Milyonlarca erkek arasından birini seçip, tüm rezilliklerine rağmen hayatının sonuna kadar ona katlanan yaratılış harikası kadınlarımıza hayranlık duymamak mümkün değil..
Aldatır... Sıkılmıştır canım, olur arada.
Döver.... Eli kaydı, yoksa akrıncayı incitmez, hele bana hiç kıyamaz.
Söver... E ben de hak ettim ama..
İhmal eder... Ay eşim benden soğudu, nasıl ısıtabilirim kızlarrr...
Daha neler neler..
cemileozbay çok teşekkür ederim burda birkaç cvp yazan arkadaşlar pisikolojimi bilmedikleri icin iyice gem vurmaya çalışıyorlar
yok niye nokta yok ya arkadaşım ben bu olayı yaşarken nasıl yazdım saçmaladımmı onun bile farkında değilim
yok tesselli bekliyomuşum saçma sapan cvplar geldi.Yazdıkların
çok hoşuma gitti Neyse eşim sanal ortamda msn de biriyle s...x sohbetleri ni yakaladım zaten dediğin gibi sıradan sohbet olsa normal karşılarmıyım bilmiyorum ama birebir normalde olsa
karşı cinsle izn veremezdim heralde.
Yumruğu yemiş oturmuşsun kusura bakma ama o yumruğu sineye çektiysen bu adam sana herşeyi yapar cesaret vermişsin çünkü.
bu nasıl bir üslup çok şaşırdımnedemek yumruğu yemişsin oturmuşsun kimse kendine hor davranılmasından darp edilmekten hoşlanmaz...lakin bu arkadaşımız böyle bir duruma maruz kalıp susmak zorunda kalmışsa bizim bilmediğimiz yada anlatmak istemediği bir durumu olabilir...aile baskısı,tehditvs...gibi...herkes ayrılma konusunda cesur olmayabiliyor...yetiştirilme tarzı yüzünden yada ailesinden destek bulamadığı için kadın bu durumu sineye çekmez zorunda kalabiliyor..lütfen biraz aynanın öbür yüzünden bakın hayata ...umarım yarın öbürgün sizde eşinizden yumruğu yiyip oturmazsınız ve bu yazdıklarınız yumrukla beraber içinize oturmaz
yağmury bu yaptığın ne şimdi ya ne biçim konuşmadır buraya konu açtıysam herkes yorum yapabilir ama senin gibi yorum yapanlara söylüyorum kimse yazmasın duymak istediklerimi duymak istemiyorum ama bu kadarda olmaz
bir arkadaş konu açmış böyle kişileri kk dan atsınlar diye kesinlikle atsınlar ya bir söyleyiş var birde söyleyiş var bunca sıkıntım var burda biraz hafifletirim kendimi diye
ki her türlü eleştiriye açığım daha çok senin gibiler yüzünden stres oluyorum.Herkes her düşündüğünü pat diye söylerse kaus çıkarır senin gibiler.Allah allah sanki yıllardır tanıdığım
bu cesareti nerden alıyolar anlamıyorum yıllardır tanıdığın insanlar bana YUMRUĞU YEMİŞ OTURMUŞSUN diyemez herkes haddini bilsin uslubüyle ne yazıcaksa yazsın
yenicee arkadaşım Allah sabır versin ne diyim yani bu adam hem yalan söylüyo hem şiddet uyguluyo bi de aldatıp zeytinyağı gibi su üzerine çıkıyo.
Başta yapacağın şey seni ciddiye almasını sağlaman,sana bir kez daha vurmasını engellemek için onun gözünü korkutman olmalı.
Seni kaybetmekten korkmalı.Bi ömür sana yalan söyleyecek seni aldatacak korkusuyla nasıl yaşarsın?Evet yaşarsın ama nasıl?
Bu durumu çözmen lazım.
Ailenin yanına git çocuğunu alıp mesela.Babandan amcan dayın falan varsa birileri bu adamın gözünü korkutsun ki sana böyle davranamayacağını anlasın.İçine atıp hasta olursun,kendini düşün.
Sevgini falan bi kenara bırak şimdi
Erkeklerin çoğu zaten bulmuş bunamış vaziyette.Gül gibi karısı varken ne tezek bulurlar şu sanal alemde anlamıyorum.Biri bunlara bi kazık atsa da akılları başlarına gelse
Bi de severek evlenmişsiniz.Sevmese neler olacak kimbilir..Dediğim gibi gözü korkmalı bu adamın
Çık git biraz yalnız kalsın kıymetini anlasın senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?