esim benden ne sakliyor?

Anlattığınız gibiyse kesin var birşey. Ama ne? Tutturun görmek istiyorum diye.

B
Bu düşüncenizi açık açık söyleyin.neden böyle davrandığını sorun.eğer bi şey yok vb derse, iyi ama eğer bi şey çıkarsa çok. Kötü olur diye korkutabilirsiniz

esime sordum: bir adam internet bankaciligi sifresini niye karisina vermez?

yaniti su oldu:

- karisi niye istiyor?

oztle bunu gizli sakli diye degil de, sahsi alani olarak gorup vermiyor olabilir.

esimle ve kendimle ovndugumden bahsetmissiniz yorumlarda. ozellikle vurguluyorum ki baska biri olma ihtimalini dusunmuyorum bunun disinda ne olabilir diye fikrinizi alayim dedim. amacim ne kendimi ne edimi ovmek degil koskoca insaniz ovunmek nedir... yanlis anlasildiysam affola...

Muhtemelen yine böyle bir şeydir. Yoksa neden saklasin. Bu arada büyütmuyorsun bence meraklanman gayet normal.

olay cikarttim ve bana dedi ki sozume guvenmek zorundasin ben senelerce elime gecen paranin idaresini yapamadim simdi kendimce birseyler yapiyorum ek isler ayarlamaya calisiyorum birikim yapiyorum sabahi gormek nasip olmasin ki seni uzecek kiracak bir durum sagdan doldan alinmis bilmedigin 1 lira borc bile yok bana sadece guven dedi. zorlamadim ama hala icim icimi yiyor...

bence bunun altından borç cikacak dedigine gore

Esiniz uyurken telefonunu alın ve internet Bankacılığina girerek Şifremi unuttum işlemleri yaparsınız ( genelde musteri numarasi ve kart şifresi istiyorlar tabi kart sifresini biliyorsanız yapın ) kendiniz yeni şifre oluşturarak bütün herseyi öğrenebilirsiniz.
Not :Eğer Eşinizin dediği doğru çıkarsa Aranızda büyük bir güven eksikliği olabilir

Siz eşi çoraplarını koklayan kadındınız sanırım..Herkonunuzda olduğu gibi bu konunuzda da aldatıldığınızı düşünüyorum.Kendinizi bile aksine ikna etmek için sürekli eşinizin size olan sevgisinden bahsediyorsunuz..Eşiniz işini güzel bahane ediyor olabilir,ben olsam bu kadar güvenmezdim çünkü anlattığınız şekilde bir evlilik olmaz.Aylarca sizle ilişki yaşamadan durması (sacma sapan birşey için) söylediklerimi destekler nitelikte

Dipnot:hislerim korkunç kuvvetlidir

Ne alaka ki, siz ondan para isterken sıkışınca zorlanıyor muymuşsunuz?

esimin gec geldigi ve sabahladigi zamanlarda is yerinden ariyorum bazen. ayrica ayni sirkette calisan baska arkadaslari ve onlarin eslerini taniyorum herkes ayni sistemde calisiyor. isyerindeyim diye sagda solda surtecek bir durun yok yani. kaldiki onun hic arkadasi yok univ bile antalyada okurdu ciksana sokaga derdim o bilgisayar basinda surekli benimle konusurdu. imkani varken bile cikmazdi disari.

2 ay birlikte olmadigimiz donemde olay patladigi zaman kredi cektigini ogrenmistim zaten. o donem de o kredi yuzunden dibe battigi icin evliligimiz cokuntuye ugramisti.

benim kocam aldatmaz diye bir iddam yok her erkek aldatabilir, ancak aldatma ile ilgili bir durum su an icin yok diye dusunuyorum. oyle olsa mutlaka hissederdim sanirim....

İnşallah ben yanılıyorumdur,sonuçta tanımıyorum ,anlattığınız kadar biliyorum

İnşallah ben yanılıyorumdur,sonuçta tanımıyorum ,anlattığınız kadar biliyorum
birseyler karistirdigi dogru. yeni ogrendim olaylari. tahmin edildigi gibi bankaya borclari varmis. bir sure once altindan kendi kalkamayinca bana da soylemeye utanmis arkadasindan borc para bulup kapatmis hepsini. ancak hesap hareketlerini gorup uzulmeyeyim huzurumuz kacmasin diye sakliyomus. cok kizdim cok soylendim ama saglik olsun dedim ne yapayim. kredi kartindan ipin ucunu kacirmis onu odeyemeyince avans cekmis bankadan derken derken 3 ay icinde faiz faiz ustune 15 binliradan fazla borc olmus. tum hesap hareketlerini didik didik inceledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…