Esim beni 2.plana atıyor öncelik ailesi

Gidebilir miyim demicem bilsin sonra kapıya gelmesin babam bilmesin simdilik
Bak canim bekara bosanmak kolay , derler. Ama biz senin iyiligin icin soyluyoruz gelecegin icin. Kapiya gelirse zaten babanin , tavriyla tepkisiyle karsilacak oyuzden gelemez. Bugun bunu yapmasan yarin bak gör sana yapacaklarini.

Niye bu kadar ezik davranıyorsunuz?
Adamın umurunda değilsiniz, siz niye onu umursuyorsunuz?

Reactions: KV_
Sen de onu 2. hatta 3. plana at.
Çok ciddiyim yap bunu. Arama haber verme çık gez. Kredi kartını al bebeğe alışveriş yap. Kontrollerle ilgili arayıp detay verme. O akıl edip ararsa geçiştir..
Olgunlaşmamış bir asalakla evlisin o yüzden totosu kalkmış..

İnsan olan karısını sevmese bile çocuğunun durumunu merak edip arar. Telefonda cinsiyetini sormak da ne? Hanzoya bak!

Biz eşimle kavga etsek de sabah işe gidince arayıp kahvaltı ettin mi diye sorar. İlgisizlik değil onunki başka bir şey..

Eşini umursama. Git
arkadaşlarınla ailenle zaman geçir. Yemeğini çamaşırını düşünme. Canın istedikçe yap..
Bu evlilik baştan beri olmamış bence. Gittiği yere kadar gider anca.
Ama bu süreçte bebeğin için kafanı dağıtman lazım. Evde oturup kurma..

Eşin bu kadına ne oluyor desin bakalım bir..

Valla sabah beri çık git yazıyoruz ama tepkilerinize bakarsam benim bile seni önemseyesim gelmedi. Adama da böyle davrandığın için oda seni önemsemiyo. Bence babanın evine de gitme otur evde kocanın yolunu gözle gecenin bi yarısı yengesinin muhabbetinden fırsat bulursa sana gelir. Yengeyle olan muhabbete ayar oldum!

"Yegenlerimi doyurdun mu, bugun onlarla takilacam" nedir ya, bu ne hadsizlik?
"Yenge senin icin uygunsa cocuklari biraz gezdirmek istiyorum" olmasi gerekmiyor mu o cumlenin?
İşte adam görgüden nasibini almamış bir hödük. Yengesini 1. Plana koysa ne olur işte ona da insan gibi davranmıyor.

Ah be uzulme bebegine yazik dicem ama insan ister istemez uzulur. Kiyamam yaa. Esin nasil bir insan? Hamile bir kadina bunlar denir mi hic yazik

her lafı fütursuzca sarf edip eve geldiğimde hala bıraktığım yerde duranı bende önemsemem.

Ben bebeğime ağlıyorum zaten o kadar seyin icinde en ağrıma giden bu o daha melek dünyaya bile gelmedi ne olursa olsun dünyanın en şımarğı olsun insan evladına öyle der mi
İşte bende diyorumki. Kocana sen benim gelecek planlarımın içinde bile degilsin diyip babanın evine dönmek. Sana ve cocuga sahip çıkmayan birinden baba olmaz. Kocada olmaz. Kendine hayat kur canım. Bu adamın düzelmesini bekleme.

Son düzenleme:
Diyorum ya bazı kadınlara müstehak... konu sahibi gibi
Ben naptım da bana müstahak pardon? Haddinizi aşmayın lütfen benim en ufak bi sucum yok sizin gazınıza gelip herseyi iyice batırmak istemiyorum boşanacaksam da önce konusup ondan sonra ne gerekiyorsa yapıcam karsımda ki insan olmayabilir ama ben son görevimi yapıcam ben öyle burda atıp tutan babasının evine gidip sonra geri gelen insanlar gibi degilim gazla calısmıyorum ben bana düseni yapıcam olmuyosa dünyanın sonu değil ailem arkamda cocugumu benden bile cok sevip benimserler

Kendini haklı cıkarır herkesin gözünde mükemmel insan babam onun nasıl biri oldugunu bilmiyo suan oda cok seviyo

Tutarsızsın. Anlattığın baba modeli şu yorumundan çok farklı. Eşine değil sana inanır gibi. Ama şimdi de inandıramam diyorsun.
Anladık eşini bırakmak istemiyorsun. Seni sindirmiş ama bence biraz dersi hakediyor dimi?
Yoksa sen daha çok evde oturup ağlayarak yol gözlersin. Bir şeyleri yanlış yaptığın belli ki seni uyarıyoruz.
Sen hala evde mi oturacaksın yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…