- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
Öncelikle merhaba arkadaşlar fikirlerinize çok ihtiyacım var. Bu olayı yaşayalı 2 ayl oldu ama ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum.
Ben 7 yıllık evliyim 5 yaşında bir kızım var. Eşimle severek evlendik. Çok güzel bir ilişkimiz vardı. Benim üzerime titriyordu . ama ..... İş dolayısıyla 15 ay ayrı kaldık ve eşim oradaki samimi arkadaşımla telde konuşmuş ona bir hat almış ve mesajlaşmışlar.
Son zamanlarda bana karşı çok değişmişti zaten önceden aşkım hayatım diyen adam ismimle hitap eder olmuştu. İzine gelmemeye başlamıştı. Güzel kıyafetler kokular markalı giyisiler falan cep telefonunu sürekli yanında gezdirmeler.
Bu sürede ben kızım ve ailemle ayrı bir şehirde kalıyordum hasretimiz bitti ve kavuştuk derken bana yaklaşmaması benimle durak istememesi dikkatimi çekti sonra konuştum ne var dedim hayatında bir var dimi dedim.
Evet dedi. Seni Sevmiyorum dedi.
Ben dayanamadım nasıl yaparsın bunu bu kadar zorluk çektik ben kızımı hep aile hikayeleriyle büyüttüm dedim. Sana karşı kendimi kötü hissediyorum dedi. O yüzden bana dokunamıyormuş yüzüme bakamıyormuş falan...
malesefff ailelerin haberleri oldu ve biz ayrılık noktasına geldik. Fakat ben hep kendimi suçladım. Yeterince ilgi göstermedim hep uzaktayken tartıştık falan diye bu nedenlerle ve kzıım için ayrılmak istemedim Çünkü kzıım paranoyak oldu ben onun telini elime aldığımda hemen alıyor ne olur yapma annecim diyor.
Kızım için bir şans daha verdim ama düşündükçe midem bulanıyor. Kusmak istiyorum ne yapacağımı bilemiyorum. Bana karşı davranışları iyi bir anlık aşktı diyor. senin yanına geldim istemeseydim gelmezdim diyor hatamı yaptım ne yapıcam arkadaşlar .
Canım ben bunları konuştum diyorki bi geleceği yokmuş zaten sadece dertleşmişler. Bizi istemeseymiş zaten dönmezmiş birbirimize ve ilişkimize çok zarar vermişiz bunun ijçin zaman tanımalıymışız ayrılsak bile kimseyle evlenmezmiş beni sevmediğinide sinir anında söylemiş. Ama pişman olduğunu açık açık söylemiyor ama olmasaydı diyor lanet olsun diyor kızım şimdi diyorki bana anne ayrılmayın tamammı diyor. Bende babana söyle dedim sabah okula giderken söyleiş onada allahım sen yardımcım olsun dua edin bana ne olur
Kızın,eşinin telefonunu eline alınca,yapma nolursun dediğine göre...Telefonu kontrol edip,çocuğun yanında olay çıkarıyor olmalısın.
Durumuna çok üzüldüm.Kızın için evli kalmak istiyorsun ama kızın bu durumda daha çok yıpranacaktır.
Açıkçası,senin durumunu farklı gördüm.Eşin yakalanınca inkar etmemiş,hata yaptım dememiş,seni sevmiyorum demiş.
Çok ağır bir travma yaşamış olmalısın.Eş aldatacak,bir de üzerine bunu söyleyecek,elbette affetmek zor olur.
Ben tahminimi söyleyeyim:Eşin orada bekar hayatı yaşadı,kendini bekar zannetti.
Kendini heyecanlara bıraktı,hayatını yaşadı.Birkaç ay daha gelmeseydi,büyük ihtimalle zaten boşanacaktı.
Ama ne oldu,eve dönünce büyü bozuldu.
Hayat,sorumluluklar,gerçekler,kendi ailesi,senin ailen vs... Bunlar işin içine girince geri adım attı.
Adam senin aşkının üstüne aşk yaşamış,daha eskisi gibi olur mu hiç ?
Zaten baksana adamın ekseni kaymış.Kendine farklı bakmaya,değişik davranmaya başlamış.
Bence onun bir ayağı kapıda.
İster kahrını çekip sabreder,kendi gitmesini beklersin.İster şimdiden yollayıp yoluna bakarsın.
canım benim demek istediğim ikisi aklıma gelince midem bulanıyor cinsel hayatımızda çok parlak değildi yani ben çok istekli değildim ama şimdi nedendir bilmiyorum hiç olmadığım kadar yanii anlatabiliyordmuyum benim kafamdaki soru bana eskisi gibi davranmaması sevmediğindenmi yoksa yaşanan olaylardanmı
bu arada aldattığı senin arkadaşın mıydı yani orayı kaçırmışım ben
geçen gün de böyle bi konu vardı
bu evli barklı kadınlara noluyo anlamıyorum
arkadaşlarının kocalarından başkası kalmadı mı ilişki yaşayacak
sinirlendim yine ya
arkadaşlar ne diye bilirimki hepiniz kendi içinde haklısınız çocuğuma haksızlık yapıyorum farkındayım ama öyle zamanlarda oluyorki hep yanımızda iken ve ailelerimizden uzakta yaşıyoruz doğal olarak kızımızla hep yanyanayız
Lütfen cocugunun yaninda kocanla tartisma,
cocugun yaninda adamin telefonunu karistirip bagira cagira sövme,
cocugun yaninda telefonla kocanla konusup bagirip cagirma,
cocuklar cok etkileniyor böyle seylerden
yazik yavrucagiz nekadar korkmustur
lütfen buna cok dikkat et bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?