Esim beni aldatiyor mu

iyi de bekar öğretmen, bekar doktor, evli doktor, evli öğretmen diye de bahsetmeyiz. ya ben bu kadar komplekse karşıyım. hepimiz dul olabiliriz yani ben sıradan karşılıyorum çok da takılmıyorum. ha konu sahibi de zaten o anlamda demediğini yazmış çok büyütülecek birşey değil.
iyi insan kötü insan ayrım bu bana göre. daha da ayırmaya gerek yok ki.

Bilinçsizde yazıldığını anlam yüklemedigini sanmıyorum.Arkadaş kötü bi şey yapmış beddua ederek ama bu durumları insan başına gelince daha iyi anlıyor diye bi mantık yürütmüş olabilir.Ben de onu iyi niyetli bulayım hadi :)Dul olmak kötü bi şey değil sonuçta öyle değil mi :)

Komplex değil ki bu... Aldatan kocasını aklamak için diğer kadını eziklemek... Ben dulum ve de bu konuda sıfır kompleksliyim... Şakasının da dibine vururuz kardeşimle... " Dul kadınım ben, fazla ortalarda gözükmem yakışık almaz. Camları sen sil" derim...

üzücü ve yaralayıcı bişey ama ayıp bişey değil. yani yıkılan bir yuva, hayaller, ortada evlatta varsa daha zor. kimsenin başına gelmez inş. ama velev ki oldu onda da hayır vardır yani. komplekslik bir durum değil.

ama konu sahibi için kesin öyle diyemem. yani kocam yapmaz kadın yaptırmıştır demek istiyor gibi bir ithamda bulunamam. zira başlık kocamı ayartan kadın değil. eşim beni aldatıyor mu?? camları sil iyiymiş. anneme söyleyim de kardeşime desin bir ihtimal işe yarar puhahha

Whatsappta yedekleme var e postana yedekleme tüm konuşmaları bekle ve sabırlı ol derim belki esin gerçekten kötü bi şeyler yapmıyordur

Benim babamda servis şoförü yanındaki bayanla msjlari ni silmiyor ne alaka kizmaniz çünkü kızılacak şekilde konuşma olmaz ki servisteki bayanla

Kadının numarası duruyormuş ara bakalım...

İşten neden çıktığını sor ağzından laf almaya çalış, aranızda kavga mı oldu de..

Bak bakalım eşinin sana söyledikleriyle çelişki var mı.. Ayrıca mesaj yedekleme seçeneği varsa bir ihtimal whatsapp silip tekrar yüklerseniz yedeklenmiş mesajlar geri yüklenebiliyor.

Belki hiçbir şey yok, belki var maksat için rahatlasın.

Siz iyi niyetlisiniz ama konu sahibi zbunu belirtmis yani yorumlarda goz onunde bulundurulmasini ister sekilde ifade etmis bilincli veya bilincsiz ki bircok insandada olusturdugu algi bu e binbir zorlukla ayrilip birde toplumda
Bunun baskisini yasamis belkide cani yanmis biride bu sekilde yazmis
O zaman tek tarafli bakmakta olmaz
Yazanlarda canlari yandigi icin tepkili yazmistir diye bakmak lazim

Siz beni cok yanlis anlamissiniz ben kadının dul oldugunu o yuzden belirtmedim kadini eziklemek icinde belkide esim yaziyor mesaj bilmiyorum ben sadece nasil anlarim diye fikir almak istedim konuyu oldugu gibi yazdim ..

Siz beni cok yanlis anlamissiniz ben kadının dul oldugunu o yuzden belirtmedim kadini eziklemek icinde belkide esim yaziyor mesaj bilmiyorum ben sadece nasil anlarim diye fikir almak istedim konuyu oldugu gibi yazdim ..
konunuza ilk yazanlardan biri benim.ve bunun konuyla alakası olmadığını yazmıştım.
siz konuyu olduğu gibi anlatmış olabilirsiniz ama dul kelimesi orada gereksizdi.insanlar ona tepki verdi.
o bir kadın.bir kadın deseydiniz.dul,bekar,evli v.s
konuyla inanın hiç mi hiç ilgisi yok.

Rehber kadın dul olunca potansiyel tehdit oluyor değil mi ? Bu detayın konunuzla zerre alakasını kuramadığım gibi insanların bu şekilde yaftalanması da hiç hoş değil.

Günahına şeytan girsin ancak bana da aldatiyor gibi geldi...

Gerçekten dul olduğunu vurgulaman doğru değil. Ne dullar var evlileri bekarlari cepten çıkarır...

Bunun dul olması tesadüf diyelim ve watsapp web yükle derim...

Gercekten hic boyle bisey dusunmemistim yazarken sadece butun detaylari belirtmek istemistim

Gercekten hic boyle bisey dusunmemistim yazarken sadece butun detaylari belirtmek istemistim
İyi niyetli olduğunuzu herkes anladı ama artık bilinçli olalım değil mi?yani dul demek erkeklere yapışan, her daim 2. kadın ya da metres olarak yaşayacak kadın, iması taşırsa, bir çok boşanmış kadına hakaret olarak görülür.

Buradaki butun kocam aldatiyormu konularina ayni seyi yazarim sizede yazayim
Bosanamayacaksaniz,cocugunuz var,calismiyor,maddi ozgurluge sahip degilseniz sonuna kadar destek bir aileniz yoksa kaldiramayacaginiz seyleri kurcalayip dedektiflik yapipta hayatinizi zora sokmayin
Cok kadin var ortaya cikarip sonrada imkani olmadigi icin sineye cekmek zorunda kalan mutsuz olan.
Simdi sorsak eminim cogu kurcalamasaydim der

Inşallah ya. Yani mesajları yakalansaydi da öyle der demek istedim. Allah kimseye yaşatmasın ya bosansinlar ne yaparlArsa yapsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…