- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Tatliballim
-
Yaaaaaa ekranı ısırmak istiyorummmmOzman birtane daha atayim :•]
Gurursuz değilim esyalarım toplar bidaha dönmemek üzere giderimCanıma minnet gidersen git derse ne yapacaksınız
Bak canim bekara bosanmak kolay , derler. Ama biz senin iyiligin icin soyluyoruz gelecegin icin. Kapiya gelirse zaten babanin , tavriyla tepkisiyle karsilacak oyuzden gelemez. Bugun bunu yapmasan yarin bak gör sana yapacaklarini.Gidebilir miyim demicem bilsin sonra kapıya gelmesin babam bilmesin simdilik
Gidebilir miyim demicem bilsin sonra kapıya gelmesin babam bilmesin simdilik
Konuşarak gidersen hata edersin.....Gurursuz değilim esyalarım toplar bidaha dönmemek üzere giderim
Niye bu kadar ezik davranıyorsunuz?Ağlayarak cıktım odadan yanıma bile gelmedi duş aldı cıktı arabasının anahtarını unutmuş kapıya vurdu ağlıyodum sesim kötüydü actım kapıyı anahtarını aldı cıktı gitti bisey demeden
Konuyu dagitmak istemiyorum sebeklikleri vardirYaaaaaa ekranı ısırmak istiyorummmm
Pembe üstünü severimmm ahahaha çok şapşal oooo
Iste hep adamlari bulunmaz hint kumasi sandigimizdan. Vu duygusallikla baktigimizdan oluyor bunlar..aynen. sinir bastı okurken.
İşte adam görgüden nasibini almamış bir hödük. Yengesini 1. Plana koysa ne olur işte ona da insan gibi davranmıyor."Yegenlerimi doyurdun mu, bugun onlarla takilacam" nedir ya, bu ne hadsizlik?
"Yenge senin icin uygunsa cocuklari biraz gezdirmek istiyorum" olmasi gerekmiyor mu o cumlenin?
Valla sabah beri çık git yazıyoruz ama tepkilerinize bakarsam benim bile seni önemseyesim gelmedi. Adama da böyle davrandığın için oda seni önemsemiyo. Bence babanın evine de gitme otur evde kocanın yolunu gözle gecenin bi yarısı yengesinin muhabbetinden fırsat bulursa sana gelir. Yengeyle olan muhabbete ayar oldum!
İşte bende diyorumki. Kocana sen benim gelecek planlarımın içinde bile degilsin diyip babanın evine dönmek. Sana ve cocuga sahip çıkmayan birinden baba olmaz. Kocada olmaz. Kendine hayat kur canım. Bu adamın düzelmesini bekleme.Ben bebeğime ağlıyorum zaten o kadar seyin icinde en ağrıma giden bu o daha melek dünyaya bile gelmedi ne olursa olsun dünyanın en şımarğı olsun insan evladına öyle der mi
Diyorum ya bazı kadınlara müstehak... konu sahibi gibiher lafı fütursuzca sarf edip eve geldiğimde hala bıraktığım yerde duranı bende önemsemem.
Ben naptım da bana müstahak pardon? Haddinizi aşmayın lütfen benim en ufak bi sucum yok sizin gazınıza gelip herseyi iyice batırmak istemiyorum boşanacaksam da önce konusup ondan sonra ne gerekiyorsa yapıcam karsımda ki insan olmayabilir ama ben son görevimi yapıcam ben öyle burda atıp tutan babasının evine gidip sonra geri gelen insanlar gibi degilim gazla calısmıyorum ben bana düseni yapıcam olmuyosa dünyanın sonu değil ailem arkamda cocugumu benden bile cok sevip benimserlerDiyorum ya bazı kadınlara müstehak... konu sahibi gibi
Sen gidemezsin tüm yazdıklarından bunu anladımGurursuz değilim esyalarım toplar bidaha dönmemek üzere giderim
Kendini haklı cıkarır herkesin gözünde mükemmel insan babam onun nasıl biri oldugunu bilmiyo suan oda cok seviyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?