Eşim beni aldatıyor mu sizce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir insan 45 dakika görüntülü konuştu diye aldatıyor kesinlikle diyemeyiz.
Ne bilim belki iş gorusmesi .
Burda sıkıntı şehir adıyla kaydetmesi.
Numarayı kaydedip arasaydın
Bunlar bir arkadaş söz konusuysa geçerli ve eğer sıkıntılı bir durum olmasa rutin konuşmaya bu planını ekler bahsederdi veya konuştuktan sonra öyle değil mi

Yok malesef hem şirket hattı olduğu için hiç detay vs görüntüleyemiyorum uygulamadan ama Facebook denemeye gidiyorum şimdi

Getcontack diye bir programdan bahsettiler denediniz mi?
Bir de madde kullanımı demişsiniz.Nasıl farkettiniz?Hala var mı?Bunu daha kolay ispatlayabilirsiniz sanki.
Zaten yüzüne karşı söyledim kabul etti konuştum geçtiğimiz yaz çantasındaki bir cüzdanda sigara paketinin içinde buldum fotoğraflarını da çektim daha sonra bir sefer o fotoğrafları silerken yakaladım iptal ettim geçen bi baktım silmiş ama bir arkadaşıma atmıştım ilk bulduğumda nedir ne değildir diye

Kullanıyorsa testle ispatlarsınız madde kullanımını?Normal sigaradan bahsetmiyoruz dimi burda?

Neden işe yaraması ki. Vakit kaybetmeden deneyin. Hem o numarayı hemde eşinizin numarasını sorgulatın
getcontack diye uygulama var play storeden indirin oradan sorgulatın numarayı %80 bulursunuz
Evet, kim ne diye kaydetmiş onu görür en azından
Getcontack diye bir programdan bahsettiler denediniz mi?
Bir de madde kullanımı demişsiniz.Nasıl farkettiniz?Hala var mı?Bunu daha kolay ispatlayabilirsiniz sanki.
Baktım Pamukkale R… olarak çıkıyor kaydettiği şehir ismi de Denizli zaten ama bu çıkanı Google da arattığımda otel vs de çıkıyor çok kafam karıştı otelin üzerine kayıtlı bir numaradan mı aldattı yoksa onca zaman ne konuştu bir otelle

Başka numaradan arasanız.Yanlış aramış gibi yaparsınız.

hiç etiketi yokmu başka. mesela benim numaram ayşe x... diye kayıtlı ama 10 tanede etiketim var. iyi kurcaladınızmı proğramı acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…