylemis. Gizlemis hesaplarini. Belki bakmasam siyrilacakti diyorsunuz ama 15bin az mi ki hemen siyrilsin. Daha da batacakti belki. Bu kadar masum görmeyin.

Benim anlamadigim niye sizden sakliyor ki? Asil üzerinde düsünülmesi gereken bu. Madem evin giderleri bunlar niye farkli yollara girip borclaniyor?Sizden cekiniyor, bi özgüven eksikligi var esinizde. O yüzden sakliyor.

Iyi insanlarda hata yapar sana tek diyebileceğim sürekli tetikte ol sonra kafanı duvarlara vurma

Sizden habersiz birine kefil olmuş ve bu borcu ödüyor olabilir.. Bankacı bir tanıdıgınız varsa tc kimlik numarası ile gizliden bakabiliyorlar diye biliyorum. Geçen sene bir arkadaşım bana bu şekilde bakıldıgını söylemişti, ablası bankacıydı.. Tabi yanlış bilgi vermek istemem bunu bankacı arkadaşlar varsa daha doğru yorumlarlar

Bence de durum budur.
Bankaya borcu kapatmis o yuzden yalan yemin degildir, diyor konu sahibi ama 15 bin kredi borcu var da diyor.

15 bin borc varken 1 kurus borcumuz yok diye, yemin edemez ki.
Ederse de basbaya yalan yemindir.

Konu sahibi de bir tuhaf yani.
Hem borc var hem yok.

Hadi yemini de gectim gizlemis, yeminsiz bile olsa borc yok diye yalan soylemis.
Bunun esinin saygili efendi olmasiyla alakasi yok ki.
Kimse efendi degil demiyor, abartili ovguler can sıkıcı.
Cunku su durumda su olayda savunulacak hicbir tarafi yok.

esim birine diyo ki benim 20 binlira paraya ihtiyacim var kredi felan cekicem. o kisi de diyo ki hayir cekme ben sana vereyim geri odemene de gerek yok. bu kisi esimin abisi ama ayni zamands kuzeni vs vs karisik mevzular o kismina hic girmiyim. dogal olaraj esim butun borclari ondan aldigi para ile kapatiyo ve ben ona sordugum esnada borclarin hepsi kapanmis oldugu icin boecumuz yok diyo. ben durumu ogrenince o odedigi kisiye de geri oderiz olmaz oyle sey dedim. hic odemesek bile olur yani.... ama millet mecburmu canim benim borcumu kapatmaya...

kefil vs durumu yok arastirdim. tek sorun bir defa icerden nakit avans cekmis olmasi.sonra onu kapatmak icin baska bankadan nakit avans cekmis onun asgarisini oderken baska bankadan cekmis onunla digerini digerini derken almis basini gitmis. ve salakligi su ki sorunu nasil cozerim diye dusunmek yerine karimin bunu ogrenmesini nasil onlerim diye yormus kafayi. sonuc ortada.

uzerimde zaten fazlaca yuk var disarda calisiyorum kendi isimin disinda ortak bir is yapiyoruz onda calisiyorum deli gibi gece gunduz evimin temizligine bir defa yardimci bile almadim utu yemek temizlik misafir hersey bende yetmez kocam isi yuzunden eve gelmez geceler olur bazen evin tum yukunu cekerim bi de simdi hesaplara el koydum mali sorumluluk bana yuklendi iyice yorgunum artik

Sizin yerinizde kim olsaydi yorulurdu zaten. Tek yasiyor gibisiniz. Esiniz evliligin bilincini kavrayamamis maalesef.

Ya bi de alakasiz ama bi sey merak ediyorum esinizin öz anne ve babasi vefat mi etti? Konunuzda okudum ve hic onlardan bahsetmemissiniz o sebeple merak ettim kirmizigitar ?

hani eşinizin bir borcu yoktu size söylemediği? çok da güvenmeyin bundan sonra eşinize.

Ben de nefret ederim kisisel hesabimi taciz edilmeye calisilmasindan. Para hesabi olur, sosyal hesaplar olur, insanlarin ozel alanina girmeyin essiniz diye. Soruyosun soyluyo daha fazlasi ne?

Hafiyelik yapip yalanini ortaya cikardin ve iyi bi sey yaptin saniyosun ama aslinda uzun vadede cok zararli cikacaksin. Su an o adama SEN YALAN SOYLERSEN BENDEN GIZLI IS CEVIRIRSEN BEN BUNU AFFEDERIM mesaji verdin ve hayat boyu benzer durumlara muhatap olabilirsin. Keske borcunu kendi kendine halletseydi derdin o olsaydi. Bi adim atarken iki adim sonrasini dusunmek lazim. Sonrasinda affetmek durumunda kalacaginiz yuz kizartici suclari ifsa etmek icin cabalamayin kizlar

ona karsi tum sevgimi ve guvenimi kaybettim. Yasadigim hayal kirikliginin tarifi yok. Bunu kaldirabilir miyim bilmiyorum. Su an sadece deniyorum. Bunun o da farkinda. Bendeki en son kredisini kullandiginin farkinda. Tekrar arkamdan is cevirirse olacaklarin farkinda. Kaldiki hala affetmis olmadigimin da farkinda...

Yoo bunlarin hepsi senin kurgun. Su an karsi tarafa verdigin tek mesaj SEN YUZ KIZARTICI SUC ISLEDIN VE BEN BUNU AFFETTIM. Kocanin ne dedigi bile muhim degil. Bilincalti bu mesaji aldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…