- 16 Haziran 2011
- 16.514
- 73.047
- 798
Ev inşaat halinde değilse satış ve sonrasında şef niye ilgileniyor? Mal sahibinin ilgilenmesi gerekmiyor mu?
aynenKadin zarf atsa hemen atlayacak şaka gibj ne üzücü…
Ben olsam kadin ile anlaşıp eşimi tuzağa düşürüp ispatlayıp delilleri alıp basardım tekmeyi.
İnceldiği yerden kopsun üzülme
Genelde inşaat firmaları bina/site/ev bitiminde orada ofis açarlar içine de eleman koyarlar genelde kadın. Satışlarla ilgilenecek,müşterilerle iletişimde olacak ofis çalışanı.Ofis tüm evler satılana kadar faaliyet gösterir.Lansman satışından başlarlar genelde inşaat devam ederken.Evi inşaat firmasından almışlar. Konu sahibi olayı doğru düzgün anlatsa sorun kalmayacak.
Esiniz normalde de boyle pimpirik, detayci, titiz, takintili biriyse tavirlari normal. Ya da ozellikle cok para odedik oldu mu tam olsun kafasindaysa ama her seye karsi, yine normal. Fakat esinizde normalden fazla, gereksiz, dusundurucu tavirlar gorduyseniz irdeleyin tabii ki. Kadinin kim oldugu onemli degil. Siz rahatsiz olduysaniz esiniz anlayisli bi sekilde tabi ki de sizi hos etmek zorundadir. Yok oyle is guc insaat cart curt. Ben bi kadinin bosu bosuna iskillendigine de asla denk gelmedim :)
Şu cümle o kadar tehlikeli ki kimi, neye cesaretlendirdiğinizi 1saniye olsun düşünmüyorsunuz.Ben bi kadinin bosu bosuna iskillendigine de asla denk gelmedim :)
O koyulaştırdığın yere bende cevap vermek istedim ama boşver dedim.Şu cümle o kadar tehlikeli ki kimi, neye cesaretlendirdiğinizi 1saniye olsun düşünmüyorsunuz.
Şüphenin cinsiyeti yok. Konu sahibinin kocası da eşinden şüphe ederse; şüpheleniyorsa vardır bir şey mi diyeceğiz ?
Bu çok yanlış bir bakış açısı.
Ek olarak konu sahibi daha önce OKB mi, vesvese mi diye konu açmış. Ya farklı sorunlar yaşayan bir insanı, yanlış yönde cesaretlendiriyorsanız; doğacak sonuçların sorumluluğunu alıyor musunuz ?
Yorumumdan size ne hanimefendi?Şu cümle o kadar tehlikeli ki kimi, neye cesaretlendirdiğinizi 1saniye olsun düşünmüyorsunuz.
Şüphenin cinsiyeti yok. Konu sahibinin kocası da eşinden şüphe ederse; şüpheleniyorsa vardır bir şey mi diyeceğiz ?
Ek olarak konu sahibi daha önce OKB mi, vesvese mi diye konu açmış. Ya farklı sorunlar yaşayan bir insanı, yanlış yönde cesaretlendiriyorsanız; doğacak sonuçların sorumluluğunu alıyor musunuz ?
hanımefendŞu cümle o kadar tehlikeli ki kimi, neye cesaretlendirdiğinizi 1saniye olsun düşünmüyorsunuz.
Yorumumdan size ne hanimefendi?
O koyulaştırdığın yere bende cevap vermek istedim ama boşver dedim.
Bugün bir konu açıldı kocam eltimle kurban eti doğradı pireyi deve yaptım diye.
Ama uzmanlar kadınların boşuna işkillenmediklierini söylüyorlar
Bu çok özgüvensiz kendini küçük düşürücü bir davranış da ondan şaşıran emoji attımKadina "ay gecen kocam beni kucakladi lavabonun ustune oturttu o zaman mi catladi acaba" deseydiniz keske
*Neden sasiriliyor veya dislike ediliyor anlamiyorum yani santiye sefinin gelip bicir bicir kac senelik evlisiniz diye sormasi cok mu normal yani.
Bu bi kistas degil bana gore. Her dakika konusunca konusma sizden sana evrilebilir ama bakismayi bilememSizli bizli konusmadan senli benli konusmaya gecincr ve hanimefrndi bakisma yakalayinca :)
Iyi de o konuda balon da uflenmis hanimefendi jxjxhxhxhhxO koyulaştırdığın yere bende cevap vermek istedim ama boşver dedim.
Bugün bir konu açıldı kocam eltimle kurban eti doğradı pireyi deve yaptım diye.
Ama uzmanlar kadınların boşuna işkillenmediklierini söylüyorlar
BEkar bir hanimsa ve kendisi evliyse, sadece is konusu konusuluyorsa aralarinda sizden sana evrildiginde ne bu samimiyet diye dusunmesi cok normal konu sahibinin. Bakisma zaten ciddi bi ipucu bence.Bu bi kistas degil bana gore. Her dakika konusunca konusma sizden sana evrilebilir ama bakismayi bilemem
Nasıl seni dinlemezler ya k.b bayanlar ama ben biraz cazgir biriyim valla masaya yumruğu vurduğum zaman dinlemesinlerde göreyim bide Bi kadın Bi konuda iskillendigi zaman mutlaka Bi halt çıkar tlf dokumanina bak msj kaydına vatsap i kendi tlf da kur Bi nevi dedektif ol ama olursa hislerin doğru çıkarsa ki asla istemem üzülme surundur onu ha bide k.b akıl vermek değil benimki sadece fikirlerimi söylüyorum düşündüğün şey doğru çıkarsa önce sesini çıkarma bütün mal varlığını üstüne al sonra baş yaygarası ve kadını herkesin önünde rezil et bağır çağır ama herkesin önünde k.b ben olsam bunları yaparım da ondan yazdım bu kadarOnuda denedim eşim seni dinlemezler iş yaptırıyorum vs dedi erkegi falan daha dinlerler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?