Yok hayır değildir,bence eşinizin sizi özlemesi gerekir
Ve 1 ay bana göre çok uzun süre
Bu arada önceden derken bebekten öncede mi siz teklif ederdiniz
Bu arada önceden derken bebekten öncede mi siz teklif ederdiniz ?
Şöyle bir durum var ben erkenden yatıyorum diyelim ki ama o benim yanına gelmektense maç izliyor ya da tv bu da beni sinir ediyorNormal değil..
Acaba genel olarak sürekli yorgunluktan, bitkinlikten söz ediyor olabilir misiniz?
Adama devamlı "ben yorgunum" diye mesaj veriyorsanız o da anlayışından yaklaşmıyor olabilir mi?
Evet çoğu zaman
Yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve 6 aylık bir bebeğim var. 1 aydır eşimle birlikte olmuyoruz. Önceden ilk adımı hep ben atıyordum ama bu durum beni sıktı. Ben de bından sonra ilk adımı ben atmicam dedim ve sonuç bu. Sorduğumda beni düşündüğünü bebekten dolayı yorgun olduğumu söylüyor. Bence bu durum baya bir sorun çünkü evlilik bu mu. Bu arada dışarı çıktığımızda başka kadınlara baktığını fark ediyorum deyince inkar ediyor. Bu arada etrafımdakiler güzel olduğumu söyler Doğum kilom da 2 kilo fazlam var . Bu durum hep böyle midir Doğum sonrası....
Şöyle bir durum var ben erkenden yatıyorum diyelim ki ama o benim yanına gelmektense maç izliyor ya da tv bu da beni sinir ediyor
Bakın siz yorgun olduğunuz için erken yatıyorsunuz, ayrı zamanlarda yatıyorsunuz.Şöyle bir durum var ben erkenden yatıyorum diyelim ki ama o benim yanına gelmektense maç izliyor ya da tv bu da beni sinir ediyor
Konuşuyorum ama çok fazla faydalı olmuyor ben şunu anlamıyorum bu durumdan rahatsız olduğumu söylüyorum konuşuyoruz ama yine aynı şeyler oluyor bu durum beni sıkıyorişte bunlar hep iletişimsizlikten
nede böyle olduğunu karşılıklı açıkça konuştunuz mu?
ona söyleyin bir sıkıntın varsa paylaş benle utanmaKonuşuyorum ama çok fazla faydalı olmuyor ben şunu anlamıyorum bu durumdan rahatsız olduğumu söylüyorum konuşuyoruz ama yine aynı şeyler oluyor bu durum beni sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?