- 17 Aralık 2015
- 4.082
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.808
- 208
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Bu düşüncenizi açık açık söyleyin.neden böyle davrandığını sorun.eğer bi şey yok vb derse, iyi ama eğer bi şey çıkarsa çok. Kötü olur diye korkutabilirsinizbirikim yaptigimiz ayrica bir hesap yok ve kredi karti ekstrelerini gecen ay maillerinr bakarken gormustum orda da garip bir durum yok yani fazla geliyor evet ama biliyorum ne kadar geldigini en azindan. daha once boyle bir durum olmustu benden sakladi sakladi ben olayi buyutunce bankadan 600 lira kadar kredi cektigini ogrendim ve cok kizdim cunku bende para vardi ve biliyordu madem elin sikisikti neden benden istemedin dedim ne kadar zor biliyomusun sen bunu anlayamazsin dedi ama soz verdi bir daha oyle birsey yapmayacagina ama korkuyorum simdi
eşinizi açtığınız her konuda bu derece öve öve nazar değdirmiş olabilirsiniz.
cok severek evlendigim ve bana inanilmaz duskun bir esim var. 1.5 yillik evliyiz ve ikimizde calisiyoruz. 8 yildir taniyoruz birbirimizi. bekarligindan ve ogrencilik yillarindan beri para konusunda hep beceriksizdir. gereksiz tonla seye para harcar bende daha kontrollu ve tutumlu olma birikim yapma kafasindayim herzaman.
sorum su, esimin hicbir kotu aliskanligi yok, ne alsa evine alir kendine harcadigi birsey de yok biliyorum. ama nedense inrernet bankaciligi sifrelerinindeli gibi sakliyor ve bakmama asla musade etmiyor. askim ne durumdayiz bakayim diyorum ama inanilmaz ketum bir hale giriyor tanidigim insandan bambaska biri oluyor ve asla izin vermiyor ne istiyorsun ben soyleyeyim diyor. cok canim sikiliyor gizliden bakmayi denedim olmadi korkuyorum bir yerlerden kredi felan cekmis benden sakliyor olabilir mi? altindan kalkamayacagimiz bir borcumuz mu var yoksa nedir bu inat?
birikim yaptigimiz ayrica bir hesap yok ve kredi karti ekstrelerini gecen ay maillerinr bakarken gormustum orda da garip bir durum yok yani fazla geliyor evet ama biliyorum ne kadar geldigini en azindan. daha once boyle bir durum olmustu benden sakladi sakladi ben olayi buyutunce bankadan 600 lira kadar kredi cektigini ogrendim ve cok kizdim cunku bende para vardi ve biliyordu madem elin sikisikti neden benden istemedin dedim ne kadar zor biliyomusun sen bunu anlayamazsin dedi ama soz verdi bir daha oyle birsey yapmayacagina ama korkuyorum simdi
cok severek evlendigim ve bana inanilmaz duskun bir esim var. 1.5 yillik evliyiz ve ikimizde calisiyoruz. 8 yildir taniyoruz birbirimizi. bekarligindan ve ogrencilik yillarindan beri para konusunda hep beceriksizdir. gereksiz tonla seye para harcar bende daha kontrollu ve tutumlu olma birikim yapma kafasindayim herzaman.
sorum su, esimin hicbir kotu aliskanligi yok, ne alsa evine alir kendine harcadigi birsey de yok biliyorum. ama nedense inrernet bankaciligi sifrelerinindeli gibi sakliyor ve bakmama asla musade etmiyor. askim ne durumdayiz bakayim diyorum ama inanilmaz ketum bir hale giriyor tanidigim insandan bambaska biri oluyor ve asla izin vermiyor ne istiyorsun ben soyleyeyim diyor. cok canim sikiliyor gizliden bakmayi denedim olmadi korkuyorum bir yerlerden kredi felan cekmis benden sakliyor olabilir mi? altindan kalkamayacagimiz bir borcumuz mu var yoksa nedir bu inat?
Ne alaka ki, siz ondan para isterken sıkışınca zorlanıyor muymuşsunuz?birikim yaptigimiz ayrica bir hesap yok ve kredi karti ekstrelerini gecen ay maillerinr bakarken gormustum orda da garip bir durum yok yani fazla geliyor evet ama biliyorum ne kadar geldigini en azindan. daha once boyle bir durum olmustu benden sakladi sakladi ben olayi buyutunce bankadan 600 lira kadar kredi cektigini ogrendim ve cok kizdim cunku bende para vardi ve biliyordu madem elin sikisikti neden benden istemedin dedim ne kadar zor biliyomusun sen bunu anlayamazsin dedi ama soz verdi bir daha oyle birsey yapmayacagina ama korkuyorum simdi
esimin gec geldigi ve sabahladigi zamanlarda is yerinden ariyorum bazen. ayrica ayni sirkette calisan baska arkadaslari ve onlarin eslerini taniyorum herkes ayni sistemde calisiyor. isyerindeyim diye sagda solda surtecek bir durun yok yani. kaldiki onun hic arkadasi yok univ bile antalyada okurdu ciksana sokaga derdim o bilgisayar basinda surekli benimle konusurdu. imkani varken bile cikmazdi disari.Siz eşi çoraplarını koklayan kadındınız sanırım..Herkonunuzda olduğu gibi bu konunuzda da aldatıldığınızı düşünüyorum.Kendinizi bile aksine ikna etmek için sürekli eşinizin size olan sevgisinden bahsediyorsunuz..Eşiniz işini güzel bahane ediyor olabilir,ben olsam bu kadar güvenmezdim çünkü anlattığınız şekilde bir evlilik olmaz.Aylarca sizle ilişki yaşamadan durması (sacma sapan birşey için) söylediklerimi destekler nitelikte
Dipnot:hislerim korkunç kuvvetlidir
esimin gec geldigi ve sabahladigi zamanlarda is yerinden ariyorum bazen. ayrica ayni sirkette calisan baska arkadaslari ve onlarin eslerini taniyorum herkes ayni sistemde calisiyor. isyerindeyim diye sagda solda surtecek bir durun yok yani. kaldiki onun hic arkadasi yok univ bile antalyada okurdu ciksana sokaga derdim o bilgisayar basinda surekli benimle konusurdu. imkani varken bile cikmazdi disari.
2 ay birlikte olmadigimiz donemde olay patladigi zaman kredi cektigini ogrenmistim zaten. o donem de o kredi yuzunden dibe battigi icin evliligimiz cokuntuye ugramisti.
benim kocam aldatmaz diye bir iddam yok her erkek aldatabilir, ancak aldatma ile ilgili bir durum su an icin yok diye dusunuyorum. oyle olsa mutlaka hissederdim sanirim....
birseyler karistirdigi dogru. yeni ogrendim olaylari. tahmin edildigi gibi bankaya borclari varmis. bir sure once altindan kendi kalkamayinca bana da soylemeye utanmis arkadasindan borc para bulup kapatmis hepsini. ancak hesap hareketlerini gorup uzulmeyeyim huzurumuz kacmasin diye sakliyomus. cok kizdim cok soylendim ama saglik olsun dedim ne yapayim. kredi kartindan ipin ucunu kacirmis onu odeyemeyince avans cekmis bankadan derken derken 3 ay icinde faiz faiz ustune 15 binliradan fazla borc olmus. tum hesap hareketlerini didik didik inceledimİnşallah ben yanılıyorumdur,sonuçta tanımıyorum ,anlattığınız kadar biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?