Eşim beni aldattı affettim ama midem bulanıyor

canım ben inanmıyorum adamın sadece kendini tatmin etmek için böyle birşey yaşadığına.(tabi havalara girmiştir aşk yaşıyorum diye o ayrı)
öyle olsa seni sevmiyorum demezdi karısına çocuğunun annesine. başka biri olduğunu itiraf edebilir ama ayrı olduğumuz için yaşadığım bi hevesti filan bile dememiş ki bi anlık aşktı demiş. her fırsatta aşk kelimesi kullanıyo adam. sadece gönül eğlendirdiği birine böyle şeyler söyleyeceğini sanmıyorum hem de eşiyle boşanma ihtimalleri varken. demek ki kaybetme ihtimalini baya baya göze almış.

Olabilir canim sende hakli olabilirsin,
benimki sadece bir ihtimaldi,
ne türlü olursa olsun ikiside cok can yakici, ve cok kirici

İhanet ne unutulur, ne de affedilir.
Kadın sadece mış ibi yapar.
Affetmiş gibi, unutmuş gibi.
Yıllar geçse bile iyice bastırıp, içinde derinlere bir yere gömmüşsen bile ilk şüphede yüzeye çıkar.
Eskisi gibi olalım diyorsunuz. Keşke...
Peki siz bu yaşananalardan sonra eskisi gibi misiniz.
Ya eşiniz.
Seni artık sevmiyorum, nasılda herşeyi yıkıp atan bir cümle.
Eşinizin heves ettiğini yada hata yaptığını düşünmüyorum açıkçası.
Taamüden aldattığını ama bir terslik olup ayrıldıklarını.
Keşke size umut verebilseydim kendi adıma ama bence mideniz bulanmaya devam etsin ,
etmeli.
Korkarım eşiniz yeni sulara yelken açmaya teşne.
Hazırlıklı olun derim.
Allah yardımcınız olsun ve bizi yanıltsın inşallah..

Son düzenleme:

çok haklısın
diğer kadın evli ve çocuklu olmasa şu an bu evlilikte olmayacaktı büyük ihtimal
acaba diğer kadının kocasının haberi var mı o adamın yerinde olmak istemezdim
bilse nolurdu acaba

Maalesef her gün bir daha şok oluyorum sanki KK daki konuları okuyunca.
Allah yanıltmasın kimseyi ama aldatma ya bu kadar yaygın değildi
yada bu kadar haberdar olmuyorduk.
Evli çocuklu insanlar, üstelik kesif bir mutsuzluk halinde değil de
diğer eş herşeyin yolunda olduğunu sanırken bir bomba
patlıyor adeta.
Bu kadar yaygın, bu kadar olağan geliyor artık demek ki.
Hiç birşeyin unutulacağına da , eskisi gibi olacağına da inanmıyorum.
Umut etmek isteniyor umutsuzca diye düşünüyorum.
Ama yapı, kişilik, şartlar, çevre hepsi etken ve insanlar için değişken.
Herkesi birbirinden farklı kılan bu bence.

Son düzenleme:

bence cep telefonu sosyal paylaşım alanları vb. gibi şeyler yaygınlaştığı için aldatma tavan yaptı. artık her türlü görüşebiliyo insanlar.
eskiden olsa aldatma için bu kadar uygun ortamlar yakalanamıyodu bence. ya da görüşemedikleri için unutuyolardı ya da hiç başlayamıyodu.

yorumlara bakmadım.
eşimi affettim demişsin ama eşinin affedilmek pek de umrunda değilmiş gibi sezdim ben...
yani sen ayrılacağım desende ortalığı yıkacak bir tip değil,kaldıki affetmek senin için çok kolay olmuş,hemen kendini suçlamışsın bile,ben zemin hazırladım bu aldatmaya diye.
miden neden bulanıyor o halde?
zorla barıştırılma durumu yok,kendi rızanla şans vermişsn,fırtınalı bir dönem olmamış.

Canım öncelikle çok üzüldüm yaşadığın olaya, hele ki küçük bir çocuğun var ve karar vermen daha da zor. Bekara boşanmak kolay gelir derler, sen hem kendi hayatını hemde küçük yavrucağını düşünmek zorundasın şu anda. Bir kez daha denemeni tavsiye ederim. Bir erkeğin içine bu tür birşeyi yapma potansiyeli varsa ve 1 kez yapmışsa devamı gelir, ama potansiyel yokta uzaklığın verdiği ve bi ...tının aklını çelmesindend olayı olmuşsa tekrarı olmaz bu olayın. Sindirmesi kolay değildir nasıl kolay olabilir ki sevdiğin adambaşkasıyla olmuş seni sevmiyorum demiş yapmış yıkmış etmiş sonra da oh ne ala memleket gel yanıma uyuyalım. Yani iyimser şeyler yazayım dedim ama kızın için birkez dene baktın yok ısınamıyorsun ömrünü heba etme sende bu dünyaya birkez geliyorsun eşin gibi çocuğun gibi seninde bu dünyayı huzur içinde yaşam hakkın var. Olmuyorsa yapamıyorsan al karşına artık senş sevmiyorum denedim sevemiyorum bile de yol ver gitsin. Allah sabır versin diyorum...

Kızın,eşinin telefonunu eline alınca,yapma nolursun dediğine göre...Telefonu kontrol edip,çocuğun yanında olay çıkarıyor olmalısın.
Durumuna çok üzüldüm.Kızın için evli kalmak istiyorsun ama kızın bu durumda daha çok yıpranacaktır.

Açıkçası,senin durumunu farklı gördüm.Eşin yakalanınca inkar etmemiş,hata yaptım dememiş,seni sevmiyorum demiş.
Çok ağır bir travma yaşamış olmalısın.Eş aldatacak,bir de üzerine bunu söyleyecek,elbette affetmek zor olur.

Ben tahminimi söyleyeyim:Eşin orada bekar hayatı yaşadı,kendini bekar zannetti.
Kendini heyecanlara bıraktı,hayatını yaşadı.Birkaç ay daha gelmeseydi,büyük ihtimalle zaten boşanacaktı.
Ama ne oldu,eve dönünce büyü bozuldu.
Hayat,sorumluluklar,gerçekler,kendi ailesi,senin ailen vs... Bunlar işin içine girince geri adım attı.

Adam senin aşkının üstüne aşk yaşamış,daha eskisi gibi olur mu hiç ?
Zaten baksana adamın ekseni kaymış.Kendine farklı bakmaya,değişik davranmaya başlamış.
Bence onun bir ayağı kapıda.
İster kahrını çekip sabreder,kendi gitmesini beklersin.İster şimdiden yollayıp yoluna bakarsın.

Eşiniz sıradan bir çapkınlık yapmamış basbayğı aşık olmuş ve bence karşı taraf bitirdiği için size dönmüş.Karşı tarafda evli ve çocuklu olduğu için olay duyulunca eşinizi terke tmişdir ama eşiniz tabiri caizse yoldan çıkmış ..Bir süre sonra bir başkasına aşık olup sizi tekrar aldatması büyük bir ihtimal..

canım benim demek istediğim ikisi aklıma gelince midem bulanıyor cinsel hayatımızda çok parlak değildi yani ben çok istekli değildim ama şimdi nedendir bilmiyorum hiç olmadığım kadar yanii anlatabiliyordmuyum benim kafamdaki soru bana eskisi gibi davranmaması sevmediğindenmi yoksa yaşanan olaylardanmı

buna benzer bir şekilde bende aldatılmıştım 2,5 yıl kadar önce...

acını anlayabiliyorum...

bende affettim, affettiğime pişman etmedi ama bazen aklıma geldikçe kahroluyorum. içim içimi kemiriyor.

ne desem bilemedim...

aldatılmak bir kadının başına gelebilecek en kötü şeylerden biri muhakkak..ama ikinci bir şans verdiyseniz geçmişi unutmaya çalışın..o kötü günliir arkanızda bırakın..hiç birşey olmamış gibi yaşamak elbette zordur ama siz yuvanızı kurtarmaya karar vermiş bir anne olarak güçlü olun..eşinizin 2.bir şansı hak ettiğini düşünüp affettiğinize göre onu seviyorsunuz demektir..geçmişe değil de yaşadığınız ana odaklanın bence.eskiyi düşünmek sadece sizi mutsuz eder,bunu yapmayın..

İnşallah benide pişman etmez canım affettiğime ben hayalini kurduğum bir evlilik ve kızımı büyüttüğüm ababa hikayeleri için çekip gidemedim bu olay başıma hiç gelmez sanıyordum herkezden çok ona güvenirdim. Ama güvendiğim dağlara karlar yağdı.

inanın ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.

sizden bir isteğim tarafsız bir bakış açısıyla bundan sonra nasıl davranmalııyım ilgilimi yoksa kendi ayaklarımın üzerindede durabildiğimi göstermelimiyim ona yada neşelimi somurtkanmı seviyelimi

Desteğiniz için çok teşekkür ederim :) allah kimseye yaşatmasın bunları inşallah içim çok acıyor

aldatıldığımda hamileydim. bende senin gibi eşime çok güvenirdim. çekingendi eşim yani ben öyle sanmışım, asla yapmaz derdim ama oldu.
geçti gitti ama içim acıdı konunuzu okuyunca.

eskisi gibi tabi ki olamazsınız ona karşı. ama belli etmemeye çalışın.unutmuş gibi yapın .
onsuz da yapabileceğiniz izlenimini vermeye çalışın.
naçizane fikrim...

canım diğer yorumlarımda da belirttim. benim anladığıma göre eşin birine aşık olmuş ve aralarında bu ilişkinin devamı konusunda problem olmuş işler sarpa sarınca iki taraftan da olmamak için eve dönmüş adam. sen de hemen kabul etmişsin. yani bilinçli bi şekilde seni istediği için dönmemiş gibi geldi bana. bunları yazmak gerçekten hoşuma gitmiyo ama gerçekleri duymak istiyorum diyosan ben 3. bi göz olarak böyle görüyorum.bu benim fikrim.
sana aşık olduğunu düşünmüyorum ve sana eskisi gibi yani aşık bi koca gibi davranmaz bu sebepten.bunu bekleme bence. yalnızca evliliğe devam ettiği için ne iyi ne kötü birtakım davranışlar sergiliyo.

ayrıca eşinin hatayı tekrarlama olasılığı da yüksek gibi yani diğer taraftan bi ışık gördüğü taktirde yeniden gitme olasılığı var.

bence senin yapman gereken eşinle konuşup bu olayı atlatamadığı anlatman. yani hissettikleri söyle. sorunu kendi içinde çözemeden üstünü kapatırsan hep huzursuzluk içinde yaşayacaksın.
ayrıca eve dönüşünün gerçek sebebini öğren. (ama doğruyu söylemeli seni idare etmek için yalanlar uydurmamalı)
yani gerçekten pişman olduğu için hatasını anladığı için mi döndü.
yoksa diğer tarafla arası bozuldu ya da bu işin olmayacağını anladı da o yüzden mi döndü.
şu an sana karşı ne hissediyo vb aklına takılanları sormalısın.

bunları aranızda doğru düzgün konuşun sen rahatsız olduğun noktaları söyle sebeplerini sor. bi şekilde bu konuyu halledin ve öyle devam edin edecekseniz. sen hep böyle bana eskisi gibi davranmıyo der durursun bu gidişle.
ayrıca bu adamın olaydan bu kadar kolay sıyrılması da beni sinir etti doğrusu. söylemeden geçemicem ama haketmediği şansı çok kolay bi şekilde vermişsin. en azından karşısında güçlü durup onsuz devam edebileceğin imajını verseydin.
sen şimdi aldatılmayı kolayca affeden bi kadın imajı verdin. o yüzden tedbirli ol aynı olayları yaşama ihtimalin yüksek

CCanım yaşadığın olay kolay değil
Madem esine ikinci bir sansverme kararı almissin demekti esine karsı hislerin henüz bitmemiş
Bu olayı unutmak için kendine zaman ver
Esinekarsida bu olayı birada açma
Kendine zamanayirmaya çalış ona karsı dik dur ve kendini diğer kadınla asla kıyaslama
Bir erkek aldatmayı kafasına koymuşsa isterse eşi dunyanın enguzeli olsun fark etmez
Umarım bir sahabini yasamasın

Canım ben bunları konuştum diyorki bi geleceği yokmuş zaten sadece dertleşmişler. Bizi istemeseymiş zaten dönmezmiş birbirimize ve ilişkimize çok zarar vermişiz bunun ijçin zaman tanımalıymışız ayrılsak bile kimseyle evlenmezmiş beni sevmediğinide sinir anında söylemiş. Ama pişman olduğunu açık açık söylemiyor ama olmasaydı diyor lanet olsun diyor kızım şimdi diyorki bana anne ayrılmayın tamammı diyor. Bende babana söyle dedim sabah okula giderken söyleiş onada allahım sen yardımcım olsun dua edin bana ne olur

Doğru diyorsun canım bunlar erkeklerin iğrencliği ünlülere baksana mesela hülya avşar diğer kadından kat kat güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…