Eşim beni aldatıyor mu sizce?

Z0592

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
20
4
86
Yardım için teşekkürler , konuyu silemediğimden bu şekilde mesaja dönüştürdüm.

Son düzenleme:
Bence canı sıkılıyormuş böyle bir çözüm bulmuş. Sosyalleşme, sohbet, eğlenme durumunuz nasıl?
Eşinizin flortlesme potansiyeli var.

uygulamanın adı bigo mu ?

Aslında bunlara hiç ihtiyacının olmaması gerekir beraber sürekli bir şeyler yapıyoruz, geziyoruz birlikte bir şeyler izliyoruz. Maddi kaygılarımız yok yurt dışı yurt içi sık sık seyahat ederiz. Her gün sohbet ediyoruz, neden buna ihtiyaç duydun dediğimde (işimizle ilgili ufak nir sorun vardı onu hatırlatarak) canının sıkıldığını, görev yaptığımız yerden gitmek istediğini değişiklik aradığını söyledi. Benimle ilgili değil daha çok iş ortamından sıkıldığını söyledi. Ayrıca bu chat sitesine ilk defa girmiş rastgele karşısına çıkmış erkeklerle de konuşmuş oyun araba gibi konuları konuşmuşlar bunları anlattı. Bu arada 3-4 aydır gebeliğim nedeniyle cinsel ilişki yaşamadık ama ilişkiye girmeden yatak maceraları yaşadık. Bilemiyorum çok üzgünüm yeniden güvensem kendime saygısızlık gibi güvenmesem artık çocuğum var evliliğimden normalde çok memnundum boşanma ile tehdit edince yıkıldı ilk defa böyle ağlarken gördüm

''Vakit öldürmek için kullanılır. Sohbet için diyenlere bakma sohbet 1 se nude cinsellik 10 . Erkeklerin nude sevdası kızlarında yaprak sevdasını gidermek için kullanılır. Tabi erkekler kat ve kat daha fazla bulunuyor.''

demiş bir kullanıcı başka sitede.
Alıntıdır

Öyle de bir mümkün ki…

İlk yakaladığımda bana açtı gösterdi örnek olsun diye hakikaten erkekler de var ya da erkek kız karışık gruplar gitar çalan vs gördüm. Bilemiyorum o saatte normal değil çok kızdım girmem hataydı özür diliyorum ama kesinlikle aldatma yok vs dedi

Tatmin olmuyor musun ?
sence oylar için mi dedi ?
İnandın mı sahi ?

Öyle de bir mümkün ki…
İnanın mümkün değil. Aynı iş yerindeyiz her anını biliyorum iş dışında da benden başka görüştüğü kimse yok sürekli beraberiz . Arkadaşlarıyla arada toplanıyorlar onlar da zaten ortak meslekten arkadaşlarımız gerçekten buluştuklarını maça havuza vs gittiklerini biliyorum

Bence canı sıkılıyormuş böyle bir çözüm bulmuş. Sosyalleşme, sohbet, eğlenme durumunuz nasıl?
Eşinizin flortlesme potansiyeli var.
Aslında bunlara hiç ihtiyacının olmaması gerekir beraber sürekli bir şeyler yapıyoruz, geziyoruz birlikte bir şeyler izliyoruz. Maddi kaygılarımız yok yurt dışı yurt içi sık sık seyahat ederiz. Her gün sohbet ediyoruz, neden buna ihtiyaç duydun dediğimde (işimizle ilgili ufak nir sorun vardı onu hatırlatarak) canının sıkıldığını, görev yaptığımız yerden gitmek istediğini değişiklik aradığını söyledi. Benimle ilgili değil daha çok iş ortamından sıkıldığını söyledi. Ayrıca bu chat sitesine ilk defa girmiş rastgele karşısına çıkmış erkeklerle de konuşmuş oyun araba gibi konuları konuşmuşlar bunları anlattı. Bu arada 3-4 aydır gebeliğim nedeniyle cinsel ilişki yaşamadık ama ilişkiye girmeden yatak maceraları yaşadık. Bilemiyorum çok üzgünüm yeniden güvensem kendime saygısızlık gibi güvenmesem artık çocuğum var evliliğimden normalde çok memnundum boşanma ile tehdit edince yıkıldı ilk defa böyle ağlarken gördüm

Sanalda mümkünmüş ama.
Siz inanmak istemişsiniz.
Boşanmayacaksanız kurcalamayın.
Ama şunu bilin.
Eşiniz sanal mecralarda bok yiyor.

Bu konuşmanın affı yok.başka ne için yapılabilir ki bu konuşma.haa şimdilik kanlı canlı birşey değil belli ama çok seviyesizce, çirkin.
Kesinlikle onu saten söyledim hiç yakıştıramadım statüsü eğitim seviyesi görgüsü bilgisi yerinde plan biri için çok ergence o da nunun farkına vardı ve özür diledi bir sürü sözler verdi vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…