- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
- Konu Sahibi sidelya2012
-
Buarada butun konulari teker teker acip konu sahiplerine bosanmalari icin israr eden bir grup var bu forumda. Bu insanlar amerikada yasiyor heralde.
Takip et canım.
Hem netten takip et şifrelerini biliyorsan gir bak oku
Hem telefonunu kurcala o uyurken
Olmadı bebeğini birine bırak peşine düş
İyice bak gör emin ol var mı yok mu?
Yoksa da adamın boşuna günahını alma
Benim anlayamadığım çok farklı bir durum var;
Bu kız danışma bölümünde durmuyor mu?
Dersanelerde bildiğim kadarıyla dersane girişinde bir odaları olur -sadece danışmaya ait-
Öğretmenlerin odaları ayrıdır.
Niye bunlar aynı odayı paylaşıyor? :S
Şakalaşamaz efendim evli bir adam elalemin karısıyla kızıyla ne işte ne de başka bir yerde şakalaşamaz.Ne varki bunda ya insan iş arkadaşıyla şakalaşamaz mı, yolda yürüyemez mi yemek yiyemezler mi?
Bunları yapan iila eşini aldatır mı? lütfen hanımlar az makul olun :)
Ayni odayi paylasmiyolar kiz eşimin odasina geliyor
Şakalaşamaz efendim evli bir adam elalemin karısıyla kızıyla ne işte ne de başka bir yerde şakalaşamaz.
"Bak istifa ederim falanca beeeey" diyerek cilve yapan biriyle yolda da yürüyemez. Köpekten korkuyorsa arabaya binsin.
Şimdi kimse kimseyi kandırmasın; hepimiz biliyoruz iş ortamında seviye iyi ayarlanmazsa bu ufak(!) flörtleşmeler nerelere varıyor.
Nefret ediyorum seviyesiz kadınlardan ve erkeklerden.
tatlım bencede eşini gözetim altına amalısın.aniden eşinin çalıştığı yere baskın yaparak buna başlayabilirsin mesela.kadınların hisleri kuvvetlidir bence aynı ortamdaki her ikisininde davranışlarına çok dikkat et ve eşine çok yakın davran.eşin olmasa da bayanın ilgisi varsa inan bana mutlaka kendini ele verecektir... eger ki davranışlardan bişey sezersen bu rahatsızlığını eşinle paylaşmanı öneririm..
Bu hafta sonu gidicem kizin tepkisi ne olacak acaba
Şakalaşamaz efendim evli bir adam elalemin karısıyla kızıyla ne işte ne de başka bir yerde şakalaşamaz.
"Bak istifa ederim falanca beeeey" diyerek cilve yapan biriyle yolda da yürüyemez. Köpekten korkuyorsa arabaya binsin.
Şimdi kimse kimseyi kandırmasın; hepimiz biliyoruz iş ortamında seviye iyi ayarlanmazsa bu ufak(!) flörtleşmeler nerelere varıyor.
Nefret ediyorum seviyesiz kadınlardan ve erkeklerden.
gittikten sonraki olayı benimle paylaşırsan sevinirim bitanem :)
İyide işyerinde arkadaşınla şakalamazsan, muhabbet edemezsen vakit nasıl geçerki
şakalaşmak seviyesizleşmek midir? valla anlattığı kadarıyla durumda art niyet arayamıyorum ben.
Hee konuyu açan arkadaşım eşine güvensizlik yaşıyor bu konuda orası ayrı.
Herşey bir insana güvenmekle başlar.
Sizin gibi bakamıyorum ben kendimede hayatımdaki insanada saygım ve güvenim sonsuz olmalıdır her zaman yoksa zaten yürümez hiç bir ilişki.
Tamam canim inşallah güzel şeyler olur eşini çok seviyorum cunku
Dogumdan sonra benimde buna benzer bir takintim olmustu..esim hastanede gorevi ordan bir baysn esimin sorunlarinda hep destek olup..onun arkasindan konusulanlari ona yetistiriyormus..kiz yeni girmisti isr bide...her neyse rsim bunlari bana anlatti tabiki..brn kac kere is yerine onu ziyarete gittim beni cevresinden saklamadi hic..supenelecek bisey yok.kiz hatta dogumdan sonra kizima patik ormus gondermis bile:)) neyseki erkekler cicuk dogunca afalliyor biraz..tuaf soguk davranabiliyor..sizi bir dure bir anne gibi goruyor..srxsi aski gibi defilll..ben bu soruna 6-8 ay sonra atlattim..logusakiktada sapitiyo insan yaa:*( bence gecici bir durum..ama genede esine soyle be bu samimiyet hisuma gitmedi diye..okadsr..birsey olacaksa olur zaten
canım benim sen hiç dert etme bunu kendine..ben eminimki senin kuruntun..sadece için rahat etsin diye gitmeni önerdim ben :) öptüm seni bebeğim :)
Bisey sorcam evli misiniz çünkü bi atasözü vardır esekten dusmusun halini esekten düşmüş anlar diye çünkü n
Bekarken insan bu tarz olaylara daha sogukkanli bakabiliyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?