Bayanlar benim derdim şu 6 aylık evliyim geçen gün ben akşam işten çıktım eve gittim eşim sabah gece vardiyasından çıkmıştı evde uyuyodu internetpaketim bittiği için eşimin telefonunu wifi yapıp faturalar gelmişmi diye bakıcaktm teli elime aldım msjlar açık kalmış bi kızla msjlaşmış kalçaların çok güzel falan yazmış kız uzaksın olmaz o iş yazmış bizimkide küfür falan etmiş ben çıldırdın resmen döverek uyandırdım. Şok oldu neyse kavga kıyametten sonra konuştuk açıklsması şu ben netten video izliyodum futbolla ilgili ordan oraya derken bu video çıktı kesin sahtedir dedim merak ettim dalga geçmek istedim aldatmadım dedi eşimden böyle bişeyi hiç ama hiç beklrmezdim boşanıcam dedim anneme gittim onlara hiç bişey anlatmadım normal bi şekilde gittim eşim aradı defalarca özür diledi beni aldatmak gibi bi niyetinin olmadığını söyledi bende eve döndüm ama ona onu asla affetmiycemi bir daha buna benzer bişe olrsa boşanıcamı söledim ama artık ona güvenin yok o gnden beri sürekli telefonunu karıştırıyorum sürekli içimde şüphe var ben ne yapmalıyım