Eşim beni aldatıyor mu ?

Kadin zarf atsa hemen atlayacak şaka gibj ne üzücü…
Ben olsam kadin ile anlaşıp eşimi tuzağa düşürüp ispatlayıp delilleri alıp basardım tekmeyi.
İnceldiği yerden kopsun üzülme
aynen

bitsin tukensin su denyo erkeklerin cikardigi sorunlar

aldatma yoksa bile, karisinin ne hissedebilecegini, nasil kirilabilecegini dusunmeyen bir kazmayla omur gecmez

Evi inşaat firmasından almışlar. Konu sahibi olayı doğru düzgün anlatsa sorun kalmayacak.
Genelde inşaat firmaları bina/site/ev bitiminde orada ofis açarlar içine de eleman koyarlar genelde kadın. Satışlarla ilgilenecek,müşterilerle iletişimde olacak ofis çalışanı.Ofis tüm evler satılana kadar faaliyet gösterir.Lansman satışından başlarlar genelde inşaat devam ederken.
Benim aklıma satış elemanı geldi. Ama bu kesinlikle Emlakçı değil inşaat firmasının o bölgedeki ofisi.

Esiniz normalde de boyle pimpirik, detayci, titiz, takintili biriyse tavirlari normal. Ya da ozellikle cok para odedik oldu mu tam olsun kafasindaysa ama her seye karsi, yine normal. Fakat esinizde normalden fazla, gereksiz, dusundurucu tavirlar gorduyseniz irdeleyin tabii ki. Kadinin kim oldugu onemli degil. Siz rahatsiz olduysaniz esiniz anlayisli bi sekilde tabi ki de sizi hos etmek zorundadir. Yok oyle is guc insaat cart curt. Ben bi kadinin bosu bosuna iskillendigine de asla denk gelmedim :)

Ben bi kadinin bosu bosuna iskillendigine de asla denk gelmedim :)
Şu cümle o kadar tehlikeli ki kimi, neye cesaretlendirdiğinizi 1saniye olsun düşünmüyorsunuz.

Şüphenin cinsiyeti yok. Konu sahibinin kocası da eşinden şüphe ederse; şüpheleniyorsa vardır bir şey mi diyeceğiz ?

Bu çok yanlış bir bakış açısı.

Ek olarak konu sahibi daha önce OKB mi, vesvese mi diye konu açmış. Ya farklı sorunlar yaşayan bir insanı, yanlış yönde cesaretlendiriyorsanız; doğacak sonuçların sorumluluğunu alıyor musunuz ?

O koyulaştırdığın yere bende cevap vermek istedim ama boşver dedim.
Bugün bir konu açıldı kocam eltimle kurban eti doğradı pireyi deve yaptım diye.
Ama uzmanlar kadınların boşuna işkillenmediklierini söylüyorlar

Yorumumdan size ne hanimefendi?

Bu konunun eski konumla alakası yok hanımefendi burdan vurmayın insanı bu farklı bir konu
hanımefend
Yorumumdan size ne hanimefendi?

Yaşanacak olası bir adli olayda, olaya karışanların elektronik cihazları da kontrol edilse ve kendilerine sosyal mecralarda olmadık öneriler verenler de karma, ilahi adalet beklentisi dışında, yasalarla cezalandırılmaya başlasa bu kadar rahat hüküm verebilecekler mi acaba.

Kadına söyleseydin siz bizim evliligimizle niye bu kadar ilgilisiniz diye.
Konu çok ortada eşinizi siz tanirsiniz. Pimpieikli bir adamsa hep iş bitsin diye uğraşıyordur.
Belki de haklısınız. O yüzden iyice gözlemleyin. Eşinizle başbaşa bırakmayın.

Düşmanını yakın tut demişler. İçinizde bir şüphe varsa eşinize bunu dillendirmeyin. Kadınla siz iletişime geçin, yakın durun.
Ayrıca eşiniz bunu yapabilecek kapasitede biriyse burayı da tekrar gözden geçirin.

Kadina "ay gecen kocam beni kucakladi lavabonun ustune oturttu o zaman mi catladi acaba" deseydiniz keske
*Neden sasiriliyor veya dislike ediliyor anlamiyorum yani santiye sefinin gelip bicir bicir kac senelik evlisiniz diye sormasi cok mu normal yani. Hayret birsey herkesin yorumu kendine

Son düzenleme:
Yapmanız gereken sakin davranmak, anlam içeren, imalı cümleler kurup eşinizin aklına daha çok girmemek, kadını kıskandığınızı, durumlardan şüphelendiğinizi belli etmemek.
Kadının telefon numarası sizde yoksa alın. Bir sonraki görüşmeyi siz yapın.

Sizin aramanıza karşı çıkıyor, engelliyorsa müsait bir zamanda eşinizi karşınıza alın ve bu durumdan hoşnut olmadığınızı, kendinizin irtibata geçip işlemleri hallettirmek istediğinizi ciddi ve net bir şekilde belirtin.
Ağlama, serzenişte bulunma, halk diliyle "trip atma" vs yapmadan.

Hanımefendinin işlemlerle ilgili evinize geldiğinde de kendisiyle sizin muhattap olacağınızı, bu durumun bu şekilde uygun olacağını, huzurunuz için bunu istediğinizi belirtin.
Aynalama da yapabilirsiniz eşinize, aynı durumda bir erkek olsa, bu erkek ile aynı şekilde sizin irtibatta olma durumunuzda kendisini nasıl hissedeceğini, doğru olup olmadığını sakin ve olgun bir tavırla kendisine sorun.

Ne kadar net, dik ve kendinizden emin olursanız o kadar çabuk set çekebilirsiniz.
Tüm bunlara rağmen kesinlikle kabul etmiyor ve davranışlarında ısrarcı olursa, üzgünüm o zaman bir sonraki adımın konusu muhtemelen farklı olacaktır.

Buarada kadının sizlere özel sorular sormasına, özel konular konuşmasına izin vermeyin. Fazla samimiyete, oturmasına, vakit geçirmesine, ikramlığa vs gerek olmadığını düşünüyorum. Gerekirse rahatsız olduğunuz durumlarda "niçin sormuştunuz?", "kontrol ettiyseniz teşekkür ederiz, iletişime geçeriz tekrar sizinle" diyip kapıya vs yönelin. Kendinizden emin bir şekilde, dik durmaya ve gülümseyen yüzünüzü asmamaya gayret edin.

Umarım yanlış anlıyorsunuzdur, umarım kuruntudur. Sanırım henüz yeni doğum da yapmışsınız, hassasta olabilirsiniz.

Bu çok özgüvensiz kendini küçük düşürücü bir davranış da ondan şaşıran emoji attım

Bu kaç senelik evlisiniz sorusuna neden bu kadar takınılmış onu anlamadım bu tehlikeli bir soru da ben mi bilmiyorum kaç yorumda okudum daha dün sitedeki kedilere mama indirdiğimde blok görevlisinin eşi sordu bu soruyu eşimde gözü mü var kadının şimdi? Evet bu sorular çok özel belki ama burası Türkiye günde bin tane alakasız insan benzer sorular soruyor neden bu kadar yadırganmış?

Bu bi kistas degil bana gore. Her dakika konusunca konusma sizden sana evrilebilir ama bakismayi bilemem
BEkar bir hanimsa ve kendisi evliyse, sadece is konusu konusuluyorsa aralarinda sizden sana evrildiginde ne bu samimiyet diye dusunmesi cok normal konu sahibinin. Bakisma zaten ciddi bi ipucu bence.

Onuda denedim eşim seni dinlemezler iş yaptırıyorum vs dedi erkegi falan daha dinlerler diye
Nasıl seni dinlemezler ya k.b bayanlar ama ben biraz cazgir biriyim valla masaya yumruğu vurduğum zaman dinlemesinlerde göreyim bide Bi kadın Bi konuda iskillendigi zaman mutlaka Bi halt çıkar tlf dokumanina bak msj kaydına vatsap i kendi tlf da kur Bi nevi dedektif ol ama olursa hislerin doğru çıkarsa ki asla istemem üzülme surundur onu ha bide k.b akıl vermek değil benimki sadece fikirlerimi söylüyorum düşündüğün şey doğru çıkarsa önce sesini çıkarma bütün mal varlığını üstüne al sonra baş yaygarası ve kadını herkesin önünde rezil et bağır çağır ama herkesin önünde k.b ben olsam bunları yaparım da ondan yazdım bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…