- Konu Sahibi Rmyslym351
-
Ee neden böyle diyorsun o zaman?telefonu bana uzatti kaynana da ne diyorsun kuzum vs diye bize soruyor ne olduğunu dahi anlayamadim nasil istiyorsanız diyebildim
En başından belliymiş zaten de anlamadığım şu anlamadığın bilmediğin konuya neden tamam siz nasıl isterseniz diyorsunuz? Ben düşünüp karar verip ararım diyin çalışan kendi ayakları üstünde duran bir kadın nasıl böyle boyun eğebiliyor aklım almıyor kredi çekerse 5 kuruş verme boşverMerhaba arkadaşlar eşimin ailesi daha tatli dille beni salak yerine koymaya calisiyorlar nisanliyken başladı tüm ev esyalarimi kendi zevkine gore dizip oğluna aman oğlusum canim oglusum diye kandirdilar düğünde bileşiklerini satip araba aldilar hala odeyecekler şimdide basimiza tarla cikti biz İstanbul da yasiyoruz ailesi güneydoğuda bir ilde eşim aksam eve geldi telefonla konuşarak tamam kredi ceker aliriz vs diyerek sonra telefonu bana uzatti kaynana da ne diyorsun kuzum vs diye bize soruyor ne olduğunu dahi anlayamadim nasil istiyorsanız diyebildim telefonu kapatinca megerse dedesinin tarla dini alacaklarmis amcasi babasi ve eşim bana hic danisilmadan ailesiyle karar aliyor m*l gibi kaliyorum bende çalışan bir bayanim 4 buçuk bine yakin maaş aliyorum birlikte kredi çekip odeyecekken hic bi şeyden haberim yok kaynanamlar beni bence para olarak goruyorlar
Bunu benim değil de aptal kocamin söylemesi gerekiyor benim anam babam değiller kirilir gucenirler eşim bana lafi getirtmeden demesi gerekirdiEe neden böyle diyorsun o zaman?
Konu neydi bi eşimle konuşalım döneriz size deseydin.
Ayrıca nişanlıyken kafalarına göre eşya almışlar ses çıkarmamışsın adamlar da keyiflerine göre davranıyorlar gülüm balım diyerek.
Artik biktim annesine saygi gösterelim babasina iyi davranayim derken birgün anasinada babasinada ayri patliycamcok sinir bozucu. benim esimde oyle isle ilgili kararlari anne babasi kardesi ve ablalari enisteleriyle kararlastirir. en son tepkim agir oldu.
Bunu benim değil de aptal kocamin söylemesi gerekiyor benim anam babam değiller kirilir gucenirler eşim bana lafi getirtmeden demesi gerekirdi
Ben kendi adima kredi falan cekmem zaten ne halleri varsa görsünler artik benim lafimin eseri olduğunu sanmiyorum kesin alacaklar benim eşimin dik kafaliligiylaEn başından belliymiş zaten de anlamadığım şu anlamadığın bilmediğin konuya neden tamam siz nasıl isterseniz diyorsunuz? Ben düşünüp karar verip ararım diyin çalışan kendi ayakları üstünde duran bir kadın nasıl böyle boyun eğebiliyor aklım almıyor kredi çekerse 5 kuruş verme boşver
Aptal dediğin kocayla evlenmişsin yalnız?Bunu benim değil de aptal kocamin söylemesi gerekiyor benim anam babam değiller kirilir gucenirler eşim bana lafi getirtmeden demesi gerekirdi
Ne dersem deyim esime boşanma davasida acsam annesinin lafindam cikmazkırılsınlar.. senin kırılıp gücenmenden daha mı önemli?
önünü almalısın.
Evet demedim mi sanki yok annemler bizim için gittiler en pahali yerlerden aldılar ne var sanki 3-5 seneye değiştiririz onların bu hediyesi , hediyenin beğenilmesi olur mu hic diye zeytin yagi gibi üste cikan biri esimAptal dediğin kocayla evlenmişsin yalnız?
Ben kendi beğendiğim eşyaları almak istiyorum diyecektin tee o zaman.
E o zaman sen de babanlarla kredi çek, evi de o geçindirsin.Ben kendi adima kredi falan cekmem zaten ne halleri varsa görsünler artik benim lafimin eseri olduğunu sanmiyorum kesin alacaklar benim eşimin dik kafaliligiyla
eşin dik kafalı olabilir mesele kimin krediye çektiği de değil mesele siz bir ailesiniz o çekse bile sana yansıyacak neden sessiz kalıyorsunuz adama ödül verir gibiBen kendi adima kredi falan cekmem zaten ne halleri varsa görsünler artik benim lafimin eseri olduğunu sanmiyorum kesin alacaklar benim eşimin dik kafaliligiyla
İnan öyle bir kafa yapisi varki bagir cagir tek dogrusu annesi ve babasieşin dik kafalı olabilir mesele kimin krediye çektiği de değil mesele siz bir ailesiniz o çekse bile sana yansıyacak neden sessiz kalıyorsunuz adama ödül verir gibi
Sen kredi çekmesen bile eşin çekecek gibi. Eşinden eksilince yine bir şekilde sanada yansıyacak.Ben kendi adima kredi falan cekmem zaten ne halleri varsa görsünler artik benim lafimin eseri olduğunu sanmiyorum kesin alacaklar benim eşimin dik kafaliligiyla
Böyle insanla ömür geçmez kiİnan öyle bir kafa yapisi varki bagir cagir tek dogrusu annesi ve babasi
Merhaba arkadaşlar eşimin ailesi daha tatli dille beni salak yerine koymaya calisiyorlar nisanliyken başladı tüm ev esyalarimi kendi zevkine gore dizip oğluna aman oğlusum canim oglusum diye kandirdilar düğünde bileşiklerini satip araba aldilar hala odeyecekler şimdide basimiza tarla cikti biz İstanbul da yasiyoruz ailesi güneydoğuda bir ilde eşim aksam eve geldi telefonla konuşarak tamam kredi ceker aliriz vs diyerek sonra telefonu bana uzatti kaynana da ne diyorsun kuzum vs diye bize soruyor ne olduğunu dahi anlayamadim nasil istiyorsanız diyebildim telefonu kapatinca megerse dedesinin tarla dini alacaklarmis amcasi babasi ve eşim bana hic danisilmadan ailesiyle karar aliyor m*l gibi kaliyorum bende çalışan bir bayanim 4 buçuk bine yakin maaş aliyorum birlikte kredi çekip odeyecekken hic bi şeyden haberim yok kaynanamlar beni bence para olarak goruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?