Eşim benden önce ailesine danisiyor

Malesef çok kötü bir kehanetim var. En geç 3 seneye boşanıyor olursun sen
Biz birbirimizi çok severek evlendikten iki yillik evliyiz biran dahi olsa sevgimiz azalmadi eşime seni terkederim desem ağlar ortaligi yikar hic bir kotu huyunu görmedim herşeyi önce benim için yapar ama tek sorun annesinin tek oğlu olmasi güney doğulular erkek çok önemli onlar için esimdr ben tek oğluyum deyip duruyor çocuğu boyle somuruyorlar

Yanlış anlamayın ama her şeye de bir bahaneniz var. Yok eşim tek oğlan, yok dik kafalı, yok boşanma davası açsam bile annesinin sözünden çıkmaz vs. Ama bit de diyorsunuz ki seni terk ederim dersem ortalığı yıkar. Hangisini gerçekten olur acaba?

Eşinizle güzelce oturup konuşmayı denediniz mi? Sıkıntılarınızı, rahatsız olduğunuz konuları birbir anlattınız mı? Anlattıysanız eşinizin tepkisi ne oldu? Bunlar önemli şeyler.

Anlamadan dinlemeden neden siz bilirsiniz edersiniz diyorsun hayır demeyi bir öğrenelim dimi artık

E sizde bilmediğiniz bir şey için neden ONAY veriyorsunuz ?
Sizde bir garipsiniz,telefon elinize uzatılmış fikrinmiz soruluyor madem İTİTRAZ etseydiniz.

en kısa zamanda kayınvalidemi ararım ben eşyaları kendi zevkime göre değiştireceğim borcumuz olacak yardım beklemeyin derim.

eski evliliğim de böyleydi canım. ben onlar için altın yumurtlayan tavuktum. 3 4 sene boyunca sömürdüler hem eski eşimi hem beni. senelerce bitmedi borcumuz. doymadılar doyuramadık. olan bana oldu. adım dula çıktıydı.
onlar da güneydoğulu ve tek erkekti. alsınlar başlarına çalsınlar şimdi. ama şimdi tek maaşta zor olur dimi yazık
hiç bir hakkımı helal etmiyorum.

sana birsey diyim mi. kadının parası kadınındır. kazandığı kadınındır. dinen de böyledir hukuken de. kendi paranı kendine sakla. bırak evi kocan geçindirsin. evde yemeklik mi yok. yapma yemek otur. gitsin alışveriş yapsın gelsin. ve asla kartını verme. benden sana abla tavsiyesi

Ben kendi adima kredi falan cekmem zaten ne halleri varsa görsünler artik benim lafimin eseri olduğunu sanmiyorum kesin alacaklar benim eşimin dik kafaliligiyla
Maaşını kendine ayır sen de
eşin evi gecındırsın ve ne alacaklarsa alsın
eve para katma

Daha eşya konusunda ipleri vermişsin. Bunlara şaşırmaman lazımdı. Ayrıca evde hiç ağırlığın yokmuş ki adam sana danışmıyor bile.

kuzum canım anam ben işi bırakıyorum çekemeyiz de

Benim anladığım, o kadar maaş aldığınıza göre geçerli bir mesleğiniz ve düzgün bir çalışma ortamınız var.
Bu şekilde bir yapı ile hiç mi telefonda diyemediniz "ne oluyor, konu nedir bir anlatır mısınız? " diye.
Ben olsam sorardım...

Ayrıca maaşınız eğer ortak olarak bir gelir demek ise, siz de artık maaşınızı ortak gelir olarak kullandırtmayın.
Size de danışılıp fikir ve onay alındığı sürece, sizin de çıkarlarınız gözetilerek birşeyler yapılmalı eğer yapılacaksa.
Bunu da eşiniz sağlayabilir ancak, bir başkası değil.

Uzaktan uzaktan direktifler vererek sizin hakkınız olana dahi el uzatmalarını yanlış buldum.

Artik biktim annesine saygi gösterelim babasina iyi davranayim derken birgün anasinada babasinada ayri patliycam

Patlamak tabii ki doğru bir çözüm değil bu noktada.
Ancak eşini kenara çekip eğrisini doğrusunu konuşarak ilerlemen gerekiyor.
Baktın olmuyor, maaşını vermeyi kesersin "çalışmıyorum varsay!" diyerek savunursun kendini.
Kendine de düzgün bir yatırım yapmalısın ben söyleyeyim!

Şimdiden kendine bir yatırım aracı belirlemen mantıklı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…