esim beni aldatiyor :( bana bi akil verin

Haklısınız cok iğrenç mide bulandirici bise ben ayrilicam kesin kararliyim

Eşin işi dışarıda video çekmeye kadar getirmişse ne yazık ki bazı sapkınlıkları olduğu çok açık.
Büyük ihtimalle elinde benzer videolar da vardır.
Sen ise çok gençsin ve ailen sana destek değil.
Boşanman da pek kolay olmayacak gibi(
Ama bu sapkın zihniyetteki adamla aynı çatı altında durmak ta kolay değil.
Ne yap et ailenin işin boyutunu anlamasını sağla.
Evde pc si varsa bi incele veye anlayan birine incelet.
Ne bileyim hakkında biraz daha delil toplamaya çalış.
Tabi sen gerçekten ayrılmaya kararlıysan.
Ancak yaşın küçük,ailen destek değil ve de sanırım çalışmıyorsun,
muhtemelen affetme yönüne gideceksindir bi müddet sonra.
Ama umarım ben yanılırım da sen de bir sapığa ders vermiş olursun onu terk ederek...

Calisiyorum suan pc de bn buldum karistirirken zaten ama aldi ne var ne yok sildi ailemle tekrar konusucam babm bilmioyo annem soylemiyo onunla konusmam lazim o belki anlar

Tiksiniyorum sogudum ondan ama ailem destek olmuyo ayrilsam nereye gidicem burda kimsem yok akrabam falan nerde kalicam tek basima

çalışıyorsun, para kazanıyorsun İstanbul da kalmaya devam et.. gerekirse kümes gibi ev tut gene de boşan o adamdan. Sakarya bağnaz ve içine kapanık bir şehir oraya dönmeyi zaten düşünme.. Sen kıymetlisin ve kimseye muhtaç değilsin bunu asla unutma. Boşanmanı ailenin onaylaması gerekmiyor gece o adamla yatağa annen yada baban girmiyor bu hayat senin

Calisiyorum suan pc de bn buldum karistirirken zaten ama aldi ne var ne yok sildi ailemle tekrar konusucam babm bilmioyo annem soylemiyo onunla konusmam lazim o belki anlar

Silmiş olması tamamen ulaşılamaz anlamına gelmez.
profesfonel bir yardımla hardiske ulaşırsın kolaylıkla.Çünkü hardiskten silmesi mümkün değil.
Tabi işi bu boyuta taşıyacaksan.
Eşin silerek zaten kendini ele vermiş.Kimbilir neler saklıyodu.

çok üzüldüm ya affedilir bişey değilki böyle bişeyin tedavisi varmıdır ki katlanırlır mı böyle bişeye daha yaşın 21 en güzel zmanın ne güzel meslegin için var huzurlu bi yuvan olsaydı ya( allah ayrdımcın olsun ... böyle bi insanla aynı evde yaşanırmı bia rkadaşın akrabanı eşini dostunu eve çaramazsın adam sapık anneni kardeşini bile evinde agırlayamazsın sokaga salsan zaten sapık sapkın biri yüzünü çekip izleyip kimbilir neler hayal ediyo( bide bunun la yataga girmek iğrenç başkasını düşünür elan allahım ne zor bi imtihan çok üzüldüm akrdeşim allah güzel kapılar açsın önünde annen babanda arkanda olur inşallah babana yüz yüze konuşup anlat bence baba bu anlar kızını öyle bi sapıgın elinde bırakmaz inşallah .... annenede pess diyorum nasıl yani affet diyebiliyo ....allah onunda kalbini yumuşatsın sana yapılan zulme gözünü kapatmasınalr...

tvde geçen iyi fikir diye programda izledim hoca vardı programda aldatılmayı işliyolardı konu olarak telefonla baglananlar felan sorular soruyolar kadın aglayarak aldatıldıgını felan anlattı kocasıda alış diyomuş aileside arkasında değil boşansam günah olurmu diyo kadın .... hoca dinimizin zulüm dini olmadıgını cok güzel cümelelrle anlattı evet boşanınca eşler yer gök yerinden oynarmış o kadar üzülürmüş rabbimiz ama bazı durumalr içinde boşanmayı seçenek olarak sunmuşlar aldatılmak,kötü yola sürüklemesi eşinin ,haram yedirmesi gb... yani aynen kanunlarda boşanma hakkı oldugu gb dinimizdede var o yüzden dine bağlamasın hiçkimse çünkü böyle bişeye kimse dayanamaz müslüman insan daha cok dayanamaz bence....

kesinlikleee cok dogruuu !!!! bu arkadasın söledııklerine katılıyorum

dolmusta orda burda insanlarin bacaklarini orasini burasini kaydetmek
videoya almak suctur
esinizi su an ihbar ediyorsunuz
ayrica sapik kendisi
Allah kurtarsin ne diyeyim

bu sapığın yeri hapis, kanıtlarıda silmiş ama yarın bi gün bi başkası yakalayıp şikayet eder inş

İnanamıyorum, bir sapıkla berabersin.. Bu aldatmanın da ötesinde birşey bence.. İmkanın varsa da yoksa da ayrıl derim..

bildiğiniz IRZ DÜŞMANLIĞI bu farkında mısınız???
hiç lafımı sakınamıycam. geçen sene metroda başıma geldi böyle bir şey adamı tüm dünyaya rezil ettim linç edeceklerdi kaçtı. böyle adamların sonra nasıl anıldıklarını söylemek bile istemiyorum. yine hatırladım yaşadığımı sinirlerim zıpladı.

Esinin acilen tedavi gormesi lazim , Gizlice video
Cekmek affedilir birsey degil , resmen sapikliktir....

katılıyorum,
ustelik bosanmanın yanı sıra sikayet etmeyi de dusunuyorsanız harddiskin incelenmesini saglayabilirsiniz...

okuyunca şok oldum ya eşiniz sapık. kızın videosunu çekmek ne demek ya inanamıyorum.

iğreniyorum böyle erkeklerden. Allah herkesten uzak tutsun böyle tipleri.

sizin yerinizde olsam acilen boşanırdım. bir sapıkla evlisiniz çünkü.

aldatma bile affedilemez bana göre hele bu aldatmadan öte boyutta.

Eşin seni aldatmıyor ki bildiğin suc işliyor. Bir kızın gizlice görüntülerini cekmek sapıklıktır. Üzgünüm ama sizin eşiniz bir sapık! Dilerim dolmuşta otobüste karşılaşmayız!

O kadar dolmusa bindim,su adamin yuzunu begendim hadi cekeyim demedim hic.Aklima bile gelmedi.Daha cok duragi gectim mi acaba diye etrafa bakindim.Bu bir sapkinlik ve suc.Annenizin karnindan elalemle dogmadiniz.Siz saglam basarsaniz kimse bir sey diyemez.Bir gun konusurlar,sonra herkes kapisini kapatir unutur.Siz yapamayacagim diyorsunuz,o zaman ayrilin.Bunun tamamen duzelecegini sanmiyorum.Ayrica bu tip aile yapisindan nefffreeeet ediyorum Gelinlikle cikan kefenle doner zihniyeti.Sakarya'da yapamazsiniz Istanbul'dan sonra,kucuk bir evde ev arkadasiyla kalinabilir.Siz bir bireysiniz.

Son düzenleme:
Mınubuste bır kızz ne sekılde olabılır kı vıdeo cekmıs ?
Sapık mıdır nedır yaaaa

allah allah ya hergün yeni şeyler okuyorum burda.
eşinizin büyük bir sapık.
şimdi biz kadınlar,kızlar rahat rahat otobüsede mi binmeyelim? bu erkekler neden bu kadar sapık yaa.hiç mi düşünmüyorlar bu yapılanlar kendi analarının,ablalarının,eşlerinin ve kızlarının başına gelirse.offf kadın olmak çok zormuş çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…