Merhaba arkadaşlar.
Beni yiyip bitiren, ilerisi için huzurumu kaçıran bir problemim var.
Önümüzdeki ay düğünümüzü yapcağımız eşim(3 aydır nikahlıyız), sevgililik döneminde ona yaptığım şeyleri unutmuyor, her konu açıldığında keyfi kaçıyor, yüzü düşüyor, sohbet ediyorsak bitirip kalkıyor, gitmesine izin vermeyip bu konuları konuşmaya çalışınca da artan bir şekilde sinirleniyor. hatta bir defa arkadaşlarıyla şehirler arası maça gidip, eve geç gelmesi yüzünden ettiğimiz kavga sırasında herşeyi yüzüme vurup ağlattı beni. siniri geçince özür dilese de bir gün küs kaldık.
geriye dönüp baktığımda "bu ben olamam" diyecek kadar hırçın ve anlayışsız davranmışım eşime. özellikle arkadaşlarım konusunda ona çok büyük haksızlıklar yaptığımı gördüm(bir keresinde keşke sevgilin olacağıma, arkadaşın olsaydım, o zaman belki bana da değer verirdin demişti( nişan arefesinde, Bilgisayarındaki Günlüğünden ayrılmak istediğini öğrendim, hep zannettiğim gibi sadece rahatsız olmadığını, artık dayanamadığını, neredeyse fırsat aradığını gördüm. bir kaç kez açılmaya çalışmış ama cesaretini toplayamamış Düzeltmek için çok uğraştım, içimden gelerek nişandan sonra onun istediği gibi biri oldum, lakin Yazın Birlikte tatile gitmek istediğim arkadaş gurubumdan bir çocuğun eski sevgilim olduğunu ve bir ara ikimizi de telefondan sürekli rahatsız eden kişinin, bi kaç kez evimde misafir ettiğim eski bir yakın arkadaşım olduğunu öğrendiğinde olay çıkatıp ayrılmak istedi . aile büyüklerinin araya girmesiyle tekrar bir araya geldik. özellikle benim ailem çok korktu, öyle ki tekrar bir araya geldiğimizde aynı eve çıkmamızı desteklediler.
Bir kaç kez oturup konuştum, hesap sormak, intikam almak değil sadece üzülebilmek istiyorum diye yalvardı.
fakat beni affetmediğini hep hissettim. onu kıran olaylara atıf yapan her şeye küs, artık benimle puzle yamıyor, kuşadasındaki balayımızı iptal edip fethiyede bir yer ayarlamış, pişirdiğim eskiden en sevdiğei yemeğe dokunmadı, "arkadaşım" konulu cümle kurmaya bile çekiniyorum,
Ne yapabilirim, nasıl davranabilirim de evliliğim sakatlanmadan geride kalır bu konular(
adamın kalbini nasıl tamir edebilirim.
Evet insan sevilmedigine inanıyor bir sure sonra.. bitiyor her sey.saygı duymakla başlayabilirsin..
eski sevgilinin olduğu grupla tatile çıkman çok mu gerekliydi.. adamı düşürdüğün duruma bak..
insan sevdiği insanı böyle hiçbirşey yerine koymamalı..
Aman bırak allah aşkına saf olma nası olsa nikahı kıydık artık karım boşanamaz diye bütün olan bitenin intikamını alıyor aklı sıra.Onun hiç mi hatası olmadı.Yok ayrılacakmış da ayrılmamış da sen de yedin mi bunları?ayrılsaydı madem evlenince mi aklına gelmiş tüm bunlar?
Aklını başına al benden sana tavsiye bu adama böyle alttan aldıkça stres topu olursun ezildikçe ezilirsin.Git üstüne, evlenmeseydin şimdi mi aklına geldi, düğün olmadan bitsin bu iş de resti çek.Bak o zaman noluyo.Aklı sıra intikam alıp seni istediği kıvama getiriyo.
En kısa zamanda boşan boşanmiyorsanda yut. Alttan alip yuttukca duzeleceginimi saniyorsun. Şımartmaktan baska bisey degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?