mimozagerbera nickli arkadas yazdıklarınız benı gercekten cok uzdu.keşke yasalar boyle yapan erkeklere agır cezalar verse.biz kadınların bunca emeği hiç dıkkate alınmıyor.bir anda değersiz bır kadınla onca seyi bitirıyorlar.bu nasıl bır nefıs.sonra pişmanlık.Allah inşallah ıslah eder.
ben bıraz baktım
Aldatan eşin ilişkide bulunduğu üçüncü kişiye manevi tazminat davası açabilir.bu da yıne iyi birşey.boyle evli adamlar zına yapıyor ve gunahıda cok buyuk.
Sonra bız eşimize hızmet etmek istemiyoruz içimizdeki kinden dolayı surekli soylenıyoruz dırdırcı oluyoruz.dokunmak istemiyoruz kaçan oluyoruz yok bu seferde huzur veren kadın değil sorun cıkaran oluyoruz.Allah yardımcımız olsun.bol bol dua et.iki rekat hacet namazı kıl.en az ayda bir kere.Evlilik başlı başına bir imtihan
Net boşan. Adam sana yumruk atmış, aldatmış, aileci... Başka ne yapması gerekiyor? Kadınları eve mi getirsin seni hastanelik mi etsin.biz 2.5 yıllık evliyiz ve severk evlendik suana kadar aslında eşimle abartılacak bir sorunumuz olmadı çok sakin her dediğimi yapan biriydi arada tartışmalarımız olurdu ama özellikle ailesi konusunda bana çok yalan söylüyor aileci biraz tatil günlerinde bile rahat yok tak ablası arar su iş var tak abisi,tak annesi bıktım artık hiç rahat yok neyse yine izin gününde kahvaltı bile yapmadan işim var halledip gelicem sende hazırlan gelip gezeriz dedi bekle bekle yok meğer annesindeymiş telde duydum çıldırdım tabi telde kavga ettik bu saaten sonrada artık gelme dedim eve ama geliceğinide biliyordum ama gelmediiii hiç beklemzdim bu ilk şokumdu yine izin gününde dısarı çıktık gezdik falan dönüşü görümceme gitmek istedim eşimde tamam dedi bende eve giderim eğer bizimkiler sorarsa şimdi iş falan çıkarırlar benim falan yerde olduğumu söyle dedi ben saf inandım aksam seni 8 gibi alırım dedi ok saat 8 oldu aradım eve fare girmiş onunla uğrasıyomuş fareyi çıkarıp gelicem dedi meger yalanmış bende saat 9 gibi taksiye atladım eve geldim yalandan yastıkları falan yere atmış gelceğimi biliyoya meğer chat yapmış aynı gün annesi çok hastaydı niye itmisun diye tartıştık bende diklenince tam burnumun üstüne vurdu kanadı gözlerim morardı hiç böyle olmamıştı benim ailemde burda değil 8 saatlik mesafedeler biryere gidemeyeceğimi biliyo o gün öyle geçti ertesi gün pc yi açtım sohbet günlüklerine bakarken msnde eşimin bir o....... konuşmalarını gördüm bu ikinci sokum mahvoldum ya ne yapıcağımı bilemedim hemen eşimi aradım gayet rahat bir cevapla yakın bir arkadaşı var çocukluk onun üstüne attı yok benim izin günüm olduğunu biliyo iki dakika vev geldi benden rica etti bende birşey diyemem dedi tabi ben aradıktan sonra korktu 10 dakika sonra eve geldi yalan yalan anlattı işte inanmadım tabi ama msn adresi yeni açılmış ve eşimin adı altında buna rağmen arkadaşının üstüne atıyo peki kendi adına neden açmamış diyorum eşi kurcalıyomuş ondan benim adıma açtı diyo istersen çağırayım yüzleşelim bozacının saidi şıracı neyse inanmak istemedim 2 gün çok kötü şeyler yaşadım birde hem kel hem fodul misali eve işten geldiğinde okdar rahatki neymiş benle her konuda tartış diyo aldatma konusunda asla senden güzeli nerde var diyo bakımlı biriyimdir nerdeyse hergün fön çekip makyaj yaparım kokoş değilim ama e fiziğimde iyi çocum olmasına reğmen neyse ben seni asla aldatmam diyo yalan kadınlar anlar sanalda olsa bir kere oldu işte tabi her kadın gibi yediremedim kendime biliyomusunuz ben onunla konuşmadım oda o konuyu açmayayım diye pişkin pişkin rahat rahat tavırlar sergiliyo şimdi ben ne yapayım görüşlerinize ihtiyacım var
Merhaba arkadaslar ben 5 yillik evliyim 3 yasinda bir oglum var esimin son siralarda bana ilgisizligink farkettim ve süphelendim iki gün önce telefonu karistirirkene bir chat sayfasina kayit olmus resmi var ama baska bir isim kullanmis iki üc kizada slm yazmis ama cvp yok herhangi yazisma yok arastirdim bulamadim bunu ona söyledim inkar etti yeminler etti ben seni seviyorum seni aldatmayi aklimin ucundan bile gecirmedim diye iki gündür ayri yatiyorum konusmuyorum ve bugün bana trip yapti ben ona yapiyorum diye eger bana güvenmiyorsan ayril yada ben aliyim bavulumu gidiyim senin kaprisini cekemem dedi hep bir sinirlilik bagris cagris ne yapacami bilmiyorum
2011 de acilmis konu farkettinmi cnm ya guzelce yazmisinda. bende yeni gordumNet boşan. Adam sana yumruk atmış, aldatmış, aileci... Başka ne yapması gerekiyor? Kadınları eve mi getirsin seni hastanelik mi etsin.
Merhaba arkadaslar ben 5 yillik evliyim 3 yasinda bir oglum var esimin son siralarda bana ilgisizligink farkettim ve süphelendim iki gün önce telefonu karistirirkene bir chat sayfasina kayit olmus resmi var ama baska bir isim kullanmis iki üc kizada slm yazmis ama cvp yok herhangi yazisma yok arastirdim bulamadim bunu ona söyledim inkar etti yeminler etti ben seni seviyorum seni aldatmayi aklimin ucundan bile gecirmedim diye iki gündür ayri yatiyorum konusmuyorum ve bugün bana trip yapti ben ona yapiyorum diye eger bana güvenmiyorsan ayril yada ben aliyim bavulumu gidiyim senin kaprisini cekemem dedi hep bir sinirlilik bagris cagris ne yapacami bilmiyorum
biz 2.5 yıllık evliyiz ve severk evlendik suana kadar aslında eşimle abartılacak bir sorunumuz olmadı çok sakin her dediğimi yapan biriydi arada tartışmalarımız olurdu ama özellikle ailesi konusunda bana çok yalan söylüyor aileci biraz tatil günlerinde bile rahat yok tak ablası arar su iş var tak abisi,tak annesi bıktım artık hiç rahat yok neyse yine izin gününde kahvaltı bile yapmadan işim var halledip gelicem sende hazırlan gelip gezeriz dedi bekle bekle yok meğer annesindeymiş telde duydum çıldırdım tabi telde kavga ettik bu saaten sonrada artık gelme dedim eve ama geliceğinide biliyordum ama gelmediiii hiç beklemzdim bu ilk şokumdu yine izin gününde dısarı çıktık gezdik falan dönüşü görümceme gitmek istedim eşimde tamam dedi bende eve giderim eğer bizimkiler sorarsa şimdi iş falan çıkarırlar benim falan yerde olduğumu söyle dedi ben saf inandım aksam seni 8 gibi alırım dedi ok saat 8 oldu aradım eve fare girmiş onunla uğrasıyomuş fareyi çıkarıp gelicem dedi meger yalanmış bende saat 9 gibi taksiye atladım eve geldim yalandan yastıkları falan yere atmış gelceğimi biliyoya meğer chat yapmış aynı gün annesi çok hastaydı niye itmisun diye tartıştık bende diklenince tam burnumun üstüne vurdu kanadı gözlerim morardı hiç böyle olmamıştı benim ailemde burda değil 8 saatlik mesafedeler biryere gidemeyeceğimi biliyo o gün öyle geçti ertesi gün pc yi açtım sohbet günlüklerine bakarken msnde eşimin bir o....... konuşmalarını gördüm bu ikinci sokum mahvoldum ya ne yapıcağımı bilemedim hemen eşimi aradım gayet rahat bir cevapla yakın bir arkadaşı var çocukluk onun üstüne attı yok benim izin günüm olduğunu biliyo iki dakika vev geldi benden rica etti bende birşey diyemem dedi tabi ben aradıktan sonra korktu 10 dakika sonra eve geldi yalan yalan anlattı işte inanmadım tabi ama msn adresi yeni açılmış ve eşimin adı altında buna rağmen arkadaşının üstüne atıyo peki kendi adına neden açmamış diyorum eşi kurcalıyomuş ondan benim adıma açtı diyo istersen çağırayım yüzleşelim bozacının saidi şıracı neyse inanmak istemedim 2 gün çok kötü şeyler yaşadım birde hem kel hem fodul misali eve işten geldiğinde okdar rahatki neymiş benle her konuda tartış diyo aldatma konusunda asla senden güzeli nerde var diyo bakımlı biriyimdir nerdeyse hergün fön çekip makyaj yaparım kokoş değilim ama e fiziğimde iyi çocum olmasına reğmen neyse ben seni asla aldatmam diyo yalan kadınlar anlar sanalda olsa bir kere oldu işte tabi her kadın gibi yediremedim kendime biliyomusunuz ben onunla konuşmadım oda o konuyu açmayayım diye pişkin pişkin rahat rahat tavırlar sergiliyo şimdi ben ne yapayım görüşlerinize ihtiyacım var
Hımm ona hiç dikkat etmedim. Neyse o devam ettiyse bile belki aynı durumda olan başka bir kardeşimiz okur.2011 de acilmis konu farkettinmi cnm ya guzelce yazmisinda. bende yeni gordum
Merak ettim simdi bosandimi bu kiz acaba napti?
Hepsini okudum ve gerçekten çok üzüldüm. Aile meselesini bir kenara atarsak onu daha hallolabilir bir şey olarak görüyorum fakat yanlış anlamadıysam yumruk atması ve gözlerinizin bile morarmış olması burnunuzda ciddi bi hasara yol açmış olabileceğini gösteriyor doktora gittiniz mi? Ayrıca ben de erkek arkadaşımla benzer seyler yaşadım o da arkadaşının üzerine attı istersen yüzleştireyim cümleleri aynı ve yüzleşsem de ne bu beni rahatlattı ne zaten doğruymuş dedikleri. Ayrılın ayrılmayın diyemem ama temkinli olun belki biraz daha dikkatli davranabilirsiniz veya bi aile terapisti gibi bi şeye ikna etmeye çalışabilirsiniz çünkü bu yalan söyleme durumu karakterden gelen bir iey ve değişmiyor kolay kolay malesef ki.biz 2.5 yıllık evliyiz ve severk evlendik suana kadar aslında eşimle abartılacak bir sorunumuz olmadı çok sakin her dediğimi yapan biriydi arada tartışmalarımız olurdu ama özellikle ailesi konusunda bana çok yalan söylüyor aileci biraz tatil günlerinde bile rahat yok tak ablası arar su iş var tak abisi,tak annesi bıktım artık hiç rahat yok neyse yine izin gününde kahvaltı bile yapmadan işim var halledip gelicem sende hazırlan gelip gezeriz dedi bekle bekle yok meğer annesindeymiş telde duydum çıldırdım tabi telde kavga ettik bu saaten sonrada artık gelme dedim eve ama geliceğinide biliyordum ama gelmediiii hiç beklemzdim bu ilk şokumdu yine izin gününde dısarı çıktık gezdik falan dönüşü görümceme gitmek istedim eşimde tamam dedi bende eve giderim eğer bizimkiler sorarsa şimdi iş falan çıkarırlar benim falan yerde olduğumu söyle dedi ben saf inandım aksam seni 8 gibi alırım dedi ok saat 8 oldu aradım eve fare girmiş onunla uğrasıyomuş fareyi çıkarıp gelicem dedi meger yalanmış bende saat 9 gibi taksiye atladım eve geldim yalandan yastıkları falan yere atmış gelceğimi biliyoya meğer chat yapmış aynı gün annesi çok hastaydı niye itmisun diye tartıştık bende diklenince tam burnumun üstüne vurdu kanadı gözlerim morardı hiç böyle olmamıştı benim ailemde burda değil 8 saatlik mesafedeler biryere gidemeyeceğimi biliyo o gün öyle geçti ertesi gün pc yi açtım sohbet günlüklerine bakarken msnde eşimin bir o....... konuşmalarını gördüm bu ikinci sokum mahvoldum ya ne yapıcağımı bilemedim hemen eşimi aradım gayet rahat bir cevapla yakın bir arkadaşı var çocukluk onun üstüne attı yok benim izin günüm olduğunu biliyo iki dakika vev geldi benden rica etti bende birşey diyemem dedi tabi ben aradıktan sonra korktu 10 dakika sonra eve geldi yalan yalan anlattı işte inanmadım tabi ama msn adresi yeni açılmış ve eşimin adı altında buna rağmen arkadaşının üstüne atıyo peki kendi adına neden açmamış diyorum eşi kurcalıyomuş ondan benim adıma açtı diyo istersen çağırayım yüzleşelim bozacının saidi şıracı neyse inanmak istemedim 2 gün çok kötü şeyler yaşadım birde hem kel hem fodul misali eve işten geldiğinde okdar rahatki neymiş benle her konuda tartış diyo aldatma konusunda asla senden güzeli nerde var diyo bakımlı biriyimdir nerdeyse hergün fön çekip makyaj yaparım kokoş değilim ama e fiziğimde iyi çocum olmasına reğmen neyse ben seni asla aldatmam diyo yalan kadınlar anlar sanalda olsa bir kere oldu işte tabi her kadın gibi yediremedim kendime biliyomusunuz ben onunla konuşmadım oda o konuyu açmayayım diye pişkin pişkin rahat rahat tavırlar sergiliyo şimdi ben ne yapayım görüşlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?