Haklısınız cok iğrenç mide bulandirici bise ben ayrilicam kesin kararliyim
Eşin işi dışarıda video çekmeye kadar getirmişse ne yazık ki bazı sapkınlıkları olduğu çok açık.
Büyük ihtimalle elinde benzer videolar da vardır.
Sen ise çok gençsin ve ailen sana destek değil.
Boşanman da pek kolay olmayacak gibi(
Ama bu sapkın zihniyetteki adamla aynı çatı altında durmak ta kolay değil.
Ne yap et ailenin işin boyutunu anlamasını sağla.
Evde pc si varsa bi incele veye anlayan birine incelet.
Ne bileyim hakkında biraz daha delil toplamaya çalış.
Tabi sen gerçekten ayrılmaya kararlıysan.
Ancak yaşın küçük,ailen destek değil ve de sanırım çalışmıyorsun,
muhtemelen affetme yönüne gideceksindir bi müddet sonra.
Ama umarım ben yanılırım da sen de bir sapığa ders vermiş olursun onu terk ederek...
Tiksiniyorum sogudum ondan ama ailem destek olmuyo ayrilsam nereye gidicem burda kimsem yok akrabam falan nerde kalicam tek basima
Calisiyorum suan pc de bn buldum karistirirken zaten ama aldi ne var ne yok sildi ailemle tekrar konusucam babm bilmioyo annem soylemiyo onunla konusmam lazim o belki anlar
eğer bebeğin yoksa adama muhtaç değilsen bi mesleğin varsa ayrılma konusunu ciddi ciddi düşün..he tüm bunlar varsa da düşün ne yapabilirsin nerede kalırsın nasıl iş bulursun...sana yarın git hemen boşan demiyorum..ama diyelimki tedavi oldu iyileşti bi kaç sene sonra tekrar aynı şeyler ortaya çıkabilir o yüzden hep bir B planın olsun Allah yardımcın olsun bacım..
Silmiş olması tamamen ulaşılamaz anlamına gelmez.
profesfonel bir yardımla hardiske ulaşırsın kolaylıkla.Çünkü hardiskten silmesi mümkün değil.
Tabi işi bu boyuta taşıyacaksan.
Eşin silerek zaten kendini ele vermiş.Kimbilir neler saklıyodu.
21 yasindayim 2 yillik evliyim esim beni cok seviyor yada ben ole sanıyordumama sürekli ..... izlerken yakaliyordum kiziyordum bizim icin baktigini söylüyordu is icin 1 aylığına Eskişehir e gittim ve ben oradayken sakin izleme dedigim halde izledigini öğrendim ve ayni anda tanimadigini soyledgi bir kizin gizlice dolmusta videosunu cekmis bunlari gördüm yikildim tartistik ayrilmaya karar verdim sans istedi terapiye gidelim dedi kabul ettim ama unutamiyorum ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?