Eşim beni aldatıyor mu sizce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim enteresan bulduğum, sanalda aldatmaktan korkmayan adam, abdestsiz gezmektenmi korkuyor. Cok ilginç.
Bazen ben eşimin telefonundan birini arayacak olurum bi numara görürüm sorarım mesela bu numara kim diye siz de öyle yapabilirsiniz siz de bunu farklı bir şekilde yapabilirsiniz
Ne yazık ki öyle normal dürüst bir ilişkisi yok benimle o fark var

Gelisme var mı merak ettim

Öğrendin mi

Yoktur öyle bir şey hayatım. Ama eğer içine kurt düştüyse sabit bir telefondan musteri temsilcisi gibi ara. Actiginda hitap etmek icin isminizi ogrenebilir miyim de. Falan isimde. Sonra hat birden düşer... Kimse de peşini kovalamaz bunun. İsim de cepte. Whatsapp tan eklersiniz. Ayni anda cevrim ici olma durumuna bakarsiniz. Eşinize yanlislikla bu isimde hitap edip tepkisini ogrenirsiniz. Gozlerinin ta icine bakarak bu ismi soylersiniz. Esinizin tepkilerini siz daha iyi tanirsiniz. Emin olduysaniz eger 2. Asamaya gecersiniz. Yuva kurtarmak mi, bosanmak mi ? Bana kalirsa huylu huyundan vazgecmez. Ama bosanmak da kolay is degildir.

Kesinlikle öyle bu olaydan önce oturup konuşurken bile ayrılık kelimesi geçtiğinde kalbimin parçalara ayrıldığını hissettim bencillik ve fedakarlık isteyen bir şey çok fazlasıyla

Gelisme var mı merak ettim
En sonunda bu akşam sordum arama kaydını açtım bayağı bi telefonla bakıştı şaşırdı Allah Allah kim ki kim olabilir diye bakındı eğer varsa söyle kızmayacağım bilip de söylemiyorsan ben öğrenmek için elimden geleni yapacağım dedim hatırlamıyorum bilmiyorum dedi seni aldattığımı mı düşünüyorsun dedi yemin etti ama öyle bir yerden tanıdığı olmadığını ve bunun nasıl olduğunu bilmediğini söyledi

Kesinlikle öyle bu olaydan önce oturup konuşurken bile ayrılık kelimesi geçtiğinde kalbimin parçalara ayrıldığını hissettim bencillik ve fedakarlık isteyen bir şey çok fazlasıyla
Kolay değil evet ama asla bencillik ve fedakarlik olarak dusunmuyorum. Yalnizca kişinin kendi değerini fark ettiği ve büyük bir cesaret gösterip yaşamına yön verdiği bir seçim olarak değerlendiriyorum. Lütfen siz de biri olmadan yaşayamayacağinizi dusunmeyin. Siz o kisiden daha onemlisiniz. Sizi inciten, zorlayan biriyle bir arada olmak zorunda degilsiniz. Degerinizi fark edin.

45 dakika görüntülü konuştuğu insanın kim olduğunu mu hatırlamıyor. Biz de inandık

telefonla on saat bakışması... daha da bir şey demek istemiyorum

Bence yanınızda tekrar arasin görüntülü sizde görün 40 dakikayı nasil unutur

İşte bencillikten kastetmek istediğim buydu biraz da ben dememiz gerekiyor artık kesinlikle katılıyorum

45 dakika görüntülü konuştuğu insani tanımadı, hatırlamadı öyle mi? Dahası rehberine bir şehir ismiyle kaydettiği insanı??? Ne diyeceğini de bilemedi siz sorunca uzun uzun bakıp ne uydursam diye düşündüğüne göre. Neden görüntülü değil de normal arattınız ki? Belki aralarında anlaştılar normal ararsam açma diye...

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…