Eşim beni aldatıyor,çok zoruma gitti hiç beklemezdim

yuh diyorum birsey diyemiyorum bu gun yumruk attiiginda tepki gormeyen yarin neler yapar annenler idterse turkiyenin bi ucunda olsun o an yada uygun saatte cekip gidecektinki anlasin o zaman ortaya cikardi senin degerin buyuk konusmayim ama aldatmadan acisi bence siddet bak sanal birseyi belki cocugun icin ilk ve son sineye cekersin ama sidetti asla cekmmemelidsin

Sonuçta senin hayatın sadece eşinden ibaret onun aile var sende o da yok yanında.. esas aldatılacak evde chat yapılacaksa bunu senin yapman lazımdı... benimde başıma geldi önce internette başlıyo yakalıyosun heyecanı hoşuna gidiyor sonra 2. gizli bir hat alıyor tel alıyor arabada falan bırakıyor bişiler yapıyor gizliyor sonra iş tele dökülüyor sonrada görüşmeye gidiyor.. Ben yaşadığım için söylüyorum. eşinin seni kaybetme korkusu kalmamış . ya da nasıl bir vicdansızsa artık bilemicem başkasıyla konuşup vicdanı sızlamayanı bağırta bağırta yalnız bırakacaksın bakalım nette bulacak mı huzuru perişan olacak!!! üzme sakın kendini değmez güçlü ol.

güzelim eşin bir sohbet yapmış olabilir içeriğini sen biliyosun yani kimisine göre böyle bir sohbet aldatmadır,kimisne göre internette de olsa farklı fantazilerin yaşanması aldatmadır..o kısmını bilmiyorum,paylaşmamışsın;bana göre eşimin herhangi bir sitede sohbet etmiş olması aldatma değildir benim yanımda konuşur,bende konuşurum ama insan gibi sohbetler şimdi buraya nasıl yazıyorsam öyle...şiddet ve aldatma bir evlilikte affedilmesi imkansız olaylardır bence,affetmez ama belki sineye çekersin..sakın aileni,yada işte gözdağıymış vs..böyle şeyleri eşinle olan ilişkine karıştırma bu seni çok güçsüz yapar ,ki gözdağı ile yanında duracak adam durmasın defolsun..sen uyanık ,güçlü olacaksın ve aklını kullancaksın dersine iyi çalışacaksın eğer kocan karşına geçip bahaneler uydurabiliyorsa ve sen bunların doğru olmaığını bildiğin halde ispatlayamıyorsan dersine iyi çalışmamışsın ki kadınlar bunu çok yapar,sonr aadamların her palavrasına inanmak zorunda kalır hatta kocasına ihaneti yakıştırdıkları için suçlanırlar ve suçlu hissettirmeyide çok başarırlar..aldatıldığını düşünen kadınlara EŞİNİZİN KARŞISINA DERSİNİZİ İYİ ÇALIŞARAK ÇIKIN,TABİİ GERÇEKLERLE YÜZLEŞECEK GÜCÜNÜZ VARSA..YADA GERÇEĞİ BİLDİĞİNİZ AMA İSPATLAYAMADIĞINIZ HALDE KISIR TARTIŞMALARLA ASLINDA BİTMESİNİ İSTEMEDĞİNİZ EVLİLİĞİNİZİ SÜRÜKLEYECEKSİNİZ..ve sakın sadece buradaki yorumlara göre evliliğine yön verme,burada okudukların sadece sana farklı açılardan bakabilmeyi sağlasın,çünkü biz sadece bir olayı ve iki günü biliyoruz...yaşayan sensin..sanal olması gerekmez sakın hayatına başkaları yön vermesin bu hayat senin gerçekten aldatıldığını ispatlıyorsan kendine bu sana kalmış...hani dul bir bayanın evine hergün bir adam gelir gider ve ahali en sonunda kadıya gider bu kadın ahlaksız derler kadı der şahitmisiniz hepsi şahidizz der...kadı sorar o zaman :dört duvarın içinde olup bitene siz nasıl şahit oluyorsunuz..orada ne olduğunu zina yapıldığını nereden biliyorsunuz..ve bambaşka bir sebebi vardır aslınd aadamın gelip-gidişinin..diyeceğim o ki görünen le yaşanan çok farklı olabilir bazen..

yazım kurallarına uyulmadığını söyleyen arkadaşa burada gazete köşe yazısı yazmıyoruz arkadaşım ben bu forumda anlaşılamayacak bir yazı görmedim,herkes gayet anlaşılır bir şekilde yazıyor siz odaklanımıyor olmayasınız içeriğe...

cemileozbay çok teşekkür ederim burda birkaç cvp yazan arkadaşlar pisikolojimi bilmedikleri icin iyice gem vurmaya çalışıyorlar
yok niye nokta yok ya arkadaşım ben bu olayı yaşarken nasıl yazdım saçmaladımmı onun bile farkında değilim
yok tesselli bekliyomuşum saçma sapan cvplar geldi.Yazdıkların
çok hoşuma gitti Neyse eşim sanal ortamda msn de biriyle s...x sohbetleri ni yakaladım zaten dediğin gibi sıradan sohbet olsa normal karşılarmıyım bilmiyorum ama birebir normalde olsa
karşı cinsle izn veremezdim heralde.

aynen arkadaşa katılıyorum benim düşüncelerimi dile getirmiş.kusura bakmayın ama erkekleri bu hale getiren evet yine bizleriz.çünkü affediyoruz.niye kadınlar yapmıyor çünkü yapınca adamın boşamankla kalmayacaığını rezil edeceğinide iyi biliyor.

.allah kolaylık versin ama bu şekilde giden bi evlilikte çocuklarda mutlu olmuyor emin olun.haatta sitedede var ane baba geçimsiz ama çocuklar için boşanmamışlar.çocuklar büyümüş keşke boşansalardırda bizde rahat bi nefes alalım moduna gelmişler.çocuklar herşeye alışır.çocukları kullanmayalım.ayrı olmak baba yok anlamına gelmiyor.eğer dayanağınız yoksa aileniz destek olmuyor ve ben hala kocamı seviyorum diyorsanız bilemem.ama onun dışında inanınki değmez ömrünüze yazık derim.bende bekarım bekara karı boşamak kolay gelirmiş diye savunabilirsiniz kendinizi.ama bu guru meselesidir.ihanet,şiddet,hor görme,küçümseme varsa orda evlilik yoktur.ozaman evlilik oyununu oynamayada gerek yoktur.bi kere geliyoruz dünyaya elin dengesiz adamlarıyla uğraşarak vakit harcamaycak kadar güzel!!!

Son düzenleme:
Kadınlarda aldatıyor güzelim en az erkekler kadar aldatıyor,bakın en az diyorum,haa nedir alenen olamıyor erkekler kadar,aldatmada biel toplum baskısının kadın erkek ayrımı var...dolayısıyla çok gizli yaşanıyor ayrıca kadınlar erkeklerden daha akıllı ihanetlerini çok iyi gizleyebiliyorlar,erkekler o kadar uyanık değiller bence:))

bu ne ya şiddet, aldatma, yalan her şey var. siz bu adamı 10 tane çocuğunuz dahi olsa niye hala çekesiniz ki? nerden tutsan elinde kalıyor.

herkes çektiğini bilir derlermiş..bizler burda birbirimize anlatıyoruz rahatlamaya çalışıyoruz..insan bazen en yakınına bile anlatamıyor için dert ettiği şeyleri basitte olsa ciddide olsa...kimbilir o anki pisikolojin nasıldı nasıl duygu karmaşalarıyla yazdın anlattın derdini bu sayfaya...ama malesef bazı arkadaşlar yorum yapmayı can acıtmak olarak algılıyabiliyor malesef..teselli bekliyebilirsin tabiiki ne olmuş bunda ne var yani...insan bazen içinden çıkamadığı drumlarda saçmada olsa teselli bekleyebilir,verdiği kararlar yanlışta olsa yadırganmadan incitilmeden birkaç güzel şey duymak isteyebilir..bence canını sıkan yorumlara çok fazla cevap veme canım oku geç..eşine gelincede onunla ilişkini bitirip bitirmeme konusunda en doğru kararı yine sen verirsin bizim söylediklerimiz yazdıklarımız uzaktan gelen bir ses olabilir sadece..aldatma konusu ciddi bir konu bence burda bazı şahısların hepsinin demiyorum bazı larının sadece seni incitmek için yaptığı yorumlara çok takılma...

Yumruğu yemiş oturmuşsun kusura bakma ama o yumruğu sineye çektiysen bu adam sana herşeyi yapar cesaret vermişsin çünkü.

Yumruğu yemiş oturmuşsun kusura bakma ama o yumruğu sineye çektiysen bu adam sana herşeyi yapar cesaret vermişsin çünkü.

bu nasıl bir üslup çok şaşırdım nedemek yumruğu yemişsin oturmuşsun kimse kendine hor davranılmasından darp edilmekten hoşlanmaz...lakin bu arkadaşımız böyle bir duruma maruz kalıp susmak zorunda kalmışsa bizim bilmediğimiz yada anlatmak istemediği bir durumu olabilir...aile baskısı,tehditvs...gibi...herkes ayrılma konusunda cesur olmayabiliyor...yetiştirilme tarzı yüzünden yada ailesinden destek bulamadığı için kadın bu durumu sineye çekmez zorunda kalabiliyor..lütfen biraz aynanın öbür yüzünden bakın hayata ...umarım yarın öbürgün sizde eşinizden yumruğu yiyip oturmazsınız ve bu yazdıklarınız yumrukla beraber içinize oturmaz

Son düzenleme:
yağmury bu yaptığın ne şimdi ya ne biçim konuşmadır buraya konu açtıysam herkes yorum yapabilir ama senin gibi yorum yapanlara söylüyorum kimse yazmasın duymak istediklerimi duymak istemiyorum ama bu kadarda olmaz
bir arkadaş konu açmış böyle kişileri kk dan atsınlar diye kesinlikle atsınlar ya bir söyleyiş var birde söyleyiş var bunca sıkıntım var burda biraz hafifletirim kendimi diye
ki her türlü eleştiriye açığım daha çok senin gibiler yüzünden stres oluyorum.Herkes her düşündüğünü pat diye söylerse kaus çıkarır senin gibiler.Allah allah sanki yıllardır tanıdığım
bu cesareti nerden alıyolar anlamıyorum yıllardır tanıdığın insanlar bana YUMRUĞU YEMİŞ OTURMUŞSUN diyemez herkes haddini bilsin uslubüyle ne yazıcaksa yazsın

canım herkes yaşadığını bilir senin gibi düşünen az insan var
herkes lafın nereye gidiceğini bilmeden pat diye konuşuyolar
buraya piskolojim daha çok bozulsun diye konu açmadım
bi yumruğu yemişsin demek var birde uslubüyle demek var evet iki lafta yanı yere gidiyo ama
bu şekilde laubalice nasıl konuşabiliyorlar.

haklısn cnm .. snçta burda bzmle derdni paylaşıosun bzm grevmzde köstek dgl destek olmak.. ama böle arada bir çıkıyor en iysi yorumlrnı grmezden gel cnm boşwer

bencede susma ve alttan alma seni kaybedeceğini anlamalı ben bunu defalarca yaşadım ben sineye çektikçe o yüz buldu senaryoları o kadar çok ki başedemezsin kendini yer bitirirsin ben kimsem yok diye sustum ama ne olursa olsun dünyayı onun başına yık cezasını mutlaka ver ayrıl demiyorum ama gözü korkmalı bu bahaneyle ailesindende uzaklaştır biraz

bir kere eşin yalana acaip alışmış.şaştım doğrusu.fare varmış da çıkarmaya çalışıyormuş.bi de yastıkları falan atmış.ne ilginç bir insan ya.bir de yumruk atmış.basit bir tokat falan da değil.gözlerin morarmış.bence affetme.bu konuda yumuşarsan ipin ucu kaçar iyice.inşallah bir çıkar yol bulunur.

bak güzelim benim sınıfımda her yıl 20-25 arası öğrenci olur ve en az bir veya birkaç ailede aldatma ve buna bağlı boşanma aşaması yaşanır veya boşanırlar.Şunu demeye çalışıyorum,bu Türkiyenin bir profili,şu an senin konuna yazan belki kaç kişide buna maruzdur nereden bileceksin kaç kadın aldatıldığını anlıyor,yada sana ahkam kesen kadınlar çok mu olağanüstülerde aldatılmayacaklar,evli olan her erkek ve kadın potansiyel aldatma adayıdır...erkekler hedeflerine daha çabuk ulaşıyorlar hepsi bu..benim kocam beni aldatmaz diyen varsa bu forumda ben de ona derim ki evet çünkü senin kadar aptal bir kadın daha yok:))..bunu diyen kadın dumura uğramaya hazırdır..ve sana şiddet konusunnda farklı ifadeler kullananları da ciddiye alma inan onlar senden daha fazla şiddete maruzlar,çünkü cümleleri şu platformda bile şiddet dolu,sana şiddet uyguluyorlar,gerçek yaşamda gör aciz,pısırığın tekidirler...bak bunları eşini affet yada affetme diye yazmıyorum ama sen kendi meselene odaklan burada cahil insanların saldırı yada boş laflarına kafa yorma..birde bunlarla mı uğraşacaksın..ben o kişileri muhatap almıyorum şu anda ama şunu da demek istiyorum zaten incitilmiş,ve demekki yakınları ile paylaşamış meselesini siz burada bu kadıncağızı neden taciz ediyorsunuz,acaba siz kadınlar kulübüne üye olmuş erkeklermisiniz,yada dişi görünümlü ve isimli ama o fıtratta insancıklarmısınız merak ettim..

insanın eşinden şüphelenmesi hele hele şiddet görmesi çok ağır. Allah sabırlar versin. eşine de bir an önce akıl ve merhamet versin inşAllah.

sizin için dua ediyorum inşAllah en kısa sürede aklı başına gelir, kabahatini ve yuvasının kıymetini anlar. Allah size de sabırlar versin, bir an önce gönlünüzü feraha kavuştursun.

şifresini kırmayı bilen var mı aranızda? hotmail şifresi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…