- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
canım arada onunla yatağa girmeyi dene uykun geldiyse kucağına uzan sen ondan önce uyursan sana yaklaşacak zamanı kalmaz bu sorunlar bebekten önce de varmıydı ... bunu ikiniz çaba gösterek konuşarak aşabilirsiniz...Bazen erken yatıyorum o da gelir belki diye ama o tv izliyor maç izliyor ayrıca bebek bensiz uyumuyor ben uyutmak zorundayım
Yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve 6 aylık bir bebeğim var. 1 aydır eşimle birlikte olmuyoruz. Önceden ilk adımı hep ben atıyordum ama bu durum beni sıktı. Ben de bından sonra ilk adımı ben atmicam dedim ve sonuç bu. Sorduğumda beni düşündüğünü bebekten dolayı yorgun olduğumu söylüyor. Bence bu durum baya bir sorun çünkü evlilik bu mu. Bu arada dışarı çıktığımızda başka kadınlara baktığını fark ediyorum deyince inkar ediyor. Bu arada etrafımdakiler güzel olduğumu söyler Doğum kilom da 2 kilo fazlam var . Bu durum hep böyle midir Doğum sonrası....
Arkadaşlar hayatta herşey yatak mı ya.Siz yatak için mi evlendiniz.Hayatta yataktan daha önemli şeyler var evlat sevgisi mesela.Nolmuş bir ay yatmadıysan ya. Kocan seni ve bebeği düşünmüş işte ne güzel.1 ay yatmayınca kimse ölmez merak etmeyin. Noluyo bu kadınlara ya. Yatak düşkünlüğünde erkekleri geçdiniz yaa.Babanızın evinde nasıl sabrettiniz yıllarca anlamıyom ya. Kadınlar kulübünde ikidebir kocam benle yatmıyor diye konular açılıyor ayıp yaaa. 1 ayda kimse ölmez.Bu kadar mı azd.nız yaa pess.Yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve 6 aylık bir bebeğim var. 1 aydır eşimle birlikte olmuyoruz. Önceden ilk adımı hep ben atıyordum ama bu durum beni sıktı. Ben de bından sonra ilk adımı ben atmicam dedim ve sonuç bu. Sorduğumda beni düşündüğünü bebekten dolayı yorgun olduğumu söylüyor. Bence bu durum baya bir sorun çünkü evlilik bu mu. Bu arada dışarı çıktığımızda başka kadınlara baktığını fark ediyorum deyince inkar ediyor. Bu arada etrafımdakiler güzel olduğumu söyler Doğum kilom da 2 kilo fazlam var . Bu durum hep böyle midir Doğum sonrası....
hahahahahhaaa ayy çok güldüm çok hoşsunuzzArkadaşlar hayatta herşey yatak mı ya.Siz yatak için mi evlendiniz.Hayatta yataktan daha önemli şeyler var evlat sevgisi mesela.Nolmuş bir ay yatmadıysan ya. Kocan seni ve bebeği düşünmüş işte ne güzel.1 ay yatmayınca kimse ölmez merak etmeyin. Noluyo bu kadınlara ya. Yatak düşkünlüğünde erkekleri geçdiniz yaa.Babanızın evinde nasıl sabrettiniz yıllarca anlamıyom ya. Kadınlar kulübünde ikidebir kocam benle yatmıyor diye konular açılıyor ayıp yaaa. 1 ayda kimse ölmez.Bu kadar mı azd.nız yaa pess.
Teşekkür ederim. Patladım sonunda. 6 aydır devamlı bu konular açılıyor tövbe estağfurullah kadınlar coştu yahahahahahhaaa ayy çok güldüm çok hoşsunuzz
Aslında o coşmakla alakalı değil de, adamların bu durgunluğunun, dışarda bi haltlar karıştırabilme potansiyellerinden kaynaklı olmasıyla alakalı olabilir :)Teşekkür ederim. Patladım sonunda. 6 aydır devamlı bu konular açılıyor tövbe estağfurullah kadınlar coştu ya
Ama yapcak olan erkek her şekilde yapar. Aldatcak olduktan sonra karısıyla yatsa da aldatır. Bu karısıyla yatıp yatmamasından çok kalpteki vicdana merhamete bakıyor bence. Birazcık kocalarimiza güvenmeyi deneyelim.Aslında o coşmakla alakalı değil de, adamların bu durgunluğunun, dışarda bi haltlar karıştırabilme potansiyellerinden kaynaklı olmasıyla alakalı olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?