Eşim beni aldatıyor,çok zoruma gitti hiç beklemezdim

Ya bu erkeklerin hepsi mi ayni? O kadar doluyum ki inanin yazilarinizi okudukca daha da nefret ediyorum butun erkeklerden.Evet bende aldatildim.7 senelik evliyim ve 3.5 yasinda oglum var.Esim olacak adam beni evlendigimiz gunden beri beni aldatmis.simdi diyeceksiniz hic mi anlamadin bir cok defq yakaldm msn face konusmalarini o zamanlar yeni evliydik sordugumda yalanlarla kilifina uydurdu ve tabi benim de gozum kor oldugundan inandim ve kapattim.Tabi bir kere yapan bin defa yaparmis.Cocugumuz oldu yine bunun yedigi haltlari ben yakaladim tlfnuna msj geldi gordum face hesabinbuldum benim haberim yoktu actigindan orda onlarca kadinla konusmus ustelik her onune gelene tlf no vermis telde gorusmus tabi bunlardan benim haberim yoktu qma Allah her zaman dogrudan yanadir ya gozumun onune serdi butun pislklerini su anda bildigimden kismi haberi var yani soylemedim ama anlamistir tabi face giremiyence simdi ondan igreniyorum ve bosanmaya karar verdim ama zamanini bekliyorum su anda elim kolum bagli.Boyle bir insanla ayni evde durmak beni boguyo.Allah hepimizin yardimcisi olsun

Ne kadar guzel anlattiniz evet erkekler cok ama cook nankorler ben esim icin ailesinin her pisligine katlandim ama o bunlari gormedi bile ustelik ustune beni defalarca aldatti.Rabbim biliyo yasadiklarimi cektiklerimi ama yine ben kotuyum.İnsani en cok ne acitiyo biliyomusunuz yaptiginiz fedakarliklarin hice sayildigi gibi ustune nankorlukle suclanmaniz.Allahim sen yardimcimiz ol butun kadinlara guc ver cok zor isimiz gercekten agir birimtihandayiz.:-(

yalan + şiddet + aldatma = pek tutulacak yanı kalmamış bu evliliğin.Allah yardımcın olsun arkadaşım...

Eski konuları hortlattığınızda tüylerim tiken tiken oluyo

Merhaba arkadaslar ben 5 yillik evliyim 3 yasinda bir oglum var esimin son siralarda bana ilgisizligink farkettim ve süphelendim iki gün önce telefonu karistirirkene bir chat sayfasina kayit olmus resmi var ama baska bir isim kullanmis iki üc kizada slm yazmis ama cvp yok herhangi yazisma yok arastirdim bulamadim bunu ona söyledim inkar etti yeminler etti ben seni seviyorum seni aldatmayi aklimin ucundan bile gecirmedim diye iki gündür ayri yatiyorum konusmuyorum ve bugün bana trip yapti ben ona yapiyorum diye eger bana güvenmiyorsan ayril yada ben aliyim bavulumu gidiyim senin kaprisini cekemem dedi hep bir sinirlilik bagris cagris ne yapacami bilmiyorum

Net boşan. Adam sana yumruk atmış, aldatmış, aileci... Başka ne yapması gerekiyor? Kadınları eve mi getirsin seni hastanelik mi etsin.

konu içine konu yazmayın atlanır
yukarıdaki bir derdim var a tıklayın oradan sağ tarafta konu aç a tıklayın

Net boşan. Adam sana yumruk atmış, aldatmış, aileci... Başka ne yapması gerekiyor? Kadınları eve mi getirsin seni hastanelik mi etsin.
2011 de acilmis konu farkettinmi cnm ya guzelce yazmisinda. bende yeni gordum
Merak ettim simdi bosandimi bu kiz acaba napti?

Bunun icin yeni konu acmaniz gerekiyor.

Hem sadakatsiz,hem yalancı, hem üç kağıtçı, hem pişkin veeeee vurdu mu dedin sen!!! Eeeee hala onun yanında mısın? Erkekler aldatma olayında güzelliğe baksaydı top modeller, mankenler falan da aldatılmazdı değil mi? Kusura bakma canım kocan aranıyor. Şu an sanalda belki ama reelde fırsatını yakaladığı an ''aaa olmaz benim karım güzel'' demeyecek. Çünkü anlattıklarından anladığım onun aldatabilitesi oldukça yüksek. Daha fazla mahvolma istersen..

sanal aldatmaya takıldın ama burnuna yediğin yumruğa takılmadın öyle mi?
karı koca birbirinizi hasta etmişsiniz bence.. tüm bu yazının açıklamasın bu..

evet yaa 2011 konusunu nereden bulup kim çıkardı Allah aşkına

Yahu adam ağzınızı yüzünüzü dağıtmış, morartmış bu durumda hiç bir şey yapmamışsınız, beni sanalada aldattı çok gururuma dokundu diyorsunuz.
Şiddette ihanet kadar onur kırıcıdır.
ay deli oluyorum taa fi tarihinde açılan konuları bulup gün yüzüne çıkaranlara.

Hepsini okudum ve gerçekten çok üzüldüm. Aile meselesini bir kenara atarsak onu daha hallolabilir bir şey olarak görüyorum fakat yanlış anlamadıysam yumruk atması ve gözlerinizin bile morarmış olması burnunuzda ciddi bi hasara yol açmış olabileceğini gösteriyor doktora gittiniz mi? Ayrıca ben de erkek arkadaşımla benzer seyler yaşadım o da arkadaşının üzerine attı istersen yüzleştireyim cümleleri aynı ve yüzleşsem de ne bu beni rahatlattı ne zaten doğruymuş dedikleri. Ayrılın ayrılmayın diyemem ama temkinli olun belki biraz daha dikkatli davranabilirsiniz veya bi aile terapisti gibi bi şeye ikna etmeye çalışabilirsiniz çünkü bu yalan söyleme durumu karakterden gelen bir iey ve değişmiyor kolay kolay malesef ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…