Esim beni 2.plana atıyor öncelik ailesi

"Yegenlerimi doyurdun mu, bugun onlarla takilacam" nedir ya, bu ne hadsizlik?
"Yenge senin icin uygunsa cocuklari biraz gezdirmek istiyorum" olmasi gerekmiyor mu o cumlenin?

Randevularımı hep biliyodu hic birinde aramadı ben salaklık yapıp arıyodum. Aksam eve geldiğinde ben bi süre annemler de kalıp kafa dinlicem demeyi düsünüyorm annemlere de hastayım derim bakalım napcak

Aksam geldiğinde annemlerde kalmak istiyorum bi süre dicem. Annemlere de hastayım o yüzden geldim derim. Sonrasına da tavırlarına göre karar vericem

Kusura bakma bir evladim bir köpegim var. Köpegim olmadan ciktigim zaman vicdan azabi duyuyorum , sıkılır üzülür diye. Eve kosa kosa geliyorum.
Kocandaki arsizligi sen dusun.
Sizin yavruyu merak ediyordum ara ara, şimdi profilinizde gördüm oyyyyyyy yesinler onun artist pozlarını :)

Aksam geldiğinde annemlerde kalmak istiyorum bi süre dicem. Annemlere de hastayım o yüzden geldim derim. Sonrasına da tavırlarına göre karar vericem

Bence hiç açıklama yapma, eşyalarını toparla git. Annene durumu anlat, baban bilmek zorunda değil. Telefonları da kapat sana bi ulaşamasın bakalım. Anlam veremesin bi tavırlarına, beni gözden çıkarmış diye yusuf yusuf olsun.

Randevularımı hep biliyodu hic birinde aramadı ben salaklık yapıp arıyodum. Aksam eve geldiğinde ben bi süre annemler de kalıp kafa dinlicem demeyi düsünüyorm annemlere de hastayım derim bakalım napcak

ay hala akşam eve geldiğinde diyorsun pes.
çık git eve gelince aradığında söyle bunu. bırak o düşsün peşine hala bildirim yapma derdindesin adama.

Ooo super o zaman baban kapi gibi arkandaymis
Valla niye agliyorsun?

Biraz guvenli dik dur
Net ol kocana
Gel bakalim konusucaz..de mesela

Ne sen bana mecbursun ne de ben sana.
Ya bu isi toparlayalim herkes birbirine insan gibi davransin ya da gencken bitirelim..de

Tabii bunu derken kendini hazir hissedeceksin duyacaklarina ona gore
Cunku kocanim sana pek deger verdigini ve sevdigini dusunmiyorum..
Kabul bosanalim..da diyebilir.

Senin onu kaybetme korkun var ve eşin bunu biliyor, bu böyle olduğu sürece de bu daveanislari göreceksin..

Sanırım yasin küçük, bazı şeyleri yaş ilerledikçe anlaşılıyor...

İlerde dediğimize gelirsin gelmesine de , yillarca çektiğine yanarsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…