Eşim beni aldatıyor mu sırtında çizgiler var

Yorumlara çok güldüm ....konu Sahibi kocan bile bile niye sırtıma masaj yap desin ...kendi kasimistir esimde kasir kanatir özellikle bacaklarini

vuvv çocuk gelin vakası..
resmi nikah var mı?
iban dan adres tespiti ile suç duyurusunda bulunulmasını öneriyorum site yöneticilerine..

Benim eşimde de oluyor. Cildi hassas biraz. Banyodan sonra bile lif izi bi müddet tırnak izi gibi duruyor. Hemen kuruntu yapma. Şöyle bi ipucu vereyim. Tırnak izi 1 hafta hatta daha fazla vucuttaki tazeliğini koruyor. Takibe al canım

siz simdi kocanizin fantezi mi yaptigini dusunuyorsunuz. kim sevisirken tirnak izi birakacak kadar kendini kaybederki ? aslinda pek demek adetim degil ama ben fake im diye bas bas bagiriyor konunnuz .

Ben poğaçalara yan yana 4-5 çizik atıyorum ama çatalla.pişince pastane poğaçası gibi oluyo miss..tavsiye ederim.

Miss gibi koktu burnuma poğaça kokusu geldi,tıpkı konunun sahte olduğu gibi...buram buram sahte konu koktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…