Eşim beni aldatıyor mu ?

Vs
Herkese karşı değil de neden o kadına karşı hissediyorsunuz mesela ben hislerimde hiç yanılmadım bugüne kadar kendinizi ve eşinizin tavrını huyunu farklı yaklaşımını hissedersiniz zaten. Samimiyetim olmayan biriyle niye senli benli konuşayım ki konuşurum ama çok samimi olmadığım birisi ise belli bir ölçüsü vardır o ölçüğü aşıyorsa problem bence ve bunu da konuşmalarından ayırt edebilirsiniz diye düşünüyorum umarım sandığınız gibi kötü bir durum yoktur

Onuda denedim eşim seni dinlemezler iş yaptırıyorum vs dedi erkegi falan daha dinlerler diye
Esiniz birdaha öyle derse santiyenin sefide kadin demekki gayet iyi kadinlarda kendilerini dinletiyor bundan sonra ben ilgilenicem diyin ve kestirip atin firsat birakmayin esinize siz yönetin durumlari.

Eksik sıkıntılı ne varsa siz arayın bayanla görüşün.Ayrica bir daha ararsa sen bahane mi arıyorsun diyip eşinize rahatsızlığınızi ciddi şekilde belirtin.

Esinle konus ve durumun hosuna gitmediginden, rahatsiz oldugundan bahset. Anlayis gostermesini iste. Tatlilikla bu isi cozersin. Kadin hisseder maalesef boyle bir ozelligimiz var. Hoslanmadiysan vardir bir sebebi. Surekli arayip cagirmasin zaten hoş gorunmuyor disardan da.

Kesinlikle çok haklısınız

aldatmıyorsa bile o yolda ilerliyor. hergün kadını görmek konuşmak için bahaneler arıyorsa . alışacaklar birbirlerine malesef. üzmek istemezdim ama karşına çek konuş ben istemiyorum görüşmeni rahatsız oluyorum aksi halde gidiyorum desen mi çok mu olur..

Aklıma kızılcık şerbetinde Kıvılcım'ın emlakçı kadına yaptığı geldi. Sizin ailede geri tepebilir ama siz yine de sahneyi izleyin.

Sen-siz geçişi olduysa direkt şüphelenin. Senelerce inşaat piyasasında çalıştım müşteriler patronlar hepsiyle bi seviyemiz vardı. Yaşça büyüklerim bile abla derdi yeri geldiğinde.

Çok can sıkıcı konular. Kırıtık kadınlar, gözü oynaşta olan erkekler...

Kimse durduk yere şüpheye düşmez.
İçgüdülerinize güvenin.
Kocanız kadının peşinde, kadin da parasının
Şantiye şefi kadın bir tane evi olan adamın parasını ne yapsın ya?? Nerenin fantezisi bu? O zaman eyvah, forumdaki kadınların yarısının kocası tehlikede

Kizlar k.b ama gerçek ben buyum Bi Çok şeyi kabul ederim ama yalan ve ihanet asla Allah a büyük söylemiyorum eşim öyle birsey yapsa kapımı bırak mahallemden geçemez çocuklarının yüzünü asla göstermem....Çok merhametli yim iyi niyetliyim ama konu benim onurum gururum olunca babamı bile tanımam....SAYGILAR sizlere bende buyum başınızı agrittiysam k.b

Beğenme hatta şikayet et kadin hakkını savunuyo onurunu gururunu kimsenin etmesine izin vermiyo de not olarak ta

Kocaniz guvenilir biri gibi gelmedi. Kadin guzel diye yakinlasmanin yolunu yapiyor gibi. Bu kadin olmazsa yarin baskasina yapar aynisini. Sorun esinizde.

Kalbinden geçen neye ağır başlıyorsa ona inan canım içine bosuna sinmrmezlik yoktur

Umarım ama içime sinmeyen çok sey var bugunde evimize geldi oturdu boya olacak diye bana birsürü soru sordu nerelısnz kac yıllık evlısınız vs
Ben anlamadım evi bu kadından mi aldınız?

Eşiniz kadını niye sürekli arıyor? Evde tamirlik bir durum varsa o işlerden anlayan ustalari arasın.

Veya eşinden al numarasını kendin ara bakalım eşinin ve kadının tepkisi ne olacak

Bizi her gören sorar kaç yıllık evlisiniz diye. Bu yeni taşındığımız mahallede de sordular genci yaşlısı. İnsan merak eder diye düşünürüm. Yoksa hepsinin kocamda gözü var diye düşünüp her sorana kocam beni kucaklayıp lavaboya oturttu mu demeliyim?
X: Kaç yıllık evlisiniz?
Y: Kocam beni kucaklayıp lavaboya oturttu, o zaman çatlamış işte.

Butun malvarligini uzerine mi alsin? Evlendikten sonra edinilen mallarin kimin uzerine oldugunun bi onemi yok hanfendi. Kimde gorunurse gorunsun. Fifty fifty

Ben demem şahsen. Arkamdan g.tü de dag gibi, değdiğini yikiyo gibi dedikodular duymak istemem şahsen.bxvcvxv

Bence aralarında şu an bir ilişki yok ama olacak net şekilde o kadar sık görme isteği ve kadının sorgulamaları bunu gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…