Eşim benden soğudu:(

Ama yapcak olan erkek her şekilde yapar. Aldatcak olduktan sonra karısıyla yatsa da aldatır. Bu karısıyla yatıp yatmamasından çok kalpteki vicdana merhamete bakıyor bence. Birazcık kocalarimiza güvenmeyi deneyelim.
Orası öyle tabi yapacak olan her türlü yapar, ama işte demekki birdenbire bi uzaklaşma olunca.. kadın kafası şüpheye çok müsait malum.. Bi de hergün kk da oldukça sıradışı aldatılma olaylarını okuyup okuyup kendimizi, birbirimizi gaza getiriyosak demekki

bence eşin baba olduktan sonra sana farklı bi bakış açısıyla bakabilir. bunun için güzel giyin ve eşinle biraz zaman geçir eğer hala bi tık yoksa sıkıntı vardır :)vede 1 ay uzun bir süre

Evet olabilir.Ama erkekler yakında eve gelmek istemicek.Yorgun argın işten geliyoz,üstüne bir de kadın hergün yatağa atıyor bıktık dicekler, kadınlar kırmızı donla evin içinde kocalarını kovalıcaklar yakında böyle giderse

Eşiniz ile ilgilenin hanımefendi.. bambaşka bir hayatın içine girmissiniz bebek dahil olmuş hayatinizà. Acaba bebeğiniZe çok fazla ilgi gösterip eşinizı ihmal mi ettiniz..kimbilir belkide eşiniz içten içe Size sitem dolu.. bazen anneler bebekleri ile alakadar olurken eşlerini unutabiliyor

bence albeniyi yukseltmek gerekır bakımı artır ve spor yap gözunun onundede sasırsın ve yorgun ifade kalksın onun gözunde dinç davran anne moduna girince erkekler bıraz uzaklasıyor geceleri daha seksi giyınebilirsin evde ama teklif etme böyle bi sure aklı basına gelsin :)

Sizi artık bir eşten önce bir anne olarak mı görüyor acaba? Bitkilere inanir misiniz bilemiyorum ama cinsel sogukluk için 5 6 keci boynuzunu suya kirip kaynatip suyunu içmenin çok faydalı olduğu söyleniyor.
Belki hormonal olarak bi isteksizlik olusmustur

Canım bizde de böyle bir sorun vardı, neden hep ben söylüyorum neden başlatıyorum diye çok kafama takıyordum, kocam beni çok seviyor biliyorum ama o konuda inanılmaz çekingen ve içine kapanıktı, ben erkekleri hiç böyle düşünmemiştim. Sonunda tutup psikiyatriste götürdüm inan, ilk önce birkaç boş konuşma falan filan. sonrakine tek gittim, doktor bana eşimin çekingen efendi bir yapısı olduğunu, bazı erkeklerin istese de söyleyemeyeceğini anlattı. bu toplumda erkekler, aman erkeklerle sakın başbaşa kalmayın başınıza iş gelir diye diye saldırgan ve cinsellikten başka birşey düşünemeyen yaratıklar olarak anlatılıyor dedi. gelişmiş toplumlarda cinselliği kimin başlattığına kimse takılmaz dedi. bunları doktor anlattı ben de sonrasında kim istiyor kim söylüyor kafama takmamaya başladım. nerdeyse 2 yıllık evliyiz eşim hala çekingen ama eskisi gibi değil, alıştı artık, o da istediğini ifade edebiliyor ben hiçbir şey yapmadım akışına bıraktım. Sen de bırak. bazı günler yorgun olabilir, isteksiz olabilir onları da kafana takma. erkekler bizler gibi düşünerek değil içgüdüleriyle davranıyorlar. sen yine çaba sarfet ve onunla vakit geçirmekten çok memnun olduğunu göster, gerisini izle. beklentiler işin içine girince cinsellik kabus oluyor cidden. yine de durum aynıysa bir terapiste gitmenizi tavsiye ederim

öncelikle şunu sorayım. zor bir hamilelik dönemi geçirdiniz mi? bazı eşini çok seven erkekler karısını öyle görünce çocuk istediğimiz için oldu keşke olmasaydı diye kendini suçlu hissetme travması yaşayabiliyorlarmış. cinsel dürtüden çok geriye şevkat kalıyormuş bitek. eğer sadece cinsellik açısından sorun yaşıyorsanız size yakın ve ilgiliyse belki bu yüzden olmuş olabilir.

Şöyle bir durum var ben erkenden yatıyorum diyelim ki ama o benim yanına gelmektense maç izliyor ya da tv bu da beni sinir ediyor
Bekleme tatlim gelmiyorlar çoğu erkek böyle onun yanına yat uyu bırakıp içeri gitme ana bu sorunu konuşmalısınız böyle sen sinir küpü olursun

Bence adamın tabiatı bu.çocuk yorgunluk bahane.çocuktan öncede böyleymiş. Tembel egoist bir zat

Kesinlikle normal değil.Bebekten öncede genelde siz istiyormuşsunuz zaten.Eşin istemiyor ve bebek,uykusuzluk filan diye bahane yaratıyor.

Cocuktan oncede kendiniz teklif ediyormussunuz cogu zaman zaten bu cocuk olduktan sonra erkeklerin kadini anne gormesi cinsel acidan yaklasmamasida yeni moda yada adamlarin icinde uzaklasma hissi varda bahane gibi..

Ne sacma bir yorum olmus bu ya..1 ay eger bir saglik sikintisi yoksa cinsel acidan bir araya gelmemek icin uzun bir zaman ve bir kadinin esiyle yakinlasmak istemesi kadar dogal birsey olamaz neresi ayip kadin derdi var yazmis cok alakasiz yorumlar yapiliyor bazen

Bebekten öncede böyleymiş. Demek ki adamın tabiatı bu. Sogumakla ilgisi yok, böyle düşünüp üzmeyin kendinizi..

Canısı neden her cümlenin sonuna "yaa" ekliyosun yaa

Bu çağin gidasi mi havasi mi bitirdi adamlari...
Adam senden soğumadi bence
Adam zaten soğuktu.
Bu çağin adamlari boyle sanki.
Boyle olmayanlarda varmis ama ben görmedim

Sevgisini hissetirmiyosa sogumustur senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…