uygulamanın adı bigo mu ?Merhaba. Yaklaşık 2.5 senelik evliyim ve 4 aydır da hamileyim. Çok mutlu bir evliliğimiz vardı.Eşimle ufak tefek tartışmalar dışında kavga dahi etmedik. Ancak eşim son zamanlarda işten gelince uyuyor,gece de uyku tutmuyor diyerek geç yatıyordu. Bu arada ikimiz de aynı iş yerinde çalışıyor aynı işi yapıyoruz. Yoğun çalışan, maddi durumu iyi olan insanlarız. Eşimin geç yatmalarını başta sorun etmedim uyuyamıyordur dedim idare ettim,genelde de tv izlerken ya da diğer odada uykularken yakalardım. Ta ki anlatacağım olaya kadar.
Ben işte çok yorulduğumdan o gün erken yatmak istedim, hatta eşim de bana yardımcı oldu sıcak süt hazırlamış vs beni yatırdı bir süre yanımda yattı ben uykuya daldıktan sonra gitmiş sanırım. Ben gece 2 civarı uyandım, yattığım odayı değil de antredeki kapıyı kapatmış ışıklar yanık vaziyette duruyordu. Sessizce salona geçtim. Biriyle konuşuyordu, karşıdaki kişi bayandı. Görüntülü konuşma gibi geldi bana. 10 sn kadar dinledim. Kadının ne dediğini duymadım ama eşimin tatmin olmuyor musun dediğini duydum o kişi de cevap verdi. Eşim tekrardan tatmin olmadığına üzüldüm dedi. Ben bi sinirle içeri girdim eşim panik yaptı görüşmeyi kapattı. Bağırdım çağırdım hemen telefonuna el koydum. Başta bişi yok saçma sapan video felan dedi. telefonu kurcaladım hakikaten hiçbir arama görüntülü konuşma Kaydı yoktu. Her yeri aradım taradım. En son kendisi anlattı. Facebook’ta dolaşırken ome tv diye bir şeyin linki çıkmış karşısına rastgele girmiş orada hem erkekler hem kadınlar varmış. Ben kadına rastlamışım ama erkeklerle de sohbet ediliyormuş ve yüzünü göstermeden birileriyle can sıkıntısından lak lak yapıyormuş. Odaya girdiğimde normal kıyafetleriyle herhangi bir olumsuz durum olmadan oturuyordu. Konuşmaları sordum orada sadece bayan değil 3 kişi olduğunu seçim konusunu konuştuklarını oylardan tatmin olmadıklarını söylediklerini onu konuştuklarını anlattı. Zaten o uygulamada bir kişiyi bir daha göremiyormuşsun sadece 30 sn de bir ekran değişiyormuş erkeklerle de konuştuğu olmuş can sıkıntısından yapmış vs. (Uygulamayı araştırdım dedikleri doğru gibi)2 gün oldu buna,2 gündür de kötü davranıyorum ağladı ayaklarıma kapandı özür diledi. İntihar etmeye bile kalktı. Beni gerçekte aldatması mümkün değil sürekli beraberiz. Aynı iş yerindeyiz. Telefonlarını da normal zamanda hep kontrol ederdim sorun görmedim Ve geç yattığında ilk defa böyle yakaladım. Eşime güveniyordum ama bu durum beni çok üzdü hem de hamileyken. Sizce ne düşünmeliyim bu olayla ilgili sahici ve olgun yorumlar lütfen
Ome tvuygulamanın adı bigo mu ?
Öyle de bir mümkün ki…(Uygulamayı araştırdım dedikleri doğru gibi)2 gün oldu buna,2 gündür de kötü davranıyorum ağladı ayaklarıma kapandı özür diledi. İntihar etmeye bile kalktı. Beni gerçekte aldatması mümkün değil sürekli beraberiz. Aynı iş yerindeyiz. Telefonlarını da normal zamanda hep kontrol ederdim sorun görmedim Ve geç yattığında ilk defa böyle yakaladım. Eşime güveniyordum ama bu durum beni çok üzdü hem de hamileyken. Sizce ne düşünmeliyim bu olayla ilgili sahici ve olgun yorumlar lütfen
İlk yakaladığımda bana açtı gösterdi örnek olsun diye hakikaten erkekler de var ya da erkek kız karışık gruplar gitar çalan vs gördüm. Bilemiyorum o saatte normal değil çok kızdım girmem hataydı özür diliyorum ama kesinlikle aldatma yok vs dedi''Vakit öldürmek için kullanılır. Sohbet için diyenlere bakma sohbet 1 se nude cinsellik 10 . Erkeklerin nude sevdası kızlarında yaprak sevdasını gidermek için kullanılır. Tabi erkekler kat ve kat daha fazla bulunuyor.''
demiş bir kullanıcı başka sitede.
Alıntıdır
Tatmin olmuyor musun ?İlk yakaladığımda bana açtı gösterdi örnek olsun diye hakikaten erkekler de var ya da erkek kız karışık gruplar gitar çalan vs gördüm. Bilemiyorum o saatte normal değil çok kızdım girmem hataydı özür diliyorum ama kesinlikle aldatma yok vs dedi
İnanın mümkün değil. Aynı iş yerindeyiz her anını biliyorum iş dışında da benden başka görüştüğü kimse yok sürekli beraberiz . Arkadaşlarıyla arada toplanıyorlar onlar da zaten ortak meslekten arkadaşlarımız gerçekten buluştuklarını maça havuza vs gittiklerini biliyorumÖyle de bir mümkün ki…
Aslında bunlara hiç ihtiyacının olmaması gerekir beraber sürekli bir şeyler yapıyoruz, geziyoruz birlikte bir şeyler izliyoruz. Maddi kaygılarımız yok yurt dışı yurt içi sık sık seyahat ederiz. Her gün sohbet ediyoruz, neden buna ihtiyaç duydun dediğimde (işimizle ilgili ufak nir sorun vardı onu hatırlatarak) canının sıkıldığını, görev yaptığımız yerden gitmek istediğini değişiklik aradığını söyledi. Benimle ilgili değil daha çok iş ortamından sıkıldığını söyledi. Ayrıca bu chat sitesine ilk defa girmiş rastgele karşısına çıkmış erkeklerle de konuşmuş oyun araba gibi konuları konuşmuşlar bunları anlattı. Bu arada 3-4 aydır gebeliğim nedeniyle cinsel ilişki yaşamadık ama ilişkiye girmeden yatak maceraları yaşadık. Bilemiyorum çok üzgünüm yeniden güvensem kendime saygısızlık gibi güvenmesem artık çocuğum var evliliğimden normalde çok memnundum boşanma ile tehdit edince yıkıldı ilk defa böyle ağlarken gördümBence canı sıkılıyormuş böyle bir çözüm bulmuş. Sosyalleşme, sohbet, eğlenme durumunuz nasıl?
Eşinizin flortlesme potansiyeli var.
Sanalda mümkünmüş ama.İnanın mümkün değil. Aynı iş yerindeyiz her anını biliyorum iş dışında da benden başka görüştüğü kimse yok sürekli beraberiz . Arkadaşlarıyla arada toplanıyorlar onlar da zaten ortak meslekten arkadaşlarımız gerçekten buluştuklarını maça havuza vs gittiklerini biliyorum
Kesinlikle onu saten söyledim hiç yakıştıramadım statüsü eğitim seviyesi görgüsü bilgisi yerinde plan biri için çok ergence o da nunun farkına vardı ve özür diledi bir sürü sözler verdi vsBu konuşmanın affı yok.başka ne için yapılabilir ki bu konuşma.haa şimdilik kanlı canlı birşey değil belli ama çok seviyesizce, çirkin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?