Eşim beni aldatıyor mu sizce?

Z0592

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
20
4
86
Yardım için teşekkürler , konuyu silemediğimden bu şekilde mesaja dönüştürdüm.

Son düzenleme:
Tamam madem affedeceksiniz uzatmayın.
Üzgünüm sanal seks yapıyorken basmışsınız.
Kocanız güvenilir birisi degil bunu kabul edin ve evliliğinizi ona göre planlayın.

Ben oya inanmadım zaten sadece bu olay affedilebilir mi başkası olsa ne yapar onu merak ettim kimseye anlatamıyorum içimi döşemiyorum buraya yazmakta buldum çareyi

Biraz can sıkıntısı biraz merak nelere yok açmış. Oy falan konuşulmamış bence. Boşanmayacaksanız uzatmayın.
Ben oya inanmadım zaten sadece bu olay affedilebilir mi başkası olsa ne yapar onu merak ettim kimseye anlatamıyorum içimi döşemiyorum buraya yazmakta buldum çareyi

Bunun hiç bir sosyal statü ile ilgisi yok. Dürtülsek bir durum. Doktor sevgilim pavyonda konsomatrislik yapan bir kadınla görüşüyordu. Annesi babası akademisyendi. Bunların bir etkisi yok bu tarz işlerde.

Bence daha ileri gitmez ama tatlı tatlı flört edebilir gibi gözüküyor. Yani bu erkeklerin her şey mükemmel giderken böyle yapıp eşlerini şüpheye boğmaları çok sinir bozucu.

Tamam masumca uygulamayı denemiş olsa bile neden sizden gizli? Sizi böyle huzursuz etmeye ne hakkı var? Ciddi bir rest çekip bı kaç gün ailenizin yanına gitseniz? İyice bir ders almış olur belki sizin de içiniz soğur böylece.

oylardan tatmin olmuş mu bari kendisi ?
Tabiki aldatmış...
Tabi eşinize inanmak istiyorsanız orasını bilemem.
İntihara kalkışmış bide
Zaten bu aldatan kocalar hep ağlıyor şunu da anlamadım eşini bu kadar seven kaybetmekten korkan adamlar neden hep aldatıyor yakalanınca da ağlıyor falan.
Hep aynı hikaye.
Bu kadar sevselee başkasını nasıl gözleri görüyor.
Nafaka tazminat vermemek için ağlıyordurlar ağlıyorsalar da

Bu durumda tek yapmanız gereken şey tavır almayın küsmeyin. Tamam deyin yanlış anladım inanmış gibi devam edin. Konuyu açmayın unutmuş gibi takılın. Bir süre üzerine düşme takip etme kendi haline bırak.
Sonra bakarsınız görürsünüz. Birde siz tam dinlemeden anlamadan odaya girmişsiniz az daha bekleyin dinleyin sabır iyidir.

Onu düşündüm hatta kendisi ben gideyim mi veya bir yerlere gidip evden uzaklaşalım mı dedi ama ortaya çıkacak diye yapamıyorum

Bence boşanma olmayacak sizin ilişkide. O nedenle biraz göz dağı verip barışın. Şu zamanda bunu yaşamayan kdın erkek evli sevgilisi olan olmayan yok. Her düzeyden insanla çalışıyorum fırsatı olan yapıyor.

Ona çok pişmanım keşke daha fazla dinleseydim şu an ne oldu bitti anlamadım ama o an kaynar sular indi başımdan direkt düşünmeden odaya girdim

Bence dikkatli olun. Eşinizin aldatma potansiyeli var. Hemen boşayın demicem ama sinsi yılan gibi pusuda bekleyin. Bir daha olursa boşayın. Bir kere bu yola giren bir daha girer. İntihar etmeye kalkışması da blöf yani. Sizin buna karşı olacağınızı biliyor zaten.

Ona çok pişmanım keşke daha fazla dinleseydim şu an ne oldu bitti anlamadım ama o an kaynar sular indi başımdan direkt düşünmeden odaya girdim
Bir dahakine dikkat edin ama gerçekten konuyu açmayın. Yanlış anladım özür dilerim de sevgi göster. Rahat bırak elbet hatası olur görürsünüz. Sizde düşünüp durmayın alan bırakın ona rahatlasın:)

Sürekli sizinleymiş ondan sıkılmış olabilir erkekler farklı arkadaşları ile çok vakit geçiremiyor sanırım o kadar da sosyal değil. Konuşma ihtiyacı duymuş olabilir. Güvenmeyi unutun artık. Sıkıntısı var belli içinde

Yaprak sevdası nedir bende de bu ara yaprak sevdası var da terastan yaprak topluyorum yapraklar büyümüş mü diye sık sık kontrol ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…