bende yeni üye oldum kendimi çok kötü hissediyorum eşimin nette bazı mslarını okudum kendine arkadaşından kadın ayarlamasını istemiş çok şaşırdım üzgünüm neyapmalı şimdi yardım lütfen.
Arkadaşı, eşinin evli olduğunu bilmiyor muymuş?
Pişkinliğe bak!!!
Arkadaşı, eşinin evli olduğunu bilmiyor muymuş?
Pişkinliğe bak!!!
kızlar konu dışı olucak affınıza sıgınıyorum. eşim beni deli ediyor bu konularla alakalı degil ama ben ona ne zaman hayır desem örn. bişey almak istediginde vs vs. hemen küsüp benle konusmuyor. tavrını böle sürdürüyor hiç konusmuyoruz bu huyu beni ciledemn cıkarıyor neden böyle yapıyor anlamıyorum ama bende inat ettim bu sefer konusmucam kendi bilir keyfi bilir yemek yapmıcam kıyafetlerini yıkamıcam . baska ne yapabilirim bu huyu nasıl törpülencek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar konu dışı olucak affınıza sıgınıyorum. eşim beni deli ediyor bu konularla alakalı degil ama ben ona ne zaman hayır desem örn. bişey almak istediginde vs vs. hemen küsüp benle konusmuyor. tavrını böle sürdürüyor hiç konusmuyoruz bu huyu beni ciledemn cıkarıyor neden böyle yapıyor anlamıyorum ama bende inat ettim bu sefer konusmucam kendi bilir keyfi bilir yemek yapmıcam kıyafetlerini yıkamıcam . baska ne yapabilirim bu huyu nasıl törpülencek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?