Eşim Beni Affetmiyor:(

Valla artik evlenmissiniz gecmisteki kirginliklari bir kenara birakmaniz gerekir durup durup konuyu acmak dusunup dusunup tekrar kizmanin icinde kin biriktirip kizmani bir anlami yok keske dugun nikah tarihi almadan bunlari halletseydiniz. Oturup sakince konusup hatalarinizi acikca konusup ders aldiginizi soyleyip bunu asmaniz gerektigine karar vermeniz ve bunu karsilikli istemeniz lazim yoksa her tartismada su yuzune cikmayi bekleyen dusman gibi tetikte berlerse bu eski sorunlar evliliginiz yipranir. Eski konulari adam akilli konusup , konusmak derken tekrar ayni olaylar yuzunden kavga etmekten bahsetmiyorum. Ustu kapali olan oldu herkes hatasini gordu kirginliklar icin ozur dilenir sevgi dile getirilir ve zaten seven evlenen insanda uzatmak icin cabalamaz .

Kocaniz cok sacma davraniyor cocuk gibi omur boyu bunlara kin duyup surdurecekmi bu halini bu cok yipratici olur yani. Ya bu olaylari asmadan evlenmeyecektiniz zaman verecektiniz yada evlenme karari verdiyseniz bu cocukca hareketlerden vazgececeksiniz. Sizde yasanan olaylar konusunda haksiz bile olsaniz kocanizin bu okuz inadi ve cocukca tavirlari karsisinda susmayin ve sacma oldugunu vurgulayin, evlilik devam edecekse omur boyu gecmisi yasayarak devam etmez, gecmisteki sorunlarin birlikte ustesinden gelinerek devam eder.
Bana kalirsa evlendiginiz kisinin henuz olgunluk seviyesi ciddi bir iliskiyi yurutecek sekilde degil.
Adam gibi adam kaldiramayacagi bir durum varsa ya evlenmez evleniyorsada olayin ustesinden gelmek icin caba gosterir yada sindirmek icin zaman ister bu sekilde cocuk gibi ona buna kuserek burun kivirarak hircinlik yaparak evlilik yasamaz yani.

Saçma bir durum.
Geçmişi hazmedemeyecekse evlenmeseydi,evlendiyse geçmişe sünger çekmeyi bilmeli.
Ha siz hatalı mısınız dibine kadar hatalısınız ama yapacak bir şey yok,yaşanmış bitmiş.
Zamanla normale dönecektir sabredin ya da resti çekin bunları aşamayacaksan yapılması gereken belli şeklinde...

Rest çekmenin asla işe yaramayacağını acı şekilde öğrendim canım.

Size baki kalacak tek şey eşinizdir. Bence haksızlık ediyorsunuz ona. Önceliklerinizi ve kendinizi ölçün tartın. Kolay gelsin

Eski sevgili ile tatil çok büyük olay, ben asla asla asla kaldıramazdım bunu.. nişanlının da kaldırabileceğini sanmıyorum... Şu an cesareti yok ama zamanla birikecek... Üzgünüm. Umarım tahmin ettiğim şekilde gerçekleşmez ilişkiniz..

Anlattiklarinizla siz ayriliga dayanamayacaginiz,esinizde hatir gonul oldugu icin bu isi hala surduruyorsunuz gibi gorunuyor.Su an her nazini cekerim diye dusunuyorsunuz ama bu tavir yillar icinde ikinizi de cok yipratacak.Isin sonunda ya siz "Eeehh yeter be" diyeceksiniz yada esiniz mutlu olmadigini farkedip ayrilmak isteyecek.Sevgi muhakkak ki vardir yoksa iliskiniz evlilige yurumez fakat bazi seyleri de sevgi maalesef ki kurtaramiyor.Cok goruyoruz birbirlerini cok sevdikleri halde anlasamayip ayrilanlari.Size baskalari gibi resti cekin demiyorum,karsiniza alip bu evliligi gercekten isteyip istemedigini sorun diyorum.Eger ki korkunuz size olumsuz yanit vermesiyse bu eninde sonunda olacaktir,en azindan daha az yarayla kapatirsiniz bu defteri.Tabi bu benin gorduklerim.Siz,hayir ben bu iliskiyi ne zaman biter korkusuyla devam ettirmek istiyorum diyorsaniz o da sizin tercihinizdir.Eger esiniz olumlu cevap verirse de olabildigince guven telkin etmek icin elinizden geleni yapin:)

Teşekkürler ederim canım

[
Biz çok iyi anlaşıyoruz, birbirimizi anlıyoruz. Maddi ya da manevi sorunumuz yok, zaten memuruz, ailelerden ayrı yaşayacağız. Evimiz hazır, birlikte vakit geçirmek, gezmek dolaşmak , eğlenmek... bu kadar mükemmel olabileceğini tahmin bile etmezdim, babamın yaşattıklarından sonra her hangi bir erkeğe güvenebileceğimi, saygı duyabilecegimi hic ama hiç duşunmezdim. Nice arkadaşımın kocaları aldatma, kumar, saygısızlık, olmayan cinsellik, dayak iceren evliliklerini yıllardır sürdürebiliyor. Sırf 5-6ay eşeklik ettim diye yarın boşanacakmışım gibi yorumlar beni üzüyor.

Teşekkürler ederim canım

Yani böyle ise bu eşeklikler neden oluyor? Yeterince sevdiğinize emin misiniz.. Aynı şeyi bir erkek yapmış olsaydı da hemcinsimiz burda konu açsaydı eminim bütün yorumlar kaç kurtul şeklinde olurdu..

Yani böyle ise bu eşeklikler neden oluyor? Yeterince sevdiğinize emin misiniz.. Aynı şeyi bir erkek yapmış olsaydı da hemcinsimiz burda konu açsaydı eminim bütün yorumlar kaç kurtul şeklinde olurdu..

Ailevi sorunlarim yüzünden sadece arkadaşlarım vardı bu zamana kadar.
Herhangi bir erkeğe güvenilebilecegi, bunu hak ettiğini hiç düşünmedim. Ne yapsam haklıyım diye düşündüm.
İşe başlayınca arkadaşlarımla bağlantım azaldı, yılda bir kaç...
Sonra eşimle tanıştım, onun basit bir isteği sanki "kendini değiştir" diktesiydi, reddettim. Lakin arkadaşlarımdan kazik yedim.iki tanesi öküz gibi evlilik teklifi etti, biri aylarca peşimde telefon sapiğı oldu.
Başka bir tanesi reddedilince ortak kız arkadaşlarımın bazısını doldurdu, ailemden sonra onlar da gitti. Sonra dönüp baktığımda sevgilimin her cümlesinde haklı olduğunu gordüm, olayların çoğunu o da bilmiyor, bilse giderdi zaten, hayatımın merkezine geç de olsa onu koydum. O iş arkadaşlarıyla öğle yemeğine gitse dahi kıskanıyorum, her kiskanma ise ona yaptığım haksızlıkları hatırlatıyor, bu çok acıtıcı.
Üzerine bir de derinliklerinde beni affedemediğini görünce çöküyorum.

Sevme konusu; ilk gordugunde etkilendim ondan, hoşlandım, uzun süre her gordugumde heycanlandim. O beni daha çok seviyordu, çok koştu peşimden, elde edince de üzerime çok düştü. Şimdi ilişkimiz çok farklı tabiki. Ben onsuz nefes alamazken, o eskisi kadar sevmiyor, gene duvarı yumruklayıp bileğini sakatlayacayacak kadar sevmeyecek bir daha asla beni.

İyiden iyiye suçluluk psikolojisine girmişsiniz. Tamam siciliniz kabarık ama geçmişi değiştiremezsiniz. Yapacağınız tek şey o günler için özür dilemek ve bundan sonra o şekilde davranmamaya gayret etmek olabilir. Affetmenin yarımı olmaz, bu saatten sonra her an geçmişin ezikliğiyle ilişkiye devam edemezsiniz. Bence yapabileceğiniz en iyi şey, geçmişteki hatalarınızı tekrarlamayarak hayata devam etmeniz. Eski konular ısıtılıp önünüze koyulursa, o zaman farklı bir insan olduğunuzu yaptıklarınız için özür dilediğinizi o zaman affedip devam ettiyse bunu bugüne taşımanın kimseye faydası olmayacağını, yok affedemiyor, unutamıyorsa da neden nikah kıydığını sorun. Ha adam sadece kırgın eski konuları açmıyorsa dediğim gibi yapabileceğiniz tek şey bu saatten sonra geçmişteki hataları tekrarlamamak. Yalnız arada sürekli gizli bir şeyler olsa ben güvenemezdim, maalesef sizin de çok fazla sırrınız var. Tam düzeldi derken sırların patlayıp yeniden bir şeyler ortaya çıkma ihtimali de var. Kimse güvenemez karşısındakine bu durumda.

Acemilikti benimki.
İki ilişkim oldu bu zamana kadar, ikisi de bir süre çıktığım arkadaşlarım. Bir kaç platoniği çıkarırsam,
İlk kez sevdim ben.
Çok acemiydim. Eskiden öğrendiğim gibi davrandım. Çünkü öyle ortam kızı filan değildim.
Yüzüme vurmasa bile içinde bana güven kırıklığı yattığı, beni eskisi gibi sevmediği fikirlerine katlanamiyorum.

Canım sen başta az sevmişsin ama şimdi çok seviyorsun ki bu pişmanlığından belli.
Benim esim de bana zamanında acımasız davrandığı oldu çok ama o da pişman oldu ve simdi evliyiz.
Buradaki pişmanlık aktif pişmanlık olmalı yani o gereksiz arkadaşlarınla görüşme her firsatta sevdigini söyle gönlü alınır merak etme.
Ama gecmisi geri getiremeyecegin için her düşününce üzülecek o. Diyecegin şey şu olsun : bundan önce belki seni hakkı ile sevememis olabilirim ama Nisandan sonra evlilikten sonra sana sevgisizlik ilgisizlik yaptım mı diye sor. Bizim gerçek sevgimiz simdi başlıyor eskiyi boşver de. Bana esim hala bu açıklamaları yapıyor.
Ve ben mutluyum çok şükür

iyi de dürüst olmakla ortam kızı olmanın ne alakası var, arada baya olaylar yaşanıyor, sırlar var. Her zora girdiğinizde birşeyler saklamışsınız. Adamın yediremeyeceğini bile bile eski sevgilinizin olduğu grupla tatile gitmişsiniz. Bunun acemilikle, ortam kızı olmakla ne alakası var. Bunlar hata değil, hata farkında olmadan, bilmeyerek yapılan yanlıştır. Siz yanlış yaptığınızı bilerek yapmışsınız, çünkü saklama gereği hissetmişseniz siz de farkındasınızdır bir şeylerin ters olduğunun. Ama pişman olmuşsunuz, geçmişi düzeltemeyeceğinize göre gelecekte bunları yapmamaya gayret edin.

Tam olarak böyle yapıyorum, yapmaya çalışıyorum.

Şimdi karşılaştığım ayrı sorun ise şu; çok eşini çok kıskanıyorum,ama bazı konularda bunu belli etmekten korkuyorum, erkek arkadaşlarıyla ayvaliga motor festivaline gitti mesela üç gün önce, krize girdim, gece yastığımı islattim aglamaktan ama tüm duygularımı yuttum. Sadece iyi eğlenin aşkım diyebildim telefonda. Gitme, yapma demeye yüzüm yok.

Yapsın bir iki defa sonra ikimiz de bırakalım bu isleri birlikte aktivite yapalim artik aileyiz dersin ikna edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…