- 23 Ağustos 2019
- 737
- 473
- 53
- 27
Herkese karşı değil de neden o kadına karşı hissediyorsunuz mesela ben hislerimde hiç yanılmadım bugüne kadar kendinizi ve eşinizin tavrını huyunu farklı yaklaşımını hissedersiniz zaten. Samimiyetim olmayan biriyle niye senli benli konuşayım ki konuşurum ama çok samimi olmadığım birisi ise belli bir ölçüsü vardır o ölçüğü aşıyorsa problem bence ve bunu da konuşmalarından ayırt edebilirsiniz diye düşünüyorum umarım sandığınız gibi kötü bir durum yokturMerhabalar buraya içimi dökmek için yazdım bundan üç ay önce biz ev aldık evlere bakarken burda bir bayan vardı şantiye şefi sonra eşimle git gel git gel orda çalışan bayanın evlerinden birini kısmet oldu aldık konu şu ki eşim bu bayanın numarasını aldı kaç zamandır evin eksikleri ile konuşuyorlar her sabah esim koşa koşa yanımda bayanı arıyor şurası eksik burası eksik deyip üst üste arıyor örnegin lavabo tasında cok az çıtlamıs yer vardı süreklı kız evimize gidip gidip gelıyor esim bir bahane bulup sürekli bayanı arıyor ben soruncada evle ugrasıyorum düşündügun seye bak dıyor önce sizli bizliydı suan sen oldu konusmaları hala gidip gidip geliyor bayan ve bi kac kere bakısmalarını yakaladım acaba ben mi yanlış düşünüyorum ama gercekten o bayanı gördüm göreli içime sinmeyen cok sey var sizce ne yapmalıyım acsba ben mi biraz paranoyanım okuyanlar hakkını helal etsin simdiden çünkü kafam çok karısık gercekten
Esiniz birdaha öyle derse santiyenin sefide kadin demekki gayet iyi kadinlarda kendilerini dinletiyor bundan sonra ben ilgilenicem diyin ve kestirip atin firsat birakmayin esinize siz yönetin durumlari.Onuda denedim eşim seni dinlemezler iş yaptırıyorum vs dedi erkegi falan daha dinlerler diye
Eksik sıkıntılı ne varsa siz arayın bayanla görüşün.Ayrica bir daha ararsa sen bahane mi arıyorsun diyip eşinize rahatsızlığınızi ciddi şekilde belirtin.Merhabalar buraya içimi dökmek için yazdım bundan üç ay önce biz ev aldık evlere bakarken burda bir bayan vardı şantiye şefi sonra eşimle git gel git gel orda çalışan bayanın evlerinden birini kısmet oldu aldık konu şu ki eşim bu bayanın numarasını aldı kaç zamandır evin eksikleri ile konuşuyorlar her sabah esim koşa koşa yanımda bayanı arıyor şurası eksik burası eksik deyip üst üste arıyor örnegin lavabo tasında cok az çıtlamıs yer vardı süreklı kız evimize gidip gidip gelıyor esim bir bahane bulup sürekli bayanı arıyor ben soruncada evle ugrasıyorum düşündügun seye bak dıyor önce sizli bizliydı suan sen oldu konusmaları hala gidip gidip geliyor bayan ve bi kac kere bakısmalarını yakaladım acaba ben mi yanlış düşünüyorum ama gercekten o bayanı gördüm göreli içime sinmeyen cok sey var sizce ne yapmalıyım acsba ben mi biraz paranoyanım okuyanlar hakkını helal etsin simdiden çünkü kafam çok karısık gercekten
Esinle konus ve durumun hosuna gitmediginden, rahatsiz oldugundan bahset. Anlayis gostermesini iste. Tatlilikla bu isi cozersin. Kadin hisseder maalesef boyle bir ozelligimiz var. Hoslanmadiysan vardir bir sebebi. Surekli arayip cagirmasin zaten hoş gorunmuyor disardan da.Merhabalar buraya içimi dökmek için yazdım bundan üç ay önce biz ev aldık evlere bakarken burda bir bayan vardı şantiye şefi sonra eşimle git gel git gel orda çalışan bayanın evlerinden birini kısmet oldu aldık konu şu ki eşim bu bayanın numarasını aldı kaç zamandır evin eksikleri ile konuşuyorlar her sabah esim koşa koşa yanımda bayanı arıyor şurası eksik burası eksik deyip üst üste arıyor örnegin lavabo tasında cok az çıtlamıs yer vardı süreklı kız evimize gidip gidip gelıyor esim bir bahane bulup sürekli bayanı arıyor ben soruncada evle ugrasıyorum düşündügun seye bak dıyor önce sizli bizliydı suan sen oldu konusmaları hala gidip gidip geliyor bayan ve bi kac kere bakısmalarını yakaladım acaba ben mi yanlış düşünüyorum ama gercekten o bayanı gördüm göreli içime sinmeyen cok sey var sizce ne yapmalıyım acsba ben mi biraz paranoyanım okuyanlar hakkını helal etsin simdiden çünkü kafam çok karısık gercekten
Kesinlikle çok haklısınızEsinle konus ve durumun hosuna gitmediginden, rahatsiz oldugundan bahset. Anlayis gostermesini iste. Tatlilikla bu isi cozersin. Kadin hisseder maalesef boyle bir ozelligimiz var. Hoslanmadiysan vardir bir sebebi. Surekli arayip cagirmasin zaten hoş gorunmuyor disardan da.
Şantiye şefi kadın bir tane evi olan adamın parasını ne yapsın ya?? Nerenin fantezisi bu? O zaman eyvah, forumdaki kadınların yarısının kocası tehlikedeKimse durduk yere şüpheye düşmez.
İçgüdülerinize güvenin.
Kocanız kadının peşinde, kadin da parasının
Kizlar k.b ama gerçek ben buyum Bi Çok şeyi kabul ederim ama yalan ve ihanet asla Allah a büyük söylemiyorum eşim öyle birsey yapsa kapımı bırak mahallemden geçemez çocuklarının yüzünü asla göstermem....Çok merhametli yim iyi niyetliyim ama konu benim onurum gururum olunca babamı bile tanımam....SAYGILAR sizlere bende buyum başınızı agrittiysam k.bNasıl seni dinlemezler ya k.b bayanlar ama ben biraz cazgir biriyim valla masaya yumruğu vurduğum zaman dinlemesinlerde göreyim bide Bi kadın Bi konuda iskillendigi zaman mutlaka Bi halt çıkar tlf dokumanina bak msj kaydına vatsap i kendi tlf da kur Bi nevi dedektif ol ama olursa hislerin doğru çıkarsa ki asla istemem üzülme surundur onu ha bide k.b akıl vermek değil benimki sadece fikirlerimi söylüyorum düşündüğün şey doğru çıkarsa önce sesini çıkarma bütün mal varlığını üstüne al sonra baş yaygarası ve kadını herkesin önünde rezil et bağır çağır ama herkesin önünde k.b ben olsam bunları yaparım da ondan yazdım bu kadar
Kalbinden geçen neye ağır başlıyorsa ona inan canım içine bosuna sinmrmezlik yokturMerhabalar buraya içimi dökmek için yazdım bundan üç ay önce biz ev aldık evlere bakarken burda bir bayan vardı şantiye şefi sonra eşimle git gel git gel orda çalışan bayanın evlerinden birini kısmet oldu aldık konu şu ki eşim bu bayanın numarasını aldı kaç zamandır evin eksikleri ile konuşuyorlar her sabah esim koşa koşa yanımda bayanı arıyor şurası eksik burası eksik deyip üst üste arıyor örnegin lavabo tasında cok az çıtlamıs yer vardı süreklı kız evimize gidip gidip gelıyor esim bir bahane bulup sürekli bayanı arıyor ben soruncada evle ugrasıyorum düşündügun seye bak dıyor önce sizli bizliydı suan sen oldu konusmaları hala gidip gidip geliyor bayan ve bi kac kere bakısmalarını yakaladım acaba ben mi yanlış düşünüyorum ama gercekten o bayanı gördüm göreli içime sinmeyen cok sey var sizce ne yapmalıyım acsba ben mi biraz paranoyanım okuyanlar hakkını helal etsin simdiden çünkü kafam çok karısık gercekten
Yo bence "kocamla ozel hayatimiz cok iyi" mesaji verir diye yazdimBu çok özgüvensiz kendini küçük düşürücü bir davranış da ondan şaşıran emoji attım
Ben anlamadım evi bu kadından mi aldınız?Umarım ama içime sinmeyen çok sey var bugunde evimize geldi oturdu boya olacak diye bana birsürü soru sordu nerelısnz kac yıllık evlısınız vs
Bizi her gören sorar kaç yıllık evlisiniz diye. Bu yeni taşındığımız mahallede de sordular genci yaşlısı. İnsan merak eder diye düşünürüm. Yoksa hepsinin kocamda gözü var diye düşünüp her sorana kocam beni kucaklayıp lavaboya oturttu mu demeliyim?Kadina "ay gecen kocam beni kucakladi lavabonun ustune oturttu o zaman mi catladi acaba" deseydiniz keske
*Neden sasiriliyor veya dislike ediliyor anlamiyorum yani santiye sefinin gelip bicir bicir kac senelik evlisiniz diye sormasi cok mu normal yani. Hayret birsey herkesin yorumu kendine
Neden öyle bir mesaj verelim elin adamına/kadınına? Çok küçük düşürücü ve patavatsızca bir cümle olur bu.Yo bence "kocamla ozel hayatimiz cok iyi" mesaji verir diye yazdim
Butun malvarligini uzerine mi alsin? Evlendikten sonra edinilen mallarin kimin uzerine oldugunun bi onemi yok hanfendi. Kimde gorunurse gorunsun. Fifty fiftyNasıl seni dinlemezler ya k.b bayanlar ama ben biraz cazgir biriyim valla masaya yumruğu vurduğum zaman dinlemesinlerde göreyim bide Bi kadın Bi konuda iskillendigi zaman mutlaka Bi halt çıkar tlf dokumanina bak msj kaydına vatsap i kendi tlf da kur Bi nevi dedektif ol ama olursa hislerin doğru çıkarsa ki asla istemem üzülme surundur onu ha bide k.b akıl vermek değil benimki sadece fikirlerimi söylüyorum düşündüğün şey doğru çıkarsa önce sesini çıkarma bütün mal varlığını üstüne al sonra baş yaygarası ve kadını herkesin önünde rezil et bağır çağır ama herkesin önünde k.b ben olsam bunları yaparım da ondan yazdım bu kadar
Ben demem şahsen. Arkamdan g.tü de dag gibi, değdiğini yikiyo gibi dedikodular duymak istemem şahsen.bxvcvxvBizi her gören sorar kaç yıllık evlisiniz diye. Bu yeni taşındığımız mahallede de sordular genci yaşlısı. İnsan merak eder diye düşünürüm. Yoksa hepsinin kocamda gözü var diye düşünüp her sorana kocam beni kucaklayıp lavaboya oturttu mu demeliyim?
X: Kaç yıllık evlisiniz?
Y: Kocam beni kucaklayıp lavaboya oturttu, o zaman çatlamış işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?