- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.819
- 123
- Konu Sahibi bahtsizanonim
-
Yani şimdi bi daha baktım ismin altındaki neden tek sonuç gözüküyor kısmına basınca getcontact kullanıcısı olmadığından vs diyorhiç etiketi yokmu başka. mesela benim numaram ayşe x... diye kayıtlı ama 10 tanede etiketim var. iyi kurcaladınızmı proğramı acaba
Tabi tabi öyle diye biliyorum ben deO program numarayı nasıl kaydettilerse telefona onları gösteriyor heralde.Bir arkadaşımın numarasına bakmıştık.Birisi deli kız diye kaydetmiş.
Yoo söylemek zorunda değil ki .Bunlar bir arkadaş söz konusuysa geçerli ve eğer sıkıntılı bir durum olmasa rutin konuşmaya bu planını ekler bahsederdi veya konuştuktan sonra öyle değil mi
Belki de o otelde tanıştığı biridir böyle kaydedip bu programı kullananın daTek kişi kaydetmiş ve bu programı kullanmış.
Hayır tabii ki her konuştuğumuzu haber versek ohooo ama normalde huyu değil ve öyle onsuz bi iş yapılmayan hep aranan birisi de değilYoo söylemek zorunda değil ki .
Ben bir arkadaşımla konuştuğumda eşime söylemek zorunda mıyım?
Öyle şey olur mu?
Bahsetmeyebilir.
Iş için de konuşabilir görüntülü.
Burda sıkıntı kaydettiği numarada şehir ismi olması .
Hmm.Hayır tabii ki her konuştuğumuzu haber versek ohooo ama normalde huyu değil ve öyle onsuz bi iş yapılmayan hep aranan birisi de değil
Yok hayır gidememesi için çok sebep var o yüzden eminim diyebilirimGitti mi bir yere?Biliyormusunuz?
YapıyorumHmm.
E ara numarayı gizliden.
Bakalım kim çıkıcak
Gizliden ara önce.Yapıyorum
Öyle yaptım uzunca süre çaldı en son bi adam açtıGizliden ara önce.
Senin numaran gozukmesin
Al gördün işte.Öyle yaptım uzunca süre çaldı en son bi adam açtı
Ay sen de çok polyannasın hemen yelkenleri suya indirdinAl gördün işte.
Surda hemen gaza geliyorsunuz
Polyanna değilim .Ay sen de çok polyannasın hemen yelkenleri suya indirdin
Bu sefer kendi numaramdan aradım farklı daha kaba bi adam açtı ismini de söyledi ama şehir öğrenemedimSorsaydınız kiminle görüşüyorum diye.Neresiymiş?Sonra bir isim uydurup yanlış aradım dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?