Esim benden sadece "huzur" istiyormuş...

EŞİNİZ NEDEN ÇALIŞMIYOR

Çocuk yoksa bence daha fazla seni yıpratmalarına izin verme. Onları komple hayatından çıkar bak nasıl herşey rayına oturuyo...

Eski konuları açmayı hiç sevmem burada açanlara da çok sinir olurdum ama bu sefer ben de yapmak durumunda kalacağım aynı şeyi.

Bu konunuzu okuyunca pek birsey anlamadıgım için eskilere de baktım.

Siz herseye kafayı takmıssınız, hadi taktınız diyelim,

Eşinize hep bunu dile getirmişsiniz.

Görümcem beni aramıyor dıye sıkayetlerde bulunmussunuz, görümcem beni de hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççççççççççç aramaz , ama ben eşime gidip de beni aramıyor demem, bir de üstüne üstelik her konusmada ececiğim napıyor çok çzledik onu da diye selam yollar.

Bana çok yapmaık gelir.

Snr görümceniz siz çocuk planlarken hamile kalmış, bir kere çocuk haaaaaa deyince olmuyor bunu bilin önce.

Çocukla kıskandırma mı olurmuş ya, hadi çocuk yapalım hoppp çocuk hemen geliyor mu?

Snr ailesine giidyoruz benimle hiç konusmuyorlar falan demişsiniz, konuşmasınlar siz de konuşmayın , aielesinin bu tavırlarına karsılık siz sessiz kalıp kocanızın sevgisi ile yeinseydınız belki bu durumlara gelmiştiniz.

Siz durup durup adamın kafasının etini yemişsiniz.

Seni sevmediği değer vermediği ortada neden hala kendini daha da küçük düşürüyorsun Allah aşkıma şu erkeklere değerinden fazla değer vermeyin benim eşim de Doğu kökenli ama senin eşinin karakteriyle tamamiyle zıt demekki insan olması önemli Doğu batıyla alakası yok,eski konularını hatırlıyorum senin sende çok bunaltmışsın eşini herşeyi laf etmişsin valla bide kusura bakma ama herşeye ağlayan kadınları hiç sevmem eşine Kız ama ne öyle ezikler gibi sessizce ağlıyorsun biraz güçlü ol lütfen

konunu okurken çok sinirlendim.
psikoloğa da gidiyorken boşan kurtul şu adamdan bu süreci psikologla rahatlıkla atlatırsın.
çekingen olabilirsin. seni sarıp sarmalasalar zaten girersin o ailenin içine. seni sarmalamak yerine greksiz elştirilerle boğuyorlar işte.
ayrıca eşin seni kullanıyor bencede yurtdışında olduğundan.
ailende arkandayken kurtul bence şu tuhaf aileden. gitgide seni pasifize etmek niyetindeler. özgüvenin tamamen bitmeden bu işi çöz.

Valka arkadas anladigim kadariyla cok konusup insanlari tuketiyosun
bir erkek sadece huzur istiyorsa demekki kadindan yana huzurly degil
durupta burada bu nasil adam diyenler birde esinizin yerine koysun kendisini
adam yeni tasindim diyor
bidaha tasinamam diyor
kimin esi olsa ayni tepkuyi verir
sizde roller karismis erkek sizmisibizku
is bulup git diyorsunuz ev bulup tasinmak istiyorsunuz
az bekleyin sabir edin
adamcaz is bulur
onu yipratirsan sendende istende kopar

Bişey söyleyim mi koşarak uzaklaş o adamdan. Saygının olmadığı yerdr sevgi de olmaz. Sevgi zamanla kazanılır ama saygı öyle değil olmayınca bir daha olmuyor.
Adamın sana saygısı yok ve olmayacakta. Sen konuşurken ağzına yaprak atması ne demek nasıl bir harekettir bu kendini ne sanıyor ! Şaka yapmış güya böylr şaka mı olur ?

Siz iş bulmaya gitmişsiniz eliniz boş dönmüşsünüz gayet normal olabilir her gittiğin yerde işe alınma gibi bir lüks yok bu ülkede. Sen bunu eşine anlatırken eşinde sana eli yüzü düzgün birini arıyorlar ondan geri göndermişlerdir demiş. O ne demek pardon ?! O önce kendine baksın !

Çok sinirlendim ezdirme kendini senin psikolojik sorunların yok bu insanlar seni çığrından çıkarıyor boşa doktora tedavi olma , düzelmek istiyorsan boşan.
Annen baban seni bu yaşa bu adam seni ezsin hakaret etsin diye mi getirdi yazık günah sana ve ailenin emeklerine.
Saygısız adam

Yaşın çok küçük herhalde diye düşündüm bu hayatı sana hak ettiğini düşündüren ne acaba çocuğun yokken ayrıl eşinden ben kimseye ayrıl demedim şimdiye kadar ama diyorum bebeğin olursa hiç kopamassın..Ömrün aşağılanmakla geçer..Sen çok değerlisin kimsenin sana değersiz muamelesi yapmasına izin verme canım..

Zorlamanın alemi yok olmadığı ortada, ayrıca bu durumu ömrünün sonuna kadar çekmek mi istiyorsun ? Boşanmalısın. Seni yıpratan bu insanlardan kurtul ve kendine yepyeni güzel bir yol aç.

Yani merak ettim bütün konularınızı, yaptığınız bütün yorumlarınızı okudum.
Siz gerçekten hastasınız ve gerçekten takıntılı. dam üstünüze kadın getirse yine aynı olursunuz.
Yerinizde olsam bugün eşyalarımı toplar yarın avukat bulur aratır boşanıyorum derim.
İnsan kendisine bu ızdırabı niye çektirir ki? Okurken hayal etmeye çalıştım ona bile tepki verdim düşünün.
Ağır konuşmak istemezdim ama kusura bakmayın. Birinin sizi eşek sudan gelinceye kadar dövmesi gerek

Canım çık işten. Cidden çık bakalım ne halt yiyecek?

Kadın doğulu olduğu için böyle davranıyor bana demedi zaten.
Yanımda Kürtçe konuştukları için anlamıyordum kimse tercüme etmiyordu,doğal olarak sıkılıyordum demiş, doğulu olmakla ne alaka yani?

(((Doğu kültüründen geliyorlar ama asiriliklari yok. Ama bazı düşüncelere bakınca anlayamıyorum. Benden sadece susmayı itaat etmemi bekliyorlar anlamıyorum. Huzur derken ne istiyorlar benden? Benim huzurum ne olacak?))) Konunun sonunda doğu kökenli eşim filan yazmış o yüzden dedim

Ya senin içinde hic mi artistlik yok arkadaşım. Saygısızlık bile karşılıklıysa anlamlıdır. Sen her konuda niye alttan alıyorsun. Bu kadar ezikligin sebebi ne kendine gel bırak napiyorsa yapsin hayvan herif kendi tipine bakmadan tipini eleştiriyor bi de. Parayla adam tut dövdür sunu içinin yağları erir hic olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…