- Konu Sahibi Rmyslym351
-
ben patladim annesinede babasinada. bizi yonetmeye calisiyorlar. bide demezlermi bu is bizim kafamiza yatti bunu yapin diye. sizin yatti bizim yatmadi. siz kendi hayatiniza karisin dedimArtik biktim annesine saygi gösterelim babasina iyi davranayim derken birgün anasinada babasinada ayri patliycam
Ne dersem deyim esime boşanma davasida acsam annesinin lafindam cikmaz
kendin söyle eşine bırakmaBunu benim değil de aptal kocamin söylemesi gerekiyor benim anam babam değiller kirilir gucenirler eşim bana lafi getirtmeden demesi gerekirdi
Biz birbirimizi çok severek evlendikten iki yillik evliyiz biran dahi olsa sevgimiz azalmadi eşime seni terkederim desem ağlar ortaligi yikar hic bir kotu huyunu görmedim herşeyi önce benim için yapar ama tek sorun annesinin tek oğlu olmasi güney doğulular erkek çok önemli onlar için esimdr ben tek oğluyum deyip duruyor çocuğu boyle somuruyorlarMalesef çok kötü bir kehanetim var. En geç 3 seneye boşanıyor olursun sen
Biz birbirimizi çok severek evlendikten iki yillik evliyiz biran dahi olsa sevgimiz azalmadi eşime seni terkederim desem ağlar ortaligi yikar hic bir kotu huyunu görmedim herşeyi önce benim için yapar ama tek sorun annesinin tek oğlu olmasi güney doğulular erkek çok önemli onlar için esimdr ben tek oğluyum deyip duruyor çocuğu boyle somuruyorlar
Merhaba arkadaşlar eşimin ailesi daha tatli dille beni salak yerine koymaya calisiyorlar nisanliyken başladı tüm ev esyalarimi kendi zevkine gore dizip oğluna aman oğlusum canim oglusum diye kandirdilar düğünde bileşiklerini satip araba aldilar hala odeyecekler şimdide basimiza tarla cikti biz İstanbul da yasiyoruz ailesi güneydoğuda bir ilde eşim aksam eve geldi telefonla konuşarak tamam kredi ceker aliriz vs diyerek sonra telefonu bana uzatti kaynana da ne diyorsun kuzum vs diye bize soruyor ne olduğunu dahi anlayamadim nasil istiyorsanız diyebildim telefonu kapatinca megerse dedesinin tarla dini alacaklarmis amcasi babasi ve eşim bana hic danisilmadan ailesiyle karar aliyor m*l gibi kaliyorum bende çalışan bir bayanim 4 buçuk bine yakin maaş aliyorum birlikte kredi çekip odeyecekken hic bi şeyden haberim yok kaynanamlar beni bence para olarak goruyorlar
Biz birbirimizi çok severek evlendikten iki yillik evliyiz biran dahi olsa sevgimiz azalmadi eşime seni terkederim desem ağlar ortaligi yikar hic bir kotu huyunu görmedim herşeyi önce benim için yapar ama tek sorun annesinin tek oğlu olmasi güney doğulular erkek çok önemli onlar için esimdr ben tek oğluyum deyip duruyor çocuğu boyle somuruyorlar
Maaşını kendine ayır sen deBen kendi adima kredi falan cekmem zaten ne halleri varsa görsünler artik benim lafimin eseri olduğunu sanmiyorum kesin alacaklar benim eşimin dik kafaliligiyla
eve para vermeyi kesin derhalBen kendi adima kredi falan cekmem zaten ne halleri varsa görsünler artik benim lafimin eseri olduğunu sanmiyorum kesin alacaklar benim eşimin dik kafaliligiyla
Aynen bu kafayla daha çok ezilirsin . Ayrıca tüm eşyaları neden onlar seçiyorlar gerektiği yerde itiraz etmen gerekirdi .Sende hata çok pasifsin.
Merhaba arkadaşlar eşimin ailesi daha tatli dille beni salak yerine koymaya calisiyorlar nisanliyken başladı tüm ev esyalarimi kendi zevkine gore dizip oğluna aman oğlusum canim oglusum diye kandirdilar düğünde bileşiklerini satip araba aldilar hala odeyecekler şimdide basimiza tarla cikti biz İstanbul da yasiyoruz ailesi güneydoğuda bir ilde eşim aksam eve geldi telefonla konuşarak tamam kredi ceker aliriz vs diyerek sonra telefonu bana uzatti kaynana da ne diyorsun kuzum vs diye bize soruyor ne olduğunu dahi anlayamadim nasil istiyorsanız diyebildim telefonu kapatinca megerse dedesinin tarla dini alacaklarmis amcasi babasi ve eşim bana hic danisilmadan ailesiyle karar aliyor m*l gibi kaliyorum bende çalışan bir bayanim 4 buçuk bine yakin maaş aliyorum birlikte kredi çekip odeyecekken hic bi şeyden haberim yok kaynanamlar beni bence para olarak goruyorlar
İnan öyle bir kafa yapisi varki bagir cagir tek dogrusu annesi ve babasi
Artik biktim annesine saygi gösterelim babasina iyi davranayim derken birgün anasinada babasinada ayri patliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?