esim beni aldatiyor :( bana bi akil verin

Devam edemicem galiba unutamam tekrar yapacak eminim sapik oldugunun farkindayim cok yalnizm suan bna destek olan kimse yk

Çalışıyor musun? Ya da iş arasan bulabilecek konumda mısın? Video'yu belgeleyeiblir misin yoksa çoktan silindi mi? Hani ayrıldıktan sonra kendi ayaklarının üzerinde maaş ya da nafaka ile durabilecek misin o bakımdan soruyorum.

Yüzünü çektiğini benim sorduğum soru yüzünden belirtti. Aslında bana cevap veriyordu.
Ayrıca ikisi de suç ama etek altı videosu görsem direk suratına kusma ihtiyacı hissederken, yüzünü çekince sadece korkunç bir nefret oluşur. Ama tabi birinin bir sonraki adımı diğeri olabilir. Allah yardımcın olsun konu sahibi.

Suan istanbulda hastahanede calisiyorum muhasebede ailem sakaryada ayrilirsam oraya gidicem is imkani cok berbat orda videoyu aninda sildi o an onu kopyalamayi akil edemedm itirazda edebilir

ne demek yüzünü beğendiği için çekmek ya.. böyle bir açıklama olabilir mi?
anneniz ne düşünerek söyledi bilmiyorum ama bence geçici bir sorun değil ki bu düzelsin! kişilik bozukluğu gibi bişey..
arkadaşım bazen başkalarından beklediğimiz desteği içimizde de aramalıyız.. yine de senin kararın ama ben masum bir tarafını göremedim..

evli bir adam beğendiği bir kızın yüzünü çekmiş. bu kadar adice,bu kadar aşağıca bir şey olurmu.
o kız kardeşi olsaydı,buna tepkisi nasıl olurdu.
yada başka bir erkek sizi çekseydi dolmuşta.
ne kadar terbiyesizlik bu.
hoş bekarda olsaydı bunu yapan değişen birşey olmazdı. yapılan hem suç,hemde sapıklık

Devam edemicem galiba unutamam tekrar yapacak eminim sapik oldugunun farkindayim cok yalnizm suan bna destek olan kimse yk

elalem ne diyecek diye kendi hayatınızı mahvetmeyin genceciksiniz ya dolmusta bir kızın yüzünü çekmek ne demek neden yapılır böle bişey aklım almıyo.bence bian önce ayrılın hayatınızı kurun buna izin verirseniz devamı gelcektr

aynı şey benim de aklıma geldi aman allahım ne pislikler var yaa herhangi bi internet sitesinde haberimiz olmadan böyle sapık adamların çektiği görüntülerimiz olabilir!!!

Suan istanbulda hastahanede calisiyorum muhasebede ailem sakaryada ayrilirsam oraya gidicem is imkani cok berbat orda videoyu aninda sildi o an onu kopyalamayi akil edemedm itirazda edebilir

Peki kendi maaşınızla İstanbulda ev arkadaşı falan da tutup idare edebilir misiniz? Yoksa aileniz direk yanlarına gelemniz konusunda baskı mı yapar. Seçeneklerinizi iyice düşünelim ona göre adım atalım.

cinsel içerik herkese göre farklı bir bakış açısı,bacağından değil de yüzünden etkilenmiş adam..belki etekli değil pantolonluydu da o yüzden çekmedi..
yani kendi sevgilin,kocan ,hatta arkadaşını yerine koyunca ben,sapıklık tan başka bir kelime bulamıyorum.bunu yapan adamın mutlaka yediği başka haltlar da vardır diyorum. konu sahibi arkdaşaım bence iyi araştır telefonunu bilgisayarını,eminim ki daha iğrençleriyle karşılaşacaksın..

Birisi sokakta senin yüzünü çekse ne yapar acaba kocan?

ailene de bravo yani elaleme ne deriz diye senin elin sapığıyla evli kalmaya zorluyor bugün bunu yapan yarın neler yapmaz ki... ben güvenemezdim bu saatten sonra.

dolmuşta sapıkça bir kadının videosunu çekmiş bir adamdan nasıl tiksinmedin ve hala eşim diyebiliyorsun pes doğrusu

O kızın fotoğrafını çekti , çektiği yerde kaldı mı olay ? Bir daha açıp açıp bakmadı mı ? Bakmayacaksa neden çekti ?

Baktıysa neler neler içinden geçirerek baktı ?

İzlediği diğer şeylere '' her şey bizim için '' bahanesi de komik . Uygulamada icraatı var mı ? Size oralardan öğrendikleri ile unutulmaz geceler mi yaşattı yoksa izleyip izleyip kendi kendine mi mutluluğun zirvesine ulaştı ?

Bak bir dünya soru sana , cevapları içinde ver , sonra da bu sapık adama inanıp inanmayacağına karar ver.

Offf ya , hiç tanımadığım birinin telefonunda resmim var , hayal bile edemiyorum , bu nasıl bir yoldan çıkmışlık ?

detayları kacırdıysam kusura bakmayın, calısıyorsunuz maasınız var, cocugunuz yok...
ve bu konuyu unutamayacagınızı, bunun sapıklık oldugunu kabul ediyorsunuz,
kim ne diyebilir ki... cocuk olsa babası sapık demesinler diye sessizce ayrılmaya calısırsınız belki ama su durumda baskalarının soylediklerini neden bu kadar onemsiyorsunuz... hala avukatın yolunu tutmak icin neyi bekliyorsunuz?

sırf bosanmakla da yetinmeyin bence, kesin baska vidyoları da vardır.
onları bulabilirseniz kamu davası da acılabilir.

Dolmuştaki kızın videosunuda mı sizim için çekmiş.Boşanma kolaylaşsın diye herhalde
Zihniyetsiz herif.Kim bilir daha neler yaptı.

Allah yardımcınız olsun, çok iyi düşünün sonradan pişman olacağınız kararlar vermeyin, umarım seçtiğiniz yada seçeceğiniz yol en hayırlısı olur..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…