Esim beni aldatiyor mu

Insanlari dul diye yaftalamayin lutfen.Bekar olsa veya evli olsa ne degisecek,yapacak olduktan sonra.konunuza gelince kadin madem ise gelmemis nasil para isteyebiliyor.Ben para meselesini sorgulardim yerinizde olsam.

Ben dul bir bayanım.
Demek ki, böyle servislere hosteslik olarak girsem çalışsam otomatikmen adamı ayartan kadın profili çizelecek hakkımda...
Şimdi ki zamanda bakire olan dul olmayan kızlarımızda fena... Neler okuyoruz ve duyuyoruz...
Cahillerle aynı yerde yaşamak çok acı.

Ayrıca eşin aldatmıyor seni.

Haklisiniz gercekten ben 2 gundur aklim hep bu konuda ne yazdigimi nasil dusunulecegi hic aklima gelmemisti o yuzden kotu bi niyetim yoktu yani

Adamlar adam olsun... Dulluk bakirelik kızların basitliği falan bunlar bahane değil ki...

Yazılan konulardan ilk defa bunda eşi aldatmıyor dedim. Bağlıdır, pek dışarı çıkmaz diyorsunuz siz kızdığınızdada whatsapptaki mesajlarımı gördün diyor, aksine siz görseniz bile üste çıkması gerekmez miydi birşey olsa? Direk atlamaz diye düşündüm aldatıyor olsa?
Dul konusuna girmiyorum bile...

Ben de aldatıyor demek büyük haksızlıktır diyorum. Zaten ortada hiç bişey yokken ne kadar korktuysa durduk yerde watsupp mesajlarını mı gördün diye kendi kendini ele vermiş.

Dulluğa takmışsınız ancak mesele kuyruk sallama olayı değil bence yani ben okuduğumda "Gençkız değil netice itibariyle dul kadınlara erkekler kötü amaçla daha çok yaklaşma eğilimindeler eşim yaklaşmaktan korkmaz erkek milleti" gibi bir uzatma geldi. Galiba konu sahibide bu ya da buna benzer bi imada bulunmuş olabilir. Doğruya doğru mesele dul olmakta değil o veya bu şekilde bakire değilsen karşındaki adam "amaannn ne kaybeder daha kolay kullanırım" gözüyle bakıyor.
Takipte kalın ama whatsapp web sekmesine girince eşiniz yüklü olan bilgisayarlar görünüyor. Eşim bakmaz diyorsanız onu yükleyin

Dul olmasi fingirdek biri anlaminami geliyor senin icin? Kocan kadina asilmistir belki nerden bilebilirsin. Dul lafini da iyi niyetle soylemedigin cok belli esinden ayrilmis para istiyormus diye bilirdin mesela!

Amma takilinmis bu kelimeye kadın söylediğine pişman oldu aynı şeyi söylemekten bikmadiniz konudan uzaklasildi kadın akıl istiyor dul boşanmış olmak ayıp mi ama erkekler dul olunca daha kolay yaklaşılır zannediyor yanlışa yanlış deyin erkeklerin pisligini kadınlara yüklememek lazım ha ahlaksız olduktan sonra evli birde kelimeside kullanılırdi ne var ki olayın ayrıntısına inmiş sadece
Konu Sahibi whatsapi sil yeniden yükle msjlar geri gelsin

ben şahsen erkek arkadaşlarımla konuşmalarımı silmem, karşımdaki erkeğin silmesini de art niyet olarak algılarım. bence de watsapp web kullanarak takip edin.

Bu ülkede dul olmak bir facia bosanmaktan korkuyorum resmen kalbimiz her türlü acıyacak nede olsa allahım sen bize yardım et

Ve evet aldatıyor galiba veya cilvelesmisler bende kendi esimden supheleniyorum bir şey yapiyorsa rabbim göstersin inşallah

Kadın zaten pişman oldu kötü bir niyeti olmadığını yazdı üzerine gitmemek lazım bence
Eşine gelince konu sahibi tamda bayan dul olduğu için kendi yapışmıştır kadına verdiği tepki hiç te masum olmadığının ispatı tavsiyem eğer boşanacaksanız takip edin yok yapamam derseniz zaman kaybı olur sizin için

eşinden ayrılmış diye yazmış olsaydınız belki bu kadar tepki almazdınız. Dul diye itham edilinmesi hoş olmuyor

bir arkadaş yazmış ama ben de dayanamadım yazmadan
konu sahibi eşinizin nasıl bir ailesi var?
babasının ve amcasının sizin tabirinizle "dost hayatı" var
ve siz de bunu biliyorsunuz
anladığım kadarıyla herkes de biliyor
ne kadar normalleştirilmiş bu durumlar
çok itici

ben eşinizin sizi aldattığına kanaat getiremedim açıkçası
fakat diyelim ki aldatılıyorsunuz
ne yapacaksınız?
veya aldatılmadınız da eşiniz kıza asıldı
ne yapacaksınız?
veya kız kocanıza asıldı
ne yapacaksınız?
önce bunları hesap edip sonra kazıyın olayı

dul kelimesi de çok tartışılmış
ben konu sahibinin sonradan yaptığı açıklamaya inanmıyorum, yani yok yardıma muhtaç olduğunu belirtmek istemiş de vs vs
burada kimse bir "dul" kelimesinden, aslında şunları demek istemiştim dediğiniz koca bir paragrafı çıkaramaz
ha ama kadının kocanıza asıldığını ima ettiğinizi de düşünmüyorum
bence siz o dul kelimesini 23-24 yaşında ama cinsel ilişki yaşayabilir çünkü başından bir evlilik geçmiş anlamında kullandınız, sonra da tepkileri görünce çevir kazı yanmasın oldu
ki bence bu da itici

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…