Bunu gerçekten söylememeye çalışıyorum ama burada şart ; bu durumda onu boşamanız gerekiyor.
Yok yapamıyorum edemiyorum diyorsanız ; kendinize çekidüzen vereceksiniz.
AMA EŞİNİZ İÇİN DEĞİL, kendinize olan saygınız için.
Yok kapalıyım bakımlı olamam, kıyafetlerim kayınvalidem yüzünden böyle oldu,
evde onların yanında süslenemem v.s demeyin Allah aşkına.
Gayet güzel giyinebilir, bakımınızı evde yapabilirsiniz..
Dışarıdada bakımlı olacaksınız, abartılı olun denilmiyor ki..
Şimdiye kadar öğrenmedilerse şimdiden sonra öğrensiler ; O EVDE BİR KARIKOCA YAŞIYOR.
Sizde olması gerektiği gibi davranmak zorundasınız..
Size bunu diyen adamdan intikam almayı bırakın kendinizden alın bu intikamı.
Çünkü kendinizi sindirmişsiniz.
Ama siz toparlanabilirsiniz .. İsterseniz bunu yapabilirsiniz.
İki çocukla birlikte eşinin ailesinin yanında yaşayan, eşinin bu saygısızlıkları çeken kadın güçlüdür.
O kocanız sınırını, karısıyla nasıl konuşması gerektiğini bilmeli. !!!
Niyetim sizi kırmak değil, öfkelendim eşinizin bu sözlerine, sizin mesajlara cevabınıza da içerledim..
Canım senin sorunun kapalı olman değil,
eşinin kazmanot olması(af edersin)
şahsen dışarıda öyle kapalılar görüyorum ki,açıklaran daha hoş ve bakımlı.....
Suçu kendinde arama,helali yanında dururken elaleme bakan eşinde ara..
Çok sinir ldum,tiksinmek nedir
madem memnun değil halinden
ayrı eve çıkın...
İki çocuk ve aile büyükleri ile aynı evde ne özeliniz olabilir ki
gerçekten sözün bittiği an....
diğer konulardandan az çok bilirsiniz beni sürekli farklı konu açıyorum aamabugün 2 defa hastaneye gittim ikisidede annesini getiedim sonra eve geldik hem yürüyerek çocuk kucağımda yokuş çık yokuş in neyse burası önemli değil eve geldik teyzemler geldi apar topar yemek hazırladım onlar gitti eşimin köylüleri geldi geçmiş olsuna kayınpeter için onların kızı var evli oda geldi eşim sürekli ona baktı gördüm kaç defa neyse onlar gitti eşime dedim hülya kız gibi duruyor ben onun yanında yaşlanmışım dedim ağzını elledim bana ne dese beğenirsiniz senin üzerindekiler ne öyle başka giyecek şeyin yok mu dedi sen zaten beni hiç bir zaman beğenmiyorsun sürekli eleştiriyorsun nasıl giyinmemei istiyorsan bana al ben giyerim bana demedi sen benim güzel karımsın ben annelerine akrabalarına hizmet ediyorum mükafatı son lafı şu oldu SENDEN NEFRET EDİYORUM VE TİKSİNİYORUM DEDİ NE OLUR YARDIM EDİN ANNELERİ VAR SUSTUM NASIL İNTİKAM ALIRIM SÖYLEYİN SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ
yuhh diyorum baska da bişi demiyorum :26:sen onların misafirlerine hizmet et karşılığında da hakaret duy pardon ama sende de var suç bana öle bişiy dicete eşim ben kıyameti saçarımm
cok haklısın walla. o adam kafasına gore ne dese ıcıne atacak bırını bulmus bastırıyor.. ya kızlar allah askına sesınızı kısmayın ya... cazgır olun bıraz nolur. walla içim parcalanıyor artık su kadınların cektıklerınden.
Öyle kolay değil dogunal, cazgır olmak..
Seslerin şiddetle, baskıyla susturulduğu öyle evler var ki.
Hayatlar türlü türlü ve en kolayı bile bir başka hayattan zor.
Fakat seviyorum diye herşeye katlanan hanımları anlamıyorum.
Gidecek yeri yoktur, madurdur, başka başka durumlar vardır, olabilir normaldır ama sırf sevgiden dolayı kendinden, onurundan vazgeçmemeli insan.
tatlım cazgır olmak bagırmak anlamında kullanılmadı orada.. ben sesımı hıc yukseltmem ama cazgırım kabul edıyorum. cazgırım cunku tepem attımı ne yapacagım bellı olmaz benım. ben sınırlıyken nısanlım benı arayamaz bıle. sınırımın gecmesını bekler. tamam hayatta neler oluyor ama burda bı erkek ustunlugu apacık ortada.. kendıne guwenını kaybetmıs bu bayan. hemde esı yuzunden. nısanlım bana oyle bırsey deseydı benım tepkım cok baska olurdu. ama bak bayan hıcbırsey yapamamıs o kadar caresız kalmıs kı...
Biliyorum, biraz baskın karakter olunmalı demek istemiştiniz.
İşte bende diyorum ki; taa aileden geliyor bu durumlar. Sonra halk diliyle koca evi v.s
Allah herkesin yuvasına dirlik düzen versin.
boyle koca ewı mı olur ya? adam bana istediğini sayacak ben susacam. buysa ewlılık ben nişanı atayım yani. bu bayanın kendıne guwenmesı gerekıyor. eşinin onu sindirmesine ezmesine izin vermemeli. cok sinirlendım ya.. ne demek tiksiniyorum. asıl ben ewıne mısafır gelmıs kadına bakan adamdan tıksiniyorum. tatlım o adam sana kurban olsun. senın gıbısnı bulsunda öpsün basına koysun. bu cumlelerı kur kendıne guwen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?