Eşim beni aldatıyor mu sizce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O program numarayı nasıl kaydettilerse telefona onları gösteriyor heralde.Bir arkadaşımın numarasına bakmıştık.Birisi deli kız diye kaydetmiş.

Tek kişi kaydetmiş ve bu programı kullanmış.

Bunlar bir arkadaş söz konusuysa geçerli ve eğer sıkıntılı bir durum olmasa rutin konuşmaya bu planını ekler bahsederdi veya konuştuktan sonra öyle değil mi
Yoo söylemek zorunda değil ki .
Ben bir arkadaşımla konuştuğumda eşime söylemek zorunda mıyım?
Öyle şey olur mu?
Bahsetmeyebilir.
Iş için de konuşabilir görüntülü.
Burda sıkıntı kaydettiği numarada şehir ismi olması .

Hayır tabii ki her konuştuğumuzu haber versek ohooo ama normalde huyu değil ve öyle onsuz bi iş yapılmayan hep aranan birisi de değil

Ay sen de çok polyannasın hemen yelkenleri suya indirdin
Polyanna değilim .
Senin kocanı burda tanımayan kadınlar bilmez sen bilirsin.
Şüpheli hareketleri var mı başka?
Ama 45 dakika görüntülü konuştu diye beni kesin aldatıyor diyemem.
Başka şeyler vardır kafana takılan bilemem tabi

Sorsaydınız kiminle görüşüyorum diye.Neresiymiş?Sonra bir isim uydurup yanlış aradım dersiniz.

googıldan pamukkalede bir otelin adını öğren merhaba xxx otelmi acaba de

Ya bişi söyleyecemde ne kadar olasılık dahilinde bilmiyorum aklına bişi sokmakta istemiyorum

Burada bir üye açtığı konuya geceliği 4500 tl diye yazmıştı ben bunu arkadaş ortamında söyledim olurdu olmazdı diye diye en son Twitterdan escırt tagında bir numarayı aradık ve bir adam açtı

Adamla konuşması daha vahim yav
Şaka bir yana iş veya başka sebeple konuşmuş olabilir. Ama madde kullanımı çok ciddi bir sorun. İster benden önce olsun ister sonra benim için biterdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…