Bak arkadaşım eşini affetmiş bir eş olarak buraya bu konu açıp karşıt fikirler dinlemeye hazır mısın ? Baştan böyle bşir olayla karşılaıp sıcağı sıcağına yazmış olsaydın herkes bir şekilde sana yapman gerekeni söylerdi ama suan affettim diyorsun ve bu durumda bizim sana tek diyecebileceğimiz şey ''Madem affettin, unutmaya çalış ve psikolog desteği al '' ihmal etme bu dediklerimizi.
Burada okuyacağın yorumlardan etkilenip eşine iyice cephe alman ve içinde iyice öldürmen sana birşey kazandırmayacak çünkü zaten dogru olduğuna inandığın şeyi yapmış ve devam kararı almışsın..
Canım doğru diyorsun belkide bi destek için açtım burayı içimdeki duygular çok değişken bi diyorumki unutamam bitsin artık bi yaşam kuralım bi seste affet boşluğa düşmüştür birde diğer kadın ilgi gösterince kaymıştır. Uzaktınız aile kavramını kaybetmişti. ne biliyim işte durmadan bunlar geçiyor kafamın içinden ama o arayıncada heyecanlanıyorum hiç bir şey olmamış gibi davranması normalmi sizce
siz şimdi evliliğe kesin devam kararı aldınız da nasıl unutucam bu durumu nasıl atlatabilirim diye mi soruyosunuz
yoksa ben unutamıyorum eskisi olmayacak acaba boşansam mı boşanmasam mı diye fikir mi soruyosunuz
ben anlamadım doğrusu
Mecbur öyle davranacak çünkü olumsuz bir durumla sürekli kendini suçlar tavırla gelse basının etini yiyecegini biliyor erkeklerin yapısında var bu durum öyle yetiştiriliyorlar..Kadın affetti zaten nasılsa diyor kurcalama daha fazla.
Ne yapacağımı bilmiyorum yani kafamı kurcalayan şu hiç bir şey olmamış gibi davranması normalmi ama şuda var aşkım canım çok nadir diyor genellikle ismimle hitap edeiyor
Ben tam olarak anliyamadim,
esin seni cinsel olarak mi aldatti?
yoksa sadece bir kadinla mesajlastimi ??
canım adam diğer kadına aşık olupta bu birlikteliğe başlamış ben sanmıyorum ki tamamen unutsun. zaten sen de demişsin diğer kadın evli ve çocukları var diye.
kafasını ağrıtmamak için evine dönmüş bence. devam etse bi sürü sorun çıkacaktı çünkü. o yüzden seni eskisi gibi sevdiğini düşünmüyorum ama sen daha iyi bilirsin tabi ne hissettiğini anlarsın heralde. aşık mı değil mi. arada söylemesi de birşey ifade ediyor mu emin değilim.
sonuç olarak eve döndü ve bu olayı unutturmaya çalışacak tabi. hiçbirşey olmamış gibi davranması normal. suçlu gibi davranıpta kendini ezdirmez bence. o zaman siz de ezmeye çalışırsınız çünkü sen şöyle böyle yaptın diye.
asıl sorun davranışları mı yoksa sizin bu yapılanları unutamayıp eşinize karşı soğukluk hissetmeniz mı
ben sadece mesajlarını yakaladım birbirlerine canım diye hitap ediyorlardı fiziksel olarak bilemiyorum çocuğunun üzerine yemin etti ama yinede bilemiyorum.
ne yani sadece mesajlaşarak görüştüğü biri için mi yuvasını nerdeyse dağıtacaktı
buna hayatta inanmam işte
Karmakarışığım ne hissedeceğimi bilemiyorum diyorum ya bi bakıyorsun kızıyorum midem bulanıyor bi bakıyroum seviyorum kaybetmek istemiyorum. Açıkçası çokta romantik bir adam değil tabi çıkarken nisanlıyken bir numaralı romeoydu ama şimdi odunun ta kendisi bende zamanında çok çektirdim çok üzdüm biliyorum ama ben güzel bir evliliğim olsun istiyorum bana nişanlıykenki gibi davransın istiyorum. Kızımla arasıda çok iyi oyun oynuyor ilgileniyor. önceden ev işlerinde yardımcı olurdu şimdi ben erkeğim ev süpürmem diyor ikimizde çalışıyoruz sofrayı topla diyorum ben yapmam diyor çok şeymi istiyorum bilmiyorum. İlk geldiği zamanlarda kıyafetlerini kendi seçerdi önceden benim beğenmediğim şeyi giymez almazdı onayımı oradan geldikten sonra bende çok zevkliyim güzel giyiniyorum diyor
ne yani sadece mesajlaşarak görüştüğü biri için mi yuvasını nerdeyse dağıtacaktı
buna hayatta inanmam işte
evet bencede bu inanılabilecek bir şey değil.adam eşinin yüzüne seni sevmiyorum diyor ve sanırım olaylar çok büyümüden yani kendi başının ağrımasını istemediğini için ve eşinin afettğini bildiği için yuvasına geri dönüyor..arkadaş kendi söylüyor düşüncelerinde ve tavırlarında değişiklik olduğunu..yani açıkçası bu adam seni sevdiği için geri dönmüyor canım..eğer ilerde bir ayrılık gözüküyorsa bunu şimdi uzatmanın bir mantığı yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?