esim birine diyo ki benim 20 binlira paraya ihtiyacim var kredi felan cekicem. o kisi de diyo ki hayir cekme ben sana vereyim geri odemene de gerek yok. bu kisi esimin abisi ama ayni zamands kuzeni vs vs karisik mevzular o kismina hic girmiyim. dogal olaraj esim butun borclari ondan aldigi para ile kapatiyo ve ben ona sordugum esnada borclarin hepsi kapanmis oldugu icin boecumuz yok diyo. ben durumu ogrenince o odedigi kisiye de geri oderiz olmaz oyle sey dedim. hic odemesek bile olur yani.... ama millet mecburmu canim benim borcumu kapatmaya...
kefil vs durumu yok arastirdim. tek sorun bir defa icerden nakit avans cekmis olmasi.sonra onu kapatmak icin baska bankadan nakit avans cekmis onun asgarisini oderken baska bankadan cekmis onunla digerini digerini derken almis basini gitmis. ve salakligi su ki sorunu nasil cozerim diye dusunmek yerine karimin bunu ogrenmesini nasil onlerim diye yormus kafayi. sonuc ortada.
uzerimde zaten fazlaca yuk var disarda calisiyorum kendi isimin disinda ortak bir is yapiyoruz onda calisiyorum deli gibi gece gunduz evimin temizligine bir defa yardimci bile almadim utu yemek temizlik misafir hersey bende yetmez kocam isi yuzunden eve gelmez geceler olur bazen evin tum yukunu cekerim bi de simdi hesaplara el koydum mali sorumluluk bana yuklendi iyice yorgunum artik