Eşim beni aldatıyor...

Ben mesela kapalıyım ama tabiki tam teşekkürlü bir kapalı değilim makyajda yaparım çokta açık görüşlü bir insanım...
Yanımda küpeli(hemde sallanan küpelerden),yırtık kotlu,uzun saçlı...bir adamla da dolaşabilirim hemde çok rahatlıkla asla da utanmam sıkılmam.
O onun tercihidir saygı duyarım ve benimde ne kadar özgüveni yüksek biri olduğumun kanıtıdır.

Ve konu sahibisine gelecek olursak;arkadaşım eşin belliki rahatsız ve hak vermiyor değilim ortak olarak sosyal paylaşım alanı yok ya sen kısıtlanıyorsun yada eşin bu sorunlarda bu şekilde sus pus kalarak çözülemeyeceği için etraflıca konuşulması ve bir sonuca bağlanması lazım;sonuçta muhtemelen ayrılık kararı olur hakkınızda hayırlısı olsun.

farklı şekilde olması mümkün değil ..
bana sormamışsınız ama utanma meselesini ortaya ben attığım için cevap vereyim:)
sarıklı cübbeli bir tanıdığım yok sohbet etmişliğimde ama kara çarşaflı akrabalarım var hemde tesettür yüzyılında bildiğiniz kara çarşaflı.. hatta geçen haftalarda pazarda karşılaştığımızda ben askılı tişört ve şortumlayken sarıldık merhabalaştık konuştuk ayak üstü.. utandım mı hayır ne münasebet .. ancak onlar seçilmiş değil seçtiklerimi kendi tercihime göre yaparım.. umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir .. sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…