- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Devam edemicem galiba unutamam tekrar yapacak eminim sapik oldugunun farkindayim cok yalnizm suan bna destek olan kimse yk
yüzünü çekmesi, bile bir sorunu olduğunu göstermez mi? düşünsenize,size aynı hareket yapılsa,kocanın tepkisi ne olurdu,bişey olmaz sadece yüzünü çekmiş mi derdi size??
elalemin adamı dolmuşta beni çekecek yok ya?????*
elalem içn yaşamaktan da vageçin,çocuk yok bişey yok,elalem mi giriyo adamla aynı yatağa siz mi?aynı sofrayı komşu mu paylaşıyo siz mi??
kendi hayatınız için en büyük destek kendinizsiniz başkası değil..
Çalışıyor musun? Ya da iş arasan bulabilecek konumda mısın? Video'yu belgeleyeiblir misin yoksa çoktan silindi mi? Hani ayrıldıktan sonra kendi ayaklarının üzerinde maaş ya da nafaka ile durabilecek misin o bakımdan soruyorum.
Cinsel bi video degildi yüzünü cekmis begendigi icin cektigini neden bole bise yaptgini bilmedigini
pisman oldgunu söylüyor ailem yanimda degil anneme soyledm bi sans ver duzelir bise olmaz diyo elaleme ne dicez diyo benim yanimda kimse yok o yuzden denemek icin affettim ama yapamıyorum bana destek olan kimse yok
evli bir adam beğendiği bir kızın yüzünü çekmiş. bu kadar adice,bu kadar aşağıca bir şey olurmu.Cinsel bi video degildi yüzünü cekmis begendigi icin cektigini neden bole bise yaptgini bilmedigini
pisman oldgunu söylüyor ailem yanimda degil anneme soyledm bi sans ver duzelir bise olmaz diyo elaleme ne dicez diyo benim yanimda kimse yok o yuzden denemek icin affettim ama yapamıyorum bana destek olan kimse yok
Devam edemicem galiba unutamam tekrar yapacak eminim sapik oldugunun farkindayim cok yalnizm suan bna destek olan kimse yk
Kusura bakmayın ama eşiniz tam bir sapık.
O videosu çekilen kız bizler de olabiliriz. Artık dolmuşa da binemicez nasıl insanlarla aynı yerde yaşıyoruz.
Allah böylelerini ıslah etsin diyecek başka bir şey bulamıyorum.
Suan istanbulda hastahanede calisiyorum muhasebede ailem sakaryada ayrilirsam oraya gidicem is imkani cok berbat orda videoyu aninda sildi o an onu kopyalamayi akil edemedm itirazda edebilir
Yüzünü çektiğini benim sorduğum soru yüzünden belirtti. Aslında bana cevap veriyordu.
Ayrıca ikisi de suç ama etek altı videosu görsem direk suratına kusma ihtiyacı hissederken, yüzünü çekince sadece korkunç bir nefret oluşur. Ama tabi birinin bir sonraki adımı diğeri olabilir. Allah yardımcın olsun konu sahibi.
Peki kendi maaşınızla İstanbulda ev arkadaşı falan da tutup idare edebilir misiniz? Yoksa aileniz direk yanlarına gelemniz konusunda baskı mı yapar. Seçeneklerinizi iyice düşünelim ona göre adım atalım.[/QUOT
ailem birakmaz burda kesinlikle sakaryaya donerim
Peki kendi maaşınızla İstanbulda ev arkadaşı falan da tutup idare edebilir misiniz? Yoksa aileniz direk yanlarına gelemniz konusunda baskı mı yapar. Seçeneklerinizi iyice düşünelim ona göre adım atalım.[/QUOT
ailem birakmaz burda kesinlikle sakaryaya donerim
kaç yaşındasınız acaba?
yani çalışıyorsunuz,evlenmişsiniz,ayrılacksınız belki de,ailenize hayatınıza bu kadar karışma hakkı da vermeyin siterseniz,üstelik elaleme ne deriz diyerek sizi evli kalmya mecbur bırakmaya çalışan bir aile!!!!!!!!!!!!
21 yasindayim 2 yillik evliyim esim beni cok seviyor yada ben ole sanıyordumama sürekli ..... izlerken yakaliyordum kiziyordum bizim icin baktigini söylüyordu is icin 1 aylığına Eskişehir e gittim ve ben oradayken sakin izleme dedigim halde izledigini öğrendim ve ayni anda tanimadigini soyledgi bir kizin gizlice dolmusta videosunu cekmis bunlari gördüm yikildim tartistik ayrilmaya karar verdim sans istedi terapiye gidelim dedi kabul ettim ama unutamiyorum ne yapmaliyim
kaç yaşındasınız acaba?
yani çalışıyorsunuz,evlenmişsiniz,ayrılacksınız belki de,ailenize hayatınıza bu kadar karışma hakkı da vermeyin siterseniz,üstelik elaleme ne deriz diyerek sizi evli kalmya mecbur bırakmaya çalışan bir aile!!!!!!!!!!!!
21 yasindayim
dolmuşta sapıkça bir kadının videosunu çekmiş bir adamdan nasıl tiksinmedin ve hala eşim diyebiliyorsun pes doğrusu
21 yasindayim 2 yillik evliyim esim beni cok seviyor yada ben ole sanıyordumama sürekli ..... izlerken yakaliyordum kiziyordum bizim icin baktigini söylüyordu is icin 1 aylığına Eskişehir e gittim ve ben oradayken sakin izleme dedigim halde izledigini öğrendim ve ayni anda tanimadigini soyledgi bir kizin gizlice dolmusta videosunu cekmis bunlari gördüm yikildim tartistik ayrilmaya karar verdim sans istedi terapiye gidelim dedi kabul ettim ama unutamiyorum ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?