Eşim beni aldatıyor mu sırtında çizgiler var

Sırtındaki çiziklerden aldatıldığın sonucuna nasıl vardın? adam sırtını kaşımış olamazmı?

Kendimi kaşırken illa ki bir yerlerim çizilir ve kanar, bir yere çarpsam vücudum hemen morarır... Bu tespitlerden yola çıkılıyorsa şayet ben hergün eşimi aldatıyor olmam gerek...

Valla bu sefer ben de fake diyorum. Tabi çocuk 15 16 yaşlarında olunca hayal gücü ancak ciziklere yetmis

Eşinin aldattığını sırtındaki çiziklerden anlamak .
Vay vay vay vay....

Cok film izliosunuz yahu. O tirmalama anca filmlerde oluyo. Normalde kimse tirnaklayacak kadar coşmaz, erkekler de izin vermez buna zaten. Arti adam boyle birsey olsa gel sirtima masaj yap demez mal gibi. Akil var mantik var.
Bir de yorum yapan uyelere birsey demek istiyorum. Buraya herkes gercek bilgilerini yazmiyor. Tekrar tekrar uyenin yasi uzerinden yorum yapmak da sıkıyor.

Yardım edin lütfen kötü hissediyorum kendimi edim eve geldi masaj yap dedi yaparken birde ne göreyim çizik hemde tek değil 4 -5 çizik yan yana
Bakınız toplu taşıma içinde sesli gülme sebebimsiniz
Aslanlara fısıldayan adam eşiniz miş megersem
(Abartmada son nokta)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…