Eşim beni aldattı affettim ama midem bulanıyor

Canım doğru diyorsun belkide bi destek için açtım burayı içimdeki duygular çok değişken bi diyorumki unutamam bitsin artık bi yaşam kuralım bi seste affet boşluğa düşmüştür birde diğer kadın ilgi gösterince kaymıştır. Uzaktınız aile kavramını kaybetmişti. ne biliyim işte durmadan bunlar geçiyor kafamın içinden ama o arayıncada heyecanlanıyorum hiç bir şey olmamış gibi davranması normalmi sizce

Mecbur öyle davranacak çünkü olumsuz bir durumla sürekli kendini suçlar tavırla gelse basının etini yiyecegini biliyor erkeklerin yapısında var bu durum öyle yetiştiriliyorlar..Kadın affetti zaten nasılsa diyor kurcalama daha fazla.

Zor bir durum allah kimsenin basina vermesin. Buyuklerimizin de dedigi gibi erkekleri basi bos birakmaya gelmiyor. 7 ay da uzun bir zaman. Tabii her erkek basi bos kaldiginda arayisa girecek diye birsey de yok.
Ayrica esinizin acik sozlulugunu tebrik ediyorum her erkek kolay kolay itiraf etmez ortaya cikmadikca.
Siz affedememissiniz. Hic birsey olmamis gibi yola devam etmek zor bu durumda esinize olan guveniniz zedelenmis kanimca.
Unutamazsiniz ama madem affettiniz hic birsey olmamis gibi yola devam etmekten baska careniz yok gibi gorunuyor.
Allah kolaylik versin

siz şimdi evliliğe kesin devam kararı aldınız da nasıl unutucam bu durumu nasıl atlatabilirim diye mi soruyosunuz

yoksa ben unutamıyorum eskisi olmayacak acaba boşansam mı boşanmasam mı diye fikir mi soruyosunuz

ben anlamadım doğrusu

Ne yapacağımı bilmiyorum yani kafamı kurcalayan şu hiç bir şey olmamış gibi davranması normalmi ama şuda var aşkım canım çok nadir diyor genellikle ismimle hitap edeiyor

Katılıyorum fakat birazda suçluluk duysun istiyorum

siz anladığım kadarıyla eşinizin size karşı samimiyetini anlamak istiyorsunuz.bunun için önce boşanmaktan nasaıl vazgeçti.önce bunu düşünmeniz lazım..

Canım bu konuyu aslında önce içinde çözmelisin sen ne istiyorsun ne düşünüyorsun onu seviyormusun yoksa kızın içinmi bu şansı veriyorsun bunlara cevabını sen vereceksin ama eşin belliki pişman belki bi anlık düştüğü boşlukta bu yanlışı yaptı affet demek kolaydır ama sen ruhen ve bedenen onu kabul edebilirmisin yoksa kabul edince bu seni dahamı fazla yaralar zorlar bu cevapları ancak sen verebilirsin kızına hiç ayrılığı hissettirmedende pek ala boşanabilirsin ama yüreğinde ona karşı sevgin varsa denemende yarar var yüce rabbim boşananları sevmezmiş boşanmayı hoş bulmazmış sen önce bu soruları yüreğine sor o ana doğru cevabı verecektir Allahım yar ve yardımcın olsun zor günler yaşıyorsun her kafadan cevrende bi ses çıkar sen kendini dinle o hayatı yaşayan sensin herkes kendini bilir...

Ne yapacağımı bilmiyorum yani kafamı kurcalayan şu hiç bir şey olmamış gibi davranması normalmi ama şuda var aşkım canım çok nadir diyor genellikle ismimle hitap edeiyor

canım adam diğer kadına aşık olupta bu birlikteliğe başlamış ben sanmıyorum ki tamamen unutsun. zaten sen de demişsin diğer kadın evli ve çocukları var diye.
kafasını ağrıtmamak için evine dönmüş bence. devam etse bi sürü sorun çıkacaktı çünkü. o yüzden seni eskisi gibi sevdiğini düşünmüyorum ama sen daha iyi bilirsin tabi ne hissettiğini anlarsın heralde. aşık mı değil mi. arada söylemesi de birşey ifade ediyor mu emin değilim.

sonuç olarak eve döndü ve bu olayı unutturmaya çalışacak tabi. hiçbirşey olmamış gibi davranması normal. suçlu gibi davranıpta kendini ezdirmez bence. o zaman siz de ezmeye çalışırsınız çünkü sen şöyle böyle yaptın diye.
asıl sorun davranışları mı yoksa sizin bu yapılanları unutamayıp eşinize karşı soğukluk hissetmeniz mı

Karmakarışığım ne hissedeceğimi bilemiyorum diyorum ya bi bakıyorsun kızıyorum midem bulanıyor bi bakıyroum seviyorum kaybetmek istemiyorum. Açıkçası çokta romantik bir adam değil tabi çıkarken nisanlıyken bir numaralı romeoydu ama şimdi odunun ta kendisi bende zamanında çok çektirdim çok üzdüm biliyorum ama ben güzel bir evliliğim olsun istiyorum bana nişanlıykenki gibi davransın istiyorum. Kızımla arasıda çok iyi oyun oynuyor ilgileniyor. önceden ev işlerinde yardımcı olurdu şimdi ben erkeğim ev süpürmem diyor ikimizde çalışıyoruz sofrayı topla diyorum ben yapmam diyor çok şeymi istiyorum bilmiyorum. İlk geldiği zamanlarda kıyafetlerini kendi seçerdi önceden benim beğenmediğim şeyi giymez almazdı onayımı oradan geldikten sonra bende çok zevkliyim güzel giyiniyorum diyor

bence ilk önce eşinizin seni sevmiyorum demesini düşünmeniz gerekir.yaşadığınız olay içerisinde ilk düşünmenezi gerektiren şeydir.daha sonra aldatmayla ilgili kısmı çocuğunuzun hatırına yada kendinizi suçlayarak biri şekilde afetmişsiniz..şuçluluk duymasını istiyorum demişsiniz ama afetmeden önce yapacaktınız tavırlarınızı bu saatten sonra pek bir işe yarayacağını zannetmiyorum.birde sevmeyen insan ne kadar suçluluk duyar orası bilinmez..demek istediğim bu sevmiyorum kısmı evliliğinizde muallakta kalmış.şuan her ikinizde aldatmayla ilgili kısımda kalmışsınız..

ben sadece mesajlarını yakaladım birbirlerine canım diye hitap ediyorlardı fiziksel olarak bilemiyorum çocuğunun üzerine yemin etti ama yinede bilemiyorum.

ne yani sadece mesajlaşarak görüştüğü biri için mi yuvasını nerdeyse dağıtacaktı
buna hayatta inanmam işte

ne yani sadece mesajlaşarak görüştüğü biri için mi yuvasını nerdeyse dağıtacaktı

evet bencede bu inanılabilecek bir şey değil.adam eşinin yüzüne seni sevmiyorum diyor ve sanırım olaylar çok büyümüden yani kendi başının ağrımasını istemediğini için ve eşinin afettğini bildiği için yuvasına geri dönüyor..arkadaş kendi söylüyor düşüncelerinde ve tavırlarında değişiklik olduğunu..yani açıkçası bu adam seni sevdiği için geri dönmüyor canım..eğer ilerde bir ayrılık gözüküyorsa bunu şimdi uzatmanın bir mantığı yok..

sanırım siz evliliğiniz eskisi gibi olsun istiyosunuz ama bu olaydan sonra olur mu bilemiyorum bence olmaz. benim anlamadığım nokta sizi sevmediğini söyleyen bi adama nasıl eskisi gibi davranıyosunuz. ve eskisi gibi olmasını bekliyosunuz

ilk sayfada yazdıklarınızdan affettim ama şimdi pişman gibiyim. hem normal ev halinde hem de cinsel anlamda onu görünce midem bulanıyo unutamıyorum demek istemediniz mi ben mi yanlış anladım. şimdi sadece ev içindeki davranışları eskisi gibi değil ondan kafam karışıyo diyosunuz.yani cinsel anlamda bi probleminiz olmuyo mu bunca şeyden sonra

siz evliliğinizi sürdürmek istiyorsanız bu konuyu kapatıp devam edeceksiniz. gereken tavrı önceden koymanız lazımdı.

eğer benim kafam böyle durumda karışık olsa ilk boşanıp boşanmama kararımı kesinleştiririm .
bunun için de konuşurum eşimle ben kararımdan emin değilim kafam çok karışık seni tam anlamıyla affedemedim bi süre ayrı kalalım ben de düşüneyim derim. bu arada kendi içimde meseleyi halledebilirsem yani bu durumu unutabileceğime beni artık rahatetmeyeceğine emin olursam konuyu tamamen kapatıp yeni bi sayfa açarım. geçmişte yaşamam.

ben aslinda adamin bosanmayi düsündügüne bile inanmiyorum,
erkekler böyle, baska kadinlarla konusurlar cünkü egolari tatmin olur
"aa bak iste yasim geciyor ama dahada genclesiyorum, iste yasli degilimki ben, bak kadinlar beni hala begeniyor,
herkes bana asik, kac kisi pesimde kosuyor" seklinde kendi egolarini tatmin etme geregi duyuyorlar
igrenc varliklar yaa

belki karisinada bu yüzden itiraf etmistir, iste bak bana herkes asik, sende bana daha cok asik ol istedigimi yap gibi..

KOnu sahibi arkadasda demis zaten,
eskiden ev isine yardim ederdi simdi etmiyor diye,
eskiden onun zevkine göre giyinirmis, simdi kendi kendine ben cok güzel giyiniyorum diyormus

deidgim gibi adam artik "begenmiyorsan git, beni seven cok" havasinda sanirim

off sinirleniyorum ben bu erkek milletine yaaaaaaaaa, ne saniyo bunlar kendilerini ???

aynen senin gibi düşünüyorum

insanlar konuyu kendi içlerinde halletmeden hemen bi şans daha vereyim diyor.
3-5 yıl sonra ben unutamıyorum o kadar vaktim boşa gitti diye sızlanıyo.
ben kendi açımdan düşündüğüm için kabul edemiyorum ya bu tür durumları
onur kırıcı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…