Eşim beni aldattı MI???

Tistan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
63
36
3
32
Bayanlar benim derdim şu 6 aylık evliyim geçen gün ben akşam işten çıktım eve gittim eşim sabah gece vardiyasından çıkmıştı evde uyuyodu internetpaketim bittiği için eşimin telefonunu wifi yapıp faturalar gelmişmi diye bakıcaktm teli elime aldım msjlar açık kalmış bi kızla msjlaşmış kalçaların çok güzel falan yazmış kız uzaksın olmaz o iş yazmış bizimkide küfür falan etmiş ben çıldırdın resmen döverek uyandırdım. Şok oldu neyse kavga kıyametten sonra konuştuk açıklsması şu ben netten video izliyodum futbolla ilgili ordan oraya derken bu video çıktı kesin sahtedir dedim merak ettim dalga geçmek istedim aldatmadım dedi eşimden böyle bişeyi hiç ama hiç beklrmezdim boşanıcam dedim anneme gittim onlara hiç bişey anlatmadım normal bi şekilde gittim eşim aradı defalarca özür diledi beni aldatmak gibi bi niyetinin olmadığını söyledi bende eve döndüm ama ona onu asla affetmiycemi bir daha buna benzer bişe olrsa boşanıcamı söledim ama artık ona güvenin yok o gnden beri sürekli telefonunu karıştırıyorum sürekli içimde şüphe var ben ne yapmalıyım

Eşiniz siz yokken her gece bu tarz videolara bakıyo demekki bu düşünce bile insanı yer bitirir aldatmasına gerek yok.

nasi bi kalcaymis ki esin yorum!yapmadan gecememis.bde karsilikli konusma var..uydurdugu kilifa bak..yani affetmissn zaten burda bizm diyebilecegimiz pek bsey yok..ama takipte kal.yeni videolar gelebilir..daha 6 aylik evlilik.

Zor bi durum güven bikere kırıldımı toparlamak çokk uzun sürebiliyo tabi.bu arada insanın içini kurt gibi kemiriyo . Acaba bu dediğini.senin telefonunda bulsaydı tepkisi ne olurdu eşinizin erkeklerin çoğu bencil hemde bu kadar taze bi evlilikte hiçç olmaması gereken bi davranış. Takip edeceksenizde bence eşinize çaktırmayın , gizliden takip edin

Yaşanmasa daha iyi ama oldu mu da intikam alın cezasını verin pişman olduğundan emin olun sonra gizliden takip edin baaktınız ikinciyi yaptı yol verin gitsin boşanmayacaksanız ki daha yeni evlisiniz bence dediğimi yapın boşanmak kolay olmuyor bırakın boşanmayı uzun ilişkilerde bile cesaret istiyor ayrılmak. Size tavsiyemde düşünmemeye çalışın fazla da aklına getirtmeyin sizi hafife almasın "kabul etti boşanmadı gibilerden "

Çok kötü olmuş ya :( yani adamın gözü dışarda desem yanlış bişey demiş olmam. Daha 6 aylık evlilik bu ya. Sen kocanın bilmediğin bi yüzünü gördün. Sadık değil bu adam üzgünüm ve senin canını yakıcak... şimdi boşanmıcaksın boşanda demem asla. Ama adam bu yani sen gördün die vazgeçmicek daha dikkatli davranıcak oda şunun için; sen görme diye...

1- onu affetmeyecekseniz neden döndünüz
2-affetmeden güvenmeden evlilik olur mu
3-6 ayda sizin kalçanızdan sıkılıp ne çabuk başka kalçalara bakmaya başlamış.mutlaka bunadam evlenmeden de gözü dışardaydı
4-siz istediğiniz kadar affetmiyorum deyin eve tekrar döndüğünüz an artık adamın(!) gözünde sorun çözülmüştür

Back
X