- 12 Mart 2011
- 934
- 17
- 68
açık ve bakımlı ben ise kapalı makyaj yapmam ben onun gibi giyinemem çok açık değil ama kapalı kadına uymaz
çocuk yaparkende tiksiniyormuymuş sizden..eğer öyle ise çok midesizmiş pek sevgili eşiniz!
sinirim bozuldu gece gece
valla ya benim de gece gece tepem attı
benim bu giyim tarzımı annesi yaptı annesiyle sorun yaşarsam kızardı bana bendde annesinin herv dediğini yaptım sonum bu oldu
yani evdeyken açık ve bakımlı olun tabiki dışarı çıkarken değil
evde onun istediği gibi giyin o gelmeden hazırlan biraz ayrıca kapalı hanımlar dışarıdada çok hoş giyinolar ve bakımlı oluorlar kapalı olmak bakımlı ve şık olmaya engel değil kendine güven.yaptığı büyük kabalık affedilemez ama seviorum diyosun dene bakalım ama çok kırıldığınıda söyle
açık ve bakımlı ben ise kapalı makyaj yapmam ben onun gibi giyinemem çok açık değil ama kapalı kadına uymaz
yanımızda kayınvalide ve kayınpeter var onların yanında yapamam bir çocuğum 8 diğeri1.5 yaşında
ama annesinin deil eşinin beğenmesi önemli arkadaşım çaktırmadan yap biraz değişiklikbenim bu giyim tarzımı annesi yaptı annesiyle sorun yaşarsam kızardı bana bendde annesinin herv dediğini yaptım sonum bu oldu
yanımızda kayınvalide ve kayınpeter var onların yanında yapamam bir çocuğum 8 diğeri1.5 yaşında
ama annesinin deil eşinin beğenmesi önemli arkadaşım çaktırmadan yap biraz değişiklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?