- 15 Temmuz 2013
- 1.028
- 307
- 118
- Konu Sahibi sidelya2012
-
Eşlerinize mi güven miyorsunuz yoksa kendinize mi?
Benim söylemek istediğim bu. Herşeyin altında birşey arıyorsunuz gereksiz yere kendinizi üzüp eşlerinizin günahını alıyorsunuz.
Bende yeni dogum yaptim 10 gun sonra iki aylik olacak bebegim.sen yine toparlanmissin benim bir on kilo fazlam var ve bunaldigimdan durup durup esime sariyorum.:))
Anlattiklarin dan bende hic haz etmedim bende olsam altinda biseyler arardim.canini sikmak istemem ama esin eve gelince de o kizi dusunuyor ki hep ondan bahsediyor.
Esini cok ciddi bisekilde uyarmalisin.rahatsizligini bilmeli ve ona gore davranmali bence.
Adı üstünde işyeri işte. İş yapmak amaç, muhabbet etmek ya da vakit geçirmeye çalışmak değil.İyide işyerinde arkadaşınla şakalamazsan, muhabbet edemezsen vakit nasıl geçerki
şakalaşmak seviyesizleşmek midir? valla anlattığı kadarıyla durumda art niyet arayamıyorum ben.
Hee konuyu açan arkadaşım eşine güvensizlik yaşıyor bu konuda orası ayrı.
Herşey bir insana güvenmekle başlar.
Sizin gibi bakamıyorum ben kendimede hayatımdaki insanada saygım ve güvenim sonsuz olmalıdır her zaman yoksa zaten yürümez hiç bir ilişki.
hayatta hiçkimse yüzde yüz güvenilir değildir.
hayatta her şey her an değişebilir.
dünyada çok akıllı çok başarılı çok güzel kadınlar da aldatılmıştır.
aldatılmanın ya da aldatmanın bi sebebi olması gerekmez yani.
tamam biz herşeyin altında bişey arıyoruz da
burda okuduğumuz etrafta görüp duyduğumuz sevgililerini/eşlerini aldatan insanlar kimler o zaman
kime beni aldatır mısın desen olur mu öyle şey bana güvenmiyo musun der
kim peki bu aldatan insanlar
Adı üstünde işyeri işte. İş yapmak amaç, muhabbet etmek ya da vakit geçirmeye çalışmak değil.
Valla bu güven üzerine kurulu ilişki adı altında yaşanan geniş açılı çok oyunculu hayatlar bana yabancı. Yaşayıp memnun olana lafım yok mutluluk dilemekten başka.
Tabikide her insan aldatır ve her insan aldatılır benim demek istediğim konudanda anladığım kesin bir aldatılma ifadesi kullanmamış.
Yani ne beraber yakalamış, ne tek bir mesajına şahit olmuş bu durumda sen o kızla konuşuyorsun şakalalıyorsun beni aldatıyorsun diyerek kimse kimsenin günahını alamaz. Bu durumda tabiki bende eşine güvenmiyor musun diye sorarım.
Aldatıyorsa zaten çok uzun süre saklayamaz elbette açık verir.
Kocamın sevgilimin vs. beni aldatacağına dair en ufak bir şüphem varsa zaten ayrılırım, boşanırım vs. acaba beni aldatıyor mu dur gidim bir okula kontrol edim v.s. gibi işlerede girişmem şayet.
Evlilikte güven en önemli şeydir eğer eşler bir birlerine güvenmiyorsa zaten evlilik diye birşey yoktur ortada.
evli misiniz bilemiyorum zannetmiyorum çünkü evlilikte bu tür şeyler sizin söylediğiniz kadar ak ya da kara olmuyor.
yani eşinden şüpheleniyosun diye tak diye gidip boşanma davası açamıyosun öyle bişey yok.
çünkü bi yuva var ortada,ailelerin emekleri, bi düzen,emek, sevgi var sırf vay benim şüphelerim var diye
öyle bi işe kalkışamıyosunuz.
sizin dediğinize gelirsek de aldatma böyle başlayan bişey zaten
kimse karısını aldatmaya bigünde sokakta gördüğü insanla başlamıyo.
böyle aynı ortamda buluna buluna erkeğin ya da kadının ilgisi kaymaya başlıyor
sonra aşık oluyor ya da her neyse olan oluyor
şu an evet ortada kesin bişey yok ama gidişat iyi değil.
bi erkekle bi kadının muhabbeti uzun sürüyorsa bunun malesef bugüne kadar
sadece dostluk olarak kaldığını görmedim ben.
hiçbi erkek arkadaşımla arkadaş kalamadım hepsi istisnasız bana aşık olmuştu mesela.
doğası böyle erkeğin, Allah böyle yaratmış bizler kadar iradeli değiller bu konuda
bunu kabul ederek yaşamak ona göre davranmak gerekir diye düşünüyorum
ve konu sahibinin eşini de iyi niyetli bulmuyorum
hiçbişey düşünmüyosa el gün ne der karım huzursuz mu olur
yanlış mı anlar demesi gerekirdi.
evli misiniz bilemiyorum zannetmiyorum çünkü evlilikte bu tür şeyler sizin söylediğiniz kadar ak ya da kara olmuyor.
yani eşinden şüpheleniyosun diye tak diye gidip boşanma davası açamıyosun öyle bişey yok.
çünkü bi yuva var ortada,ailelerin emekleri, bi düzen,emek, sevgi var sırf vay benim şüphelerim var diye
öyle bi işe kalkışamıyosunuz.
sizin dediğinize gelirsek de aldatma böyle başlayan bişey zaten
kimse karısını aldatmaya bigünde sokakta gördüğü insanla başlamıyo.
böyle aynı ortamda buluna buluna erkeğin ya da kadının ilgisi kaymaya başlıyor
sonra aşık oluyor ya da her neyse olan oluyor
şu an evet ortada kesin bişey yok ama gidişat iyi değil.
bi erkekle bi kadının muhabbeti uzun sürüyorsa bunun malesef bugüne kadar
sadece dostluk olarak kaldığını görmedim ben.
hiçbi erkek arkadaşımla arkadaş kalamadım hepsi istisnasız bana aşık olmuştu mesela.
doğası böyle erkeğin, Allah böyle yaratmış bizler kadar iradeli değiller bu konuda
bunu kabul ederek yaşamak ona göre davranmak gerekir diye düşünüyorum
ve konu sahibinin eşini de iyi niyetli bulmuyorum
hiçbişey düşünmüyosa el gün ne der karım huzursuz mu olur
yanlış mı anlar demesi gerekirdi.
söyledim kackere ben mi yanlis anliyorum yoksa senin bana karsi ilgin mi azaldi dedim sacmalama gibi cümleler kurmaya calisti yok nerden cikariyomusun falan filan iste hamileyken yalvar yakar beni ise bir akan adam elein kuzini köpekten korkuyordu diye ise birakiyo çok zoruma gittiği
Neyse arkadaşlar,
Bu konuda ben başka birşey demeyeceğim.
Çünkü çoğunuz gibi art niyetli, ön yargılı, güvensiz, anlayışsız olamıyorum.
Kocan seni aldatıyordur diyemiyorum.
İyi düşünüp, iyiliğe yormak istiyorum ve bu yüzden bunları yazıyorum.
Bekara karı boşamak kolay gelirmiş derler belkide evli olmadığım için sizi anlayamadım bu konuda.
Kalbinizi kırdıysam affola mutlulukla kalın :)
Ayrıca bir erkekle bir kadın muhabbetinin dostça kaldığını görmedim demişsiniz.
Benim ilk okuldan beri tanıdığım arkadaşlarım var her zaman dosttuk öylede devam ediyor. Ayrıca çalıştığım iş yerlerde de zaman zaman görüştüğüm erkek arkadaşlarım mevcut hepsi evli barklı insanlar. Bu durumda hepsi karılarını benimle aldatmış mı oluyor?
Eğer eşleri hakkımda böyle düşünüyorlarsa çok üzülürüm gerçekten.
Böyle bir durum kadınların % 90'ını rahatsız eder..
Ve evet ben de o yüzdenin içindeyim
Bebeğiniz var küçücük ve ayrılmayı düşünmek için geçerli, kesin bir nedeniniz yok.
Ama ben Betül'ü Ayşe'yi Hande'yi suçlamak yerine kocam olacak adamı suçlarım.
Evli adam sorumluluğunu bilecek. Kimseye laf ettirecek olaylara karışmayacak.
Herkesten evvel karım ne der, ne düşünür korkusu olacak.
22 yaşında bir çıtırın köpek korkusuna eşlik etmek isteyecek bekar adamlar çok olur emin olun.
Bu evli iş arkadaşına düşmez.
Ben bebeği de kucaklar dedektif olurdum sanırım
İş yerine sık sık ziyaretler yapın.
Öğle yemeklerine eşinize eşlik edin.
Üst üste yapın, rahatsız edici olacak mı bakalım?
Öğle yemeğini söyledim ama kabul etmedi diğer hocalar ne dermis diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?