- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 248
Zaten asıl sorun çektiğim restler yüzünden çıktı, karakterim icabı ya kabul et ya git restleri çok yaptım, herşeyi bu sayede kabul ettirdim, bir kez olsun alttan aldığımı hatırlamıyorum.
Zaten ayrıldık, büyükler ikna etti
Benim anlamadigim şey hem diyorsun ki bilgisayar gunlugune bunları yazmış hem de önümüzdeki ay evleneceğiz diyorsun
Evlilik bence sorunlar üstüne kurulmamasi gereken bişey
Alip karşına konuştun mu?
Ayrica erkek Milleti hep başına kakar bi kere hata yaptın mi diline düsersin bi güvensizlik hissettirdiysen de bunu aradan ne zaman geçerse geçsin hatirlatirlar. .
Ama adam suan seni seviyor mu? Yoksa aile zoruyla mi suan senle ?
Bence hiç vakit geçmeden ciddi ciddi enine boyuna konuşun cozulecekse cozulsun hersey olmayacaksa da daha ağır darbe almadan bitsin. ..
Valla canm senin yaptığında yenilir yutulur cinsten değil. Eski sevgiliyle tatile çıkmak bir gurup olsa dahi bence affedilemez.
Şayet ben kabullenmezdim. Haa ama kabul ettim affettiysemde evliliğimi berbat bir hale etirmezdim.
Sen hata yapmşsn o kabul etmiş. Şimdi taviz verme evlenmeseydin o zamn de hep böyle gitmez bu. Düğün yapılmadn oturp ciddi ciddi konuş.
Yok ayrılacaktm yok bilmem neyle olmaz hesabına gelmiyorduysa ayrılsaydn de haa hesabına geldiysede kapat artk konuyu sürekli geçmişe takılmak ne yahu.
Maddm oda işe yaramıyorsa sürdürmenn anlamı yok bence. Düğünde olmadn son konuşmanı yapabilirsn tabi senin kararn ama böylede sürekli başa kalkıp eski defterleri açmakla sürmez ikinizde çok fazla yıpranırsnzİlişkimizin ilk gününden beri kullanıyorum o "kaldiramiyorsan git" tavrını, bir kez kabul etti, hayatımın en kötü haftasiydı, artık denemeye yüzüm yok, artık adamı daha fazla kırmak istemiyorum
Maddm oda işe yaramıyorsa sürdürmenn anlamı yok bence. Düğünde olmadn son konuşmanı yapabilirsn tabi senin kararn ama böylede sürekli başa kalkıp eski defterleri açmakla sürmez ikinizde çok fazla yıpranırsnz
Konu sahibinin tatile gitmek istediği gruptaki çocuk eski sevgilisiymiş.
Fulyairem i alıntılayacaktım yanlışlıkla senin mesajını alıntı yapmışımEvet biliyorum zaten dedim hatası var diye konu sahibi için.Hangi insan olsa bu durumda sinirlenir,üzülür.
Ama bazı şeyleri uzatmamak gerekiyor.Ya bazı şeyleri unutmayacak insan,affetmeyecek ya da affedip sürekli karşıdakine laf söylemeyecek.Sürekli geçmişin önüme getirilmesi beni son derece rahatsız ederdi açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?