ben aslinda adamin bosanmayi düsündügüne bile inanmiyorum,
erkekler böyle, baska kadinlarla konusurlar cünkü egolari tatmin olur
"aa bak iste yasim geciyor ama dahada genclesiyorum, iste yasli degilimki ben, bak kadinlar beni hala begeniyor,
herkes bana asik, kac kisi pesimde kosuyor" seklinde kendi egolarini tatmin etme geregi duyuyorlar
igrenc varliklar yaa
belki karisinada bu yüzden itiraf etmistir, iste bak bana herkes asik, sende bana daha cok asik ol istedigimi yap gibi..
KOnu sahibi arkadasda demis zaten,
eskiden ev isine yardim ederdi simdi etmiyor diye,
eskiden onun zevkine göre giyinirmis, simdi kendi kendine ben cok güzel giyiniyorum diyormus
deidgim gibi adam artik "begenmiyorsan git, beni seven cok" havasinda sanirim
off sinirleniyorum ben bu erkek milletine yaaaaaaaaa, ne saniyo bunlar kendilerini ???
canım ben inanmıyorum adamın sadece kendini tatmin etmek için böyle birşey yaşadığına.(tabi havalara girmiştir aşk yaşıyorum diye o ayrı)
öyle olsa seni sevmiyorum demezdi karısına çocuğunun annesine. başka biri olduğunu itiraf edebilir ama ayrı olduğumuz için yaşadığım bi hevesti filan bile dememiş ki bi anlık aşktı demiş. her fırsatta aşk kelimesi kullanıyo adam. sadece gönül eğlendirdiği birine böyle şeyler söyleyeceğini sanmıyorum hem de eşiyle boşanma ihtimalleri varken. demek ki kaybetme ihtimalini baya baya göze almış.
İhanet ne unutulu, ne de affedilir.
Kadın sadece mış ibi yapar.
Affetmiş gibi, unutmuş gibi.
Yıllar geçse bile iyice bastırıp, içinde derinlere bir yere gömmüşsen bile ilk şüphede yüzeye çıkar.
Eskisi gibi olalım diyorsunuz. Keşke...
Peki siz bu yaşananalardan sonra eskisi gibimisiniz.
Ya eşiniz.
Seni artık sevmiyorum, nasılda herşeyi yıkıp atan bir cümle.
Eşinizin heves yada hata yaptığını düşünmüyorum açıkçası.
Taamüden aldattığını ama bir terslik olup ayrıldıklarını.
Keşke size umut verebilseydim kendi adıma ama bence mideniz bulanmaya devam etsin ,
etmeli.
Korkarım eşiniz yeni sulara yelken açmaya teşne.
Hazırlıklı olun derim.
Allah yardımcınız olsun ve bizi yanıltsın inşallah..
Maalesef her gün bir daha şok oluyorum sanki KK daki konuları okuyunca.
Allah yanıltmasın kimseyi ama aldatma ya bu kadar yaygın değildi
yada bu kadar haberdar olmuyorduk.
Evli çocuklu insanlar, üstelik kesif bir mutsuzluk halinde değil de
diğer eş herşeyin yolunda olduğunu sanırken bir bomba
patlıyor adeta.
Bu kadar yaygın, bu kadar olağan geliyor artık demek ki.
Hiç birşeyin unutulacağına da , eskisi gibi olacağına da inanmıyorum.
Umut etmek isteniyor umutsuzca diye düşünüyorum.
Ama yapı, kişilik, şartlar, çevre hepsi etken ve insanlar için değişken.
Herkesi birbirinden farklı kılan bu bence.
sanırım siz evliliğiniz eskisi gibi olsun istiyosunuz ama bu olaydan sonra olur mu bilemiyorum bence olmaz. benim anlamadığım nokta sizi sevmediğini söyleyen bi adama nasıl eskisi gibi davranıyosunuz. ve eskisi gibi olmasını bekliyosunuz
ilk sayfada yazdıklarınızdan affettim ama şimdi pişman gibiyim. hem normal ev halinde hem de cinsel anlamda onu görünce midem bulanıyo unutamıyorum demek istemediniz mi ben mi yanlış anladım. şimdi sadece ev içindeki davranışları eskisi gibi değil ondan kafam karışıyo diyosunuz.yani cinsel anlamda bi probleminiz olmuyo mu bunca şeyden sonra
siz evliliğinizi sürdürmek istiyorsanız bu konuyu kapatıp devam edeceksiniz. gereken tavrı önceden koymanız lazımdı.
eğer benim kafam böyle durumda karışık olsa ilk boşanıp boşanmama kararımı kesinleştiririm .
bunun için de konuşurum eşimle ben kararımdan emin değilim kafam çok karışık seni tam anlamıyla affedemedim bi süre ayrı kalalım ben de düşüneyim derim. bu arada kendi içimde meseleyi halledebilirsem yani bu durumu unutabileceğime beni artık rahatetmeyeceğine emin olursam konuyu tamamen kapatıp yeni bi sayfa açarım. geçmişte yaşamam.
buna benzer bir şekilde bende aldatılmıştım 2,5 yıl kadar önce...
acını anlayabiliyorum...
bende affettim, affettiğime pişman etmedi ama bazen aklıma geldikçe kahroluyorum. içim içimi kemiriyor.
ne desem bilemedim...
aldatılmak bir kadının başına gelebilecek en kötü şeylerden biri muhakkak..ama ikinci bir şans verdiyseniz geçmişi unutmaya çalışın..o kötü günliir arkanızda bırakın..hiç birşey olmamış gibi yaşamak elbette zordur ama siz yuvanızı kurtarmaya karar vermiş bir anne olarak güçlü olun..eşinizin 2.bir şansı hak ettiğini düşünüp affettiğinize göre onu seviyorsunuz demektir..geçmişe değil de yaşadığınız ana odaklanın bence.eskiyi düşünmek sadece sizi mutsuz eder,bunu yapmayın..
İnşallah benide pişman etmez canım affettiğime ben hayalini kurduğum bir evlilik ve kızımı büyüttüğüm ababa hikayeleri için çekip gidemedim bu olay başıma hiç gelmez sanıyordum herkezden çok ona güvenirdim. Ama güvendiğim dağlara karlar yağdı.
inanın ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.
sizden bir isteğim tarafsız bir bakış açısıyla bundan sonra nasıl davranmalııyım ilgilimi yoksa kendi ayaklarımın üzerindede durabildiğimi göstermelimiyim ona yada neşelimi somurtkanmı seviyelimi
canım benim demek istediğim ikisi aklıma gelince midem bulanıyor cinsel hayatımızda çok parlak değildi yani ben çok istekli değildim ama şimdi nedendir aftahiç olmadığım kadar yanii anlatabiliyordmuyum benim kafamdaki soru bana eskisi gibi davranmaması sevmediğindenmi yoksa yaşanan olaylardanmı
canım diğer yorumlarımda da belirttim. benim anladığıma göre eşin birine aşık olmuş ve aralarında bu ilişkinin devamı konusunda problem olmuş işler sarpa sarınca iki taraftan da olmamak için eve dönmüş adam. sen de hemen kabul etmişsin. yani bilinçli bi şekilde seni istediği için dönmemiş gibi geldi bana. bunları yazmak gerçekten hoşuma gitmiyo ama gerçekleri duymak istiyorum diyosan ben 3. bi göz olarak böyle görüyorum.bu benim fikrim.
sana aşık olduğunu düşünmüyorum ve sana eskisi gibi yani aşık bi koca gibi davranmaz bu sebepten.bunu bekleme bence. yalnızca evliliğe devam ettiği için ne iyi ne kötü birtakım davranışlar sergiliyo.
ayrıca eşinin hatayı tekrarlama olasılığı da yüksek gibi yani diğer taraftan bi ışık gördüğü taktirde yeniden gitme olasılığı var.
bence senin yapman gereken eşinle konuşup bu olayı atlatamadığı anlatman. yani hissettikleri söyle. sorunu kendi içinde çözemeden üstünü kapatırsan hep huzursuzluk içinde yaşayacaksın.
ayrıca eve dönüşünün gerçek sebebini öğren. (ama doğruyu söylemeli seni idare etmek için yalanlar uydurmamalı)
yani gerçekten pişman olduğu için hatasını anladığı için mi döndü.
yoksa diğer tarafla arası bozuldu ya da bu işin olmayacağını anladı da o yüzden mi döndü.
şu an sana karşı ne hissediyo vb aklına takılanları sormalısın.
bunları aranızda doğru düzgün konuşun sen rahatsız olduğun noktaları söyle sebeplerini sor. bi şekilde bu konuyu halledin ve öyle devam edin edecekseniz. sen hep böyle bana eskisi gibi davranmıyo der durursun bu gidişle.
ayrıca bu adamın olaydan bu kadar kolay sıyrılması da beni sinir etti doğrusu. söylemeden geçemicem ama haketmediği şansı çok kolay bi şekilde vermişsin. en azından karşısında güçlü durup onsuz devam edebileceğin imajını verseydin.
sen şimdi aldatılmayı kolayca affeden bi kadın imajı verdin. o yüzden tedbirli ol aynı olayları yaşama ihtimalin yüksek
CCanım yaşadığın olay kolay değil
Madem esine ikinci bir sansverme kararı almissin demekti esine karsı hislerin henüz bitmemiş
Bu olayı unutmak için kendine zaman ver
Esinekarsida bu olayı birada açma
Kendine zamanayirmaya çalış ona karsı dik dur ve kendini diğer kadınla asla kıyaslama
Bir erkek aldatmayı kafasına koymuşsa isterse eşi dunyanın enguzeli olsun fark etmez
Umarım bir sahabini yasamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?