- 23 Ocak 2016
- 35.121
- 51.077
- 598
- Konu Sahibi bahtsizanonim
-
Bazen ben eşimin telefonundan birini arayacak olurum bi numara görürüm sorarım mesela bu numara kim diye siz de öyle yapabilirsiniz siz de bunu farklı bir şekilde yapabilirsinizHayır önce kendim öğrenmek istedim suçlu durumuna düşmeyeyim emin olayım diye
Benim enteresan bulduğum, sanalda aldatmaktan korkmayan adam, abdestsiz gezmektenmi korkuyor. Cok ilginç.
Ne yazık ki öyle normal dürüst bir ilişkisi yok benimle o fark varBazen ben eşimin telefonundan birini arayacak olurum bi numara görürüm sorarım mesela bu numara kim diye siz de öyle yapabilirsiniz siz de bunu farklı bir şekilde yapabilirsiniz
Ben denedim kendi hesabımda oldu eşiminkinde olmadıaaaaa valla denedim kendimde oldu, harikasınız valla ne bug'lar var başka acaba.
Gelisme var mı merak ettimLütfen akıl verin yorumlayın
Şehir dışında olduğum bir hafta eşim işte değil evde iken bir şehir ismiyle kaydettiği biriyle 45 dakika görüntülü konuşmuş o saat dilimi içerisinde ben dışardaydım daha sonra dışardan geldiğimde bir kaç saat sonra uyumuşum deyip kalktı ve duşa girdi (normalde abdest almayacak veya traş olmadıysa duşa girmek adeti değildir durduk yere) numarayı aldım 118 80’den öğrenemedim gizlenmiş olabilir dediler yarın kendim arayıp dinleyeceğim kız mı erkek mi nedir diye ama sanırım aldatılıyorum
Öğrendin miLütfen akıl verin yorumlayın
Şehir dışında olduğum bir hafta eşim işte değil evde iken bir şehir ismiyle kaydettiği biriyle 45 dakika görüntülü konuşmuş o saat dilimi içerisinde ben dışardaydım daha sonra dışardan geldiğimde bir kaç saat sonra uyumuşum deyip kalktı ve duşa girdi (normalde abdest almayacak veya traş olmadıysa duşa girmek adeti değildir durduk yere) numarayı aldım 118 80’den öğrenemedim gizlenmiş olabilir dediler yarın kendim arayıp dinleyeceğim kız mı erkek mi nedir diye ama sanırım aldatılıyorum
Yoktur öyle bir şey hayatım. Ama eğer içine kurt düştüyse sabit bir telefondan musteri temsilcisi gibi ara. Actiginda hitap etmek icin isminizi ogrenebilir miyim de. Falan isimde. Sonra hat birden düşer... Kimse de peşini kovalamaz bunun. İsim de cepte. Whatsapp tan eklersiniz. Ayni anda cevrim ici olma durumuna bakarsiniz. Eşinize yanlislikla bu isimde hitap edip tepkisini ogrenirsiniz. Gozlerinin ta icine bakarak bu ismi soylersiniz. Esinizin tepkilerini siz daha iyi tanirsiniz. Emin olduysaniz eger 2. Asamaya gecersiniz. Yuva kurtarmak mi, bosanmak mi ? Bana kalirsa huylu huyundan vazgecmez. Ama bosanmak da kolay is degildir.Lütfen akıl verin yorumlayın
Kesinlikle öyle bu olaydan önce oturup konuşurken bile ayrılık kelimesi geçtiğinde kalbimin parçalara ayrıldığını hissettim bencillik ve fedakarlık isteyen bir şey çok fazlasıylaYoktur öyle bir şey hayatım. Ama eğer içine kurt düştüyse sabit bir telefondan musteri temsilcisi gibi ara. Actiginda hitap etmek icin isminizi ogrenebilir miyim de. Falan isimde. Sonra hat birden düşer... Kimse de peşini kovalamaz bunun. İsim de cepte. Whatsapp tan eklersiniz. Ayni anda cevrim ici olma durumuna bakarsiniz. Eşinize yanlislikla bu isimde hitap edip tepkisini ogrenirsiniz. Gozlerinin ta icine bakarak bu ismi soylersiniz. Esinizin tepkilerini siz daha iyi tanirsiniz. Emin olduysaniz eger 2. Asamaya gecersiniz. Yuva kurtarmak mi, bosanmak mi ? Bana kalirsa huylu huyundan vazgecmez. Ama bosanmak da kolay is degildir.
Gelisme var mı merak ettim
En sonunda bu akşam sordum arama kaydını açtım bayağı bi telefonla bakıştı şaşırdı Allah Allah kim ki kim olabilir diye bakındı eğer varsa söyle kızmayacağım bilip de söylemiyorsan ben öğrenmek için elimden geleni yapacağım dedim hatırlamıyorum bilmiyorum dedi seni aldattığımı mı düşünüyorsun dedi yemin etti ama öyle bir yerden tanıdığı olmadığını ve bunun nasıl olduğunu bilmediğini söylediÖğrendin mi
Kolay değil evet ama asla bencillik ve fedakarlik olarak dusunmuyorum. Yalnizca kişinin kendi değerini fark ettiği ve büyük bir cesaret gösterip yaşamına yön verdiği bir seçim olarak değerlendiriyorum. Lütfen siz de biri olmadan yaşayamayacağinizi dusunmeyin. Siz o kisiden daha onemlisiniz. Sizi inciten, zorlayan biriyle bir arada olmak zorunda degilsiniz. Degerinizi fark edin.Kesinlikle öyle bu olaydan önce oturup konuşurken bile ayrılık kelimesi geçtiğinde kalbimin parçalara ayrıldığını hissettim bencillik ve fedakarlık isteyen bir şey çok fazlasıyla
45 dakika görüntülü konuştuğu insanın kim olduğunu mu hatırlamıyor. Biz de inandıkEn sonunda bu akşam sordum arama kaydını açtım bayağı bi telefonla bakıştı şaşırdı Allah Allah kim ki kim olabilir diye bakındı eğer varsa söyle kızmayacağım bilip de söylemiyorsan ben öğrenmek için elimden geleni yapacağım dedim hatırlamıyorum bilmiyorum dedi seni aldattığımı mı düşünüyorsun dedi yemin etti ama öyle bir yerden tanıdığı olmadığını ve bunun nasıl olduğunu bilmediğini söyledi
telefonla on saat bakışması... daha da bir şey demek istemiyorumEn sonunda bu akşam sordum arama kaydını açtım bayağı bi telefonla bakıştı şaşırdı Allah Allah kim ki kim olabilir diye bakındı eğer varsa söyle kızmayacağım bilip de söylemiyorsan ben öğrenmek için elimden geleni yapacağım dedim hatırlamıyorum bilmiyorum dedi seni aldattığımı mı düşünüyorsun dedi yemin etti ama öyle bir yerden tanıdığı olmadığını ve bunun nasıl olduğunu bilmediğini söyledi
Bence yanınızda tekrar arasin görüntülü sizde görün 40 dakikayı nasil unuturEn sonunda bu akşam sordum arama kaydını açtım bayağı bi telefonla bakıştı şaşırdı Allah Allah kim ki kim olabilir diye bakındı eğer varsa söyle kızmayacağım bilip de söylemiyorsan ben öğrenmek için elimden geleni yapacağım dedim hatırlamıyorum bilmiyorum dedi seni aldattığımı mı düşünüyorsun dedi yemin etti ama öyle bir yerden tanıdığı olmadığını ve bunun nasıl olduğunu bilmediğini söyledi
Öyle yaptırdım az evvel açmadılar dönmediler deBence yanınızda tekrar arasin görüntülü sizde görün 40 dakikayı nasil unutur
Beni de işkillendirditelefonla on saat bakışması... daha da bir şey demek istemiyorum
İşte45 dakika görüntülü konuştuğu insanın kim olduğunu mu hatırlamıyor. Biz de inandık
Normal arattırdım biraz çaldırdı açmıyorlar diye kapattı bi daha dönen de olmadıBence yanınızda tekrar arasin görüntülü sizde görün 40 dakikayı nasil unutur
İşte bencillikten kastetmek istediğim buydu biraz da ben dememiz gerekiyor artık kesinlikle katılıyorumKolay değil evet ama asla bencillik ve fedakarlik olarak dusunmuyorum. Yalnizca kişinin kendi değerini fark ettiği ve büyük bir cesaret gösterip yaşamına yön verdiği bir seçim olarak değerlendiriyorum. Lütfen siz de biri olmadan yaşayamayacağinizi dusunmeyin. Siz o kisiden daha onemlisiniz. Sizi inciten, zorlayan biriyle bir arada olmak zorunda degilsiniz. Degerinizi fark edin.
45 dakika görüntülü konuştuğu insani tanımadı, hatırlamadı öyle mi? Dahası rehberine bir şehir ismiyle kaydettiği insanı??? Ne diyeceğini de bilemedi siz sorunca uzun uzun bakıp ne uydursam diye düşündüğüne göre. Neden görüntülü değil de normal arattınız ki? Belki aralarında anlaştılar normal ararsam açma diye...En sonunda bu akşam sordum arama kaydını açtım bayağı bi telefonla bakıştı şaşırdı Allah Allah kim ki kim olabilir diye bakındı eğer varsa söyle kızmayacağım bilip de söylemiyorsan ben öğrenmek için elimden geleni yapacağım dedim hatırlamıyorum bilmiyorum dedi seni aldattığımı mı düşünüyorsun dedi yemin etti ama öyle bir yerden tanıdığı olmadığını ve bunun nasıl olduğunu bilmediğini söyledi
45 dakika görüntülü konuşup da hatırlamamakNormal arattırdım biraz çaldırdı açmıyorlar diye kapattı bi daha dönen de olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?