- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
Dikkat ederseniz, yukarıda dedim; sevgiden dolayı böyle katlanılmamalı.. Yani konu sahibine yönelik yazmadım.
''Koca evi'' derken zaten ironi yaptım orada..
Ne zaman koca evine verilme tabirinden vazgeçilirse o zaman dirlikler başlayacaktır.
Karısını gerçekten seven bir erkek böyle söz söyler mi eşine ben eşimin sevgisinden şüphe etmeye başladım yanlış mı düşünüyorum:2::2:
esimin arkadasi ve esi bize her oturmaya gelisinde yanlarinda esinin kardeside gelirdi tek basina
cocuk gormeye geldiler o adamda geldi hediyesiyle
bu uc kere tekrarlandi adam evli ve iki cocuk babasi
"esiniz neden gelmedi" diye sordugumda kem küm etti
bir gun esimin arkadasina ziyarete gittik ve o adamda alt katlarinda oturdugu icin
o'da hemen bitiverdi yanimiza cocuklarida ordaydi zaten
ben adama gicik oldugum icin (bize tek basina misafirlige geldigi icin- cagrilmadigi halde)
esiyle tanismak istedigimi soyledim
neyse esi geldi
bakimsiz, uzgun ustunde bir lastik etek ve yelek vardi (nineler gibi giyinmisti)
ben tabii dikkat etmedim sadece tanistim o an
ve onunda kocasiyla bize gelmesini istedim gelecek sefer (tabii esinin hosuna gitmedi)
butun binayi temizleyen misafir geldigi zaman agirlayan o kadinmis
ama esi gezmelere onsuz gider onu adam yerine koymaz!
esimle bu konuyu konustugumuzda
esimin yorumu bu oldu: kadin at gibi kosturacagina biraz kendisine baksin
is yapmakla degeri artsaydi kocasi onunla gezerdi ondan utanmazdi
cok aci bir gercek: bagnaz dusunceli aileler nedense gelinlerinin hep hamarat olmasini ister
her hizmeti bekler ama gelinlerinin kendilerine bakmalarini istemez bir sekilde
(nasil bir psikolojik baskiysa artik) sindirirler guvenini kaybettirirler
siz siz olun bu duruma dusmeyin
kayinvalidenizin zevkine gore giyinmekten vazgecin
kapali olmak bakimsiz olmak degildir
iki cocuk engel degildir
ama esinizlede ciddi ciddi konusmaniz gerek herseyden once
sonucta buyuk haksizlik ve terbiyesizlik etmis
esimin arkadasi ve esi bize her oturmaya gelisinde yanlarinda esinin kardeside gelirdi tek basina
cocuk gormeye geldiler o adamda geldi hediyesiyle
bu uc kere tekrarlandi adam evli ve iki cocuk babasi
"esiniz neden gelmedi" diye sordugumda kem küm etti
bir gun esimin arkadasina ziyarete gittik ve o adamda alt katlarinda oturdugu icin
o'da hemen bitiverdi yanimiza cocuklarida ordaydi zaten
ben adama gicik oldugum icin (bize tek basina misafirlige geldigi icin- cagrilmadigi halde)
esiyle tanismak istedigimi soyledim
neyse esi geldi
bakimsiz, uzgun ustunde bir lastik etek ve yelek vardi (nineler gibi giyinmisti)
ben tabii dikkat etmedim sadece tanistim o an
ve onunda kocasiyla bize gelmesini istedim gelecek sefer (tabii esinin hosuna gitmedi)
butun binayi temizleyen misafir geldigi zaman agirlayan o kadinmis
ama esi gezmelere onsuz gider onu adam yerine koymaz!
esimle bu konuyu konustugumuzda
esimin yorumu bu oldu: kadin at gibi kosturacagina biraz kendisine baksin
is yapmakla degeri artsaydi kocasi onunla gezerdi ondan utanmazdi
cok aci bir gercek: bagnaz dusunceli aileler nedense gelinlerinin hep hamarat olmasini ister
her hizmeti bekler ama gelinlerinin kendilerine bakmalarini istemez bir sekilde
(nasil bir psikolojik baskiysa artik) sindirirler guvenini kaybettirirler
siz siz olun bu duruma dusmeyin
kayinvalidenizin zevkine gore giyinmekten vazgecin
kapali olmak bakimsiz olmak degildir
iki cocuk engel degildir
ama esinizlede ciddi ciddi konusmaniz gerek herseyden once
sonucta buyuk haksizlik ve terbiyesizlik etmis
Ben n kendime olan güvenimi nasıl belli edebilirim
ilk başta kafanda başlat olayı. ben cok güzelim ben bakımlıyım o benden daha iyi birini bulamaz diye yerlestır beynıne.. sonra kendıne bakmaya basla.. mesela esin seni bakımsız bırı olarak giruyor demi.. o ewe geldıgınde maske yap suratına... sana birdaha boyle kelımeler kullanmasına ızın werme. kullanırsada cevabını wer. kendını gerı cekıp lafı yutma. degerlı ve kıymetlı oldugunu normal bı konusma arasında bıle sıkıstır kenara. ona degerlı oldugunu cumlelerle kafasına nakışla... ojeli dolaş.. al törpünü eline film izlerken tırnaklarınla ugras mesela.. bunlar onun dıkkatını ceker. eşinin beyin yapısını kuzenıme cok benzettım. oda eşini böyle şeyler söylemeyle basladı we sonra aldattı. kuzenımı öldrüyordum nerdeyse elimden zor aldılar. temizlik yemek işlerine o kadar wakit harcama artık kendıne harca...
eger giyim stilinizi begenmiyorsa veya daha bakımlı olmanızı istiyorsa bile bunu uygun bir dille soyleyebilirdi yani mantıklı erkek boyle yapardı..cocuk gibi o ne oyle senden tiksiniyorum insan bunu kimseye diyemezki karsısındaki esi yani cok ayıp etmis..
Bence bi erkeğin yanında bakım yapmak onu sıkabilir. Karşısına bakımlı çıkmak daha verimli olur diye düşünüyorum. Ayrıca bu bayan kapalı olduğundan bahsediyo ve 2 çocuk annesi mülayim bi ev hanımı anladığım kadarıyla ojeyle pek işi olucağını sanmıyorum doğrusu. Daha farklı şeyler yapabilir. Maske falan çok göze gelicek şeyler değil gibi. Yıkadıktan sonra eşinin dikkatini çekmez bile.
Karısını kolayca herkesin önünde rencide edip ondan ne kadar iğrendiğini nefret ettiğini söyleyen bir adamı kazanma yolları için tüyolar.....Şöyle giyin,saçın makyajın şöyle olsun vs. vs...Gerçekten bu konuda empati kuramıyorum ben sanırım... Hiç saygısı sevgisi kalmayan ,karısının gururunu,onurunu hiçe sayan bir adam neden geri kazanılmaya çalışılır ki.....:26:
Karısını kolayca herkesin önünde rencide edip ondan ne kadar iğrendiğini nefret ettiğini söyleyen bir adamı kazanma yolları için tüyolar.....Şöyle giyin,saçın makyajın şöyle olsun vs. vs...Gerçekten bu konuda empati kuramıyorum ben sanırım... Hiç saygısı sevgisi kalmayan ,karısının gururunu,onurunu hiçe sayan bir adam neden geri kazanılmaya çalışılır ki.....:26:
boyle adama yapılcak su aslında oyle bir degişime ugrıycaksınki adam gorunce tanıyamasın sac makyaj giyim eee tabi ozaman tiksinen adam bu seferde ayrılmayacak dibinden ozamanda kadın ben senden tiksiniyorum dokunma bana diyecek adam perte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?