esim benden ne sakliyor?

Anlamıştım..

Neyse ki sadece 15 bin

15 bin Nasıl borç yapmış o kadar ya? Faiz faiz demişsiniz de 3 ayda ne kadar tutar faiz. Nereye harcadığını biliyor musunuz bari?

İpin ucu neden kaçmış, kredi kartina neden o kadar yüklenmiş bu önemli. Harcamalara bakıp toplu değerlendirme yapmani tavsiye ederim.
Kumar, alkol ya da baskasina verilen/harcanan para yoksa 3 ayda 15.000 TL değerinde kredi kartı açılması pek olası gelmedi bana.

hepsini inceledim. tamami bizim harcamalarimiz. ikimizde ehliyet aldik bu 3 aylik donemde 3 binlira kadar onlar icin nakit avans cekmis zaten. sonrada ondan alip ona ondan alip ona kapatmaya calismis. nakit avans cektikce faiz faiz ustune tabi. bir de biz esimle ortak is yapiyoruz kendi islerimizin disinda, sirket hesabi onun uzerine. bende para var diye ise yatirim yapiyorum makineler aliyorum stok malzeme aliyorum falan. kartlarla odemis onlari da sonra kalkamamis altindan. oturup tek tek inceledim bilmedigim 10 liralik bir harcama bile cikmadi cok sukur. yani buna bile sukur eder hale geldim ne yazikki...
15 bin Nasıl borç yapmış o kadar ya? Faiz faiz demişsiniz de 3 ayda ne kadar tutar faiz. Nereye harcadığını biliyor musunuz bari?

Bu 15000 nereye gitmiş kalem kalem bakın derim. Evinize harcasa anlamaz mısınız bu kadar büyük miktarı

Habersiz olmasi yine kotu hicmi kazanamamis 15 bin ne demek enterasan bendn habrrsiz bir sey yerinden kipirdamaz gerci sorumsuz biri degil ztn saygidn sorar gizli kapakli ne olursa olsn dgru degil sukurlr olsun kocam asla yapmaz byle bsey

Ayda 5 bin harcams hic kazanmamis demekki dogruysa tabi nakite cevrilmemisse cektirdigi yerdn yada kazandigi parayi harman savurms acik net babam is sahibi ayda okdr harcamio ki onceki konularada baktm ztn zor kurulma bir yuva skintili yani kiz evi alma fln k.v hakkinda hep konusmalr fln sorunlu evlilik gibi ztn sana sesleniorm kendini kullandirtma sen yapsaydn ne olurdu dusun birazcik

Kredi kartından nakit çekip ehliyet masraflarını odediginde senin hiç dikkatini cekmediğine göre " bu nakit parayı nerden buldun " deme gereği duymadigina göre o sırada eşinin cebinde 3000 tl olmalıydı. Neden karttan çekmiş acaba? Elinde olması gereken nakiti ne yapmış da karttan çekmiş para. Madem karttan çekiyor sana neden karttan cektim demiyor. Bence kazandığı nakitleri ne yaptığını da didiklemelisin.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama arkadaşım eşiyle birlikte olduğu zamanlarda eşinin doğru söylediğini erkeklerin en zayıf anının o olduğunu söylemisti benimkide bir duyum inşallah kötü bir şey yoktur

Çok geçmiş olsun,peki kredi kartıyla o kadar ne harcamış? Sizde görmediniz mi nereye harcadığını?

sirketi kurdugumuz donem bende nakit vardi ama o kendi maasiyla kurdu ihtiyacin olursa soyle madem dedim olmus ama soylememis karttan bakit cekmis oderim diye. sonra gelen maastan kartin asgarisini yatirmis kalani da eve vermis tabi boyle olunca diger harcamalar icin tekrar kredii karti kullanmis yine asgarisini odemis tabi borc katlanmis sonra sirket hesabindan avans cekip onun asgarisini odemis maasindan eve verdigi icin tum aylik giderlerini kredi kartina yuklenerek yapmis biz de bu esnada nasil para harciyoruz ama surekli soruyorum paramiz varmi ne durumdayiz diye var merak etme diyo. megersem bana caktirmamak icin harcamalardan kismiyormus ta kendi kendine kapatir belki diye dusunmus. o hesaptan cekip digerinin asgarisi bu hesaptan cekip oburunun aagarisi derken almis basini gitmis. yaklasik 8 9 aydir olan mevzu ama son 3 ayda artik tamamen cig gibi buyumus ve altindan kalkamamis. avans cektigi tarihlere bakiyorum ayni gun ya benim hesabima yatirmis cektigi parayi ya da asgari odeme tutarlarina yatirmis kartlarin.

onca yil sevgililik, hic bir mali beklentim olmadan ogrenci haliyle sevdim onu. ailesi zerre kadar destek vermedigi icin tum ev kurma yukunu ben ustlendim cunku gercekte cok iyi biri. evlendik kv ve kp tarafindan tum fedakarliklarim hic edildi ona da eyvallah dedim. nikah icin kiraladigimiz arabayla esim kaza yapti araba perte cikti kimse duymasin dedi onu da odedik kimseye caktirmadan. tam hersey yoluna girdi dedim simdi de bu. ne sevgim ne guvenim kalmadi cok ama cok bozuk moralim

Uzulmeyin diyemiycem. Cunku bu kadar fedakarliga rağmen sizden bir seyleri saklamasi cok ama cok ayip olmus.
Bu konuda sert olsaniz? Bir daha benden bir sey gizleme gibi sert konusmalae yapsanız olmaz mi?

Uzulmeyin diyemiycem. Cunku bu kadar fedakarliga rağmen sizden bir seyleri saklamasi cok ama cok ayip olmus.
Bu konuda sert olsaniz? Bir daha benden bir sey gizleme gibi sert konusmalae yapsanız olmaz mi?
bundan sonra birsey saklamaya cesaret edecegini zaten sanmiyorum. yuzume bakmaya utaniyor. ama ben bunu hazmedemiyorum. unutmaya affetmeye calisiyorum ama zehir gibi sariyoe vucudumu ofkem. bunu nasil kaldirabilirim bilmiyorun

bundan sonra birsey saklamaya cesaret edecegini zaten sanmiyorum. yuzume bakmaya utaniyor. ama ben bunu hazmedemiyorum. unutmaya affetmeye calisiyorum ama zehir gibi sariyoe vucudumu ofkem. bunu nasil kaldirabilirim bilmiyorun

Evet anlayabiliyorum. Allah ferahlik versin diyebilirim ancak. . Umarim zamanla ofkenizi dindirir ve bir daha yapmaz.

Ohooooo öyle bir saklar ki ruhun duymaz inan o sebeble her zaman tetikte olmanı öneririm

Bu zehir ona işledi bir kere devamı gelmeyecek diye verilen sözlere kanma sonra çok üzülürsun

Son düzenleme:
ne onerirsin peki? bosanmayi bile dusunuyorum
Hayır boşanma elbette sadece daha fazla dikkatli olmani öneriyorum
Uyanık olmani
Bir defa yaptıysa bunu yapmayacağının garantisi yok demektir polyannacilik oynamaya gerek yok
Takipte ol sürekli

Eve giren cikan parayi, harcamalari siz tutun. Bazi insanlar boyle kadin,erkek farketmiyor. Boyle derken 'ev ekonomisi ozurlu'.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…