Olay trip attığı İçin aldatılmak değil, hanım kızımız alışkanlık haline getirmiş, eşinin işten geç gelmesi 2 gün konuşmama sebebi olabiliyor. Eşi yapma etme böyle üzülüyorum dese de tribe devam. Evde eşinden trip yerken dışarıda gördüğü ilgili alaka üzerine oturma organı yerçekimine aykırı hareket etmiş. Muhtemel iyi geçindikleri iki yıldır olan bir ilişki bu. Üçüncü şahıs on gündür muhabbet ettiği adamı ayarlamak için neden hediyeler alsın, on günlük muhabbette eş kişisi neden eşimi boşayıp seninle evlenemem desin, nasıl bir muhabbetmiş on günde. Konu sahibinin aldatılma ile ilgili parça parça anlattıkları ile mutlu ve güzel giden evliliğim vardı konusu sanki farklı iki insandan farklı konular dinliyorum. Mutlu ve güzel evliliğim konusuna öyle kaptırmış ki kendini eşinin aldatma olayı ile ilgili söylediklerini kavrayamıyor, alt yazıyı görmüyor.Valla trip atmakla aldatacaksa iki gündür mahvettim adamı gelince beni aldatacak misin yoksa diye trip atayım bari
Ben kesinlikle on gunluk birşey olduğunu düşünmüyorum . Adam iki kişiyle olduğu için evde mutluymuş zaten çünkü eksik hissettiği şeyleri dışardan tamamliyordu . Şimdi açığa çıkınca seçimini yapmış . Ama normalde eşler evdeki kadını seçerler adam diğer kadınsız tam mutlu olamiyor demek kiOlay trip attığı İçin aldatılmak değil, hanım kızımız alışkanlık haline getirmiş, eşinin işten geç gelmesi 2 gün konuşmama sebebi olabiliyor. Eşi yapma etme böyle üzülüyorum dese de tribe devam. Evde eşinden trip yerken dışarıda gördüğü ilgili alaka üzerine oturma organı yerçekimine aykırı hareket etmiş. Muhtemel iyi geçindikleri iki yıldır olan bir ilişki bu. Üçüncü şahıs on gündür muhabbet ettiği adamı ayarlamak için neden hediyeler alsın, on günlük muhabbette eş kişisi neden eşimi boşayıp seninle evlenemem desin, nasıl bir muhabbetmiş on günde. Konu sahibinin aldatılma ile ilgili parça parça anlattıkları ile mutlu ve güzel giden evliliğim vardı konusu sanki farklı iki insandan farklı konular dinliyorum. Mutlu ve güzel evliliğim konusuna öyle kaptırmış ki kendini eşinin aldatma olayı ile ilgili söylediklerini kavrayamıyor, alt yazıyı görmüyor.
Çünkü diğeri laflarla hesiyelerle bir tarafını kaldırıyor. Aslanım, kaplanım ben, bulunmaz gibi kumaşıyım, eşim kıymetimi bilmiyor, saçımı süpürge ediyorum eşime dışarıdaki kadına öyle davranmadığım halde bana neler yapıyor, eşime davrandığım gibi davransam ona başında taşır beni diyor. Eşi evi çekip çeviriyor, iki çocuk büyütüyor, küçük çocuğunun 1,5 yaşında olduğunu söylemişti galiba konu sahibi, en az 1,5 yıldır evde bu kadın, sıkıldı mı, bunaldı mı, depresyona mı girdi diye kim düşünecek. Konu sahibi içinde bulunduğu şartlar düşünülünce eşine trip atabilir tek sorun doğru konuda ve dozunda olması. Trip attığı İçin suçlamıyorum, sadece gereksiz bir konuda fazla uzatmış, adamın ekmeğine yağ sürmüş.Ben kesinlikle on gunluk birşey olduğunu düşünmüyorum . Adam iki kişiyle olduğu için evde mutluymuş zaten çünkü eksik hissettiği şeyleri dışardan tamamliyordu . Şimdi açığa çıkınca seçimini yapmış . Ama normalde eşler evdeki kadını seçerler adam diğer kadınsız tam mutlu olamiyor demek ki
Ne konusulmus o daha önemliEvet 10 gün olmuş konusali ondan önce yoktu emin olun gerçekten çok çok güzel evliligimiz vardı eşim bana çocuklarına çok bağlı büyü lafını mecazi anlamda söyledim 10 gün içinde değişti 2 çocuk iyi giden bı evliliğim vardı cekiliyim meydani ona mı birakayim
Hayır konu trip attığı İçin aldatılmak değil, gereksiz konuda konuyu uzatmak. Adamın zaten niyeti var, ekmeğine yağ sürmüş. Eşi trip atarken dışarıdan biri de ilgi gösterince bir tarafı kalkmış adamın. Dediğiniz gibi insan olsaydı, alırdı karşısına konuşurdu. Adam ne şiş yansın ne kebap yapıyor, eşi sıkıştırınca da yakalanacak diye bülbül gibi şakıyor. Adamın kafası çalışsa, duygusal zekası gelişmiş olsa zaten bu yollara gitmez.Ee o zaman trip atıp konuşmayınca hemen aldatılalım ya da aldatalım.
Adamın bahanesi varmış zaten. Gün doğmuş. Ne gariptir ki kiz üzerine denk gelmiş
Enteresan...
Devam edin affedin siz.
Bu eşinize gizli mesajınızdır " beni aldatabilirsin artık, problem cıkmıyor gördüğün üzere. Affedılıyorsun "
Artık eşiniz zamanla gözünüzün içine baka baka yapacak bunu .
Hayır konu trip attığı İçin aldatılmak değil, gereksiz konuda konuyu uzatmak. Adamın zaten niyeti var, ekmeğine yağ sürmüş. Eşi trip atarken dışarıdan biri de ilgi gösterince bir tarafı kalkmış adamın. Dediğiniz gibi insan olsaydı, alırdı karşısına konuşurdu. Adam ne şiş yansın ne kebap yapıyor, eşi sıkıştırınca da yakalanacak diye bülbül gibi şakıyor. Adamın kafası çalışsa, duygusal zekası gelişmiş olsa zaten bu yollara gitmez.
Konu sahibinin 3 yaşında ve 1,5 yaşında ili çocuğu var. Kaba taslak 3 yıldır evde kapalı, kendi dünyasında koşuşturmaları ile yaşıyor denilebilir. Sıkılıyor, bunalıyor hatta depresyonda bile olabilir. Ailesinde ve çevresinde gördüğü iyi, mutlu evlilik bu şekilde olabilir. Eş kişisi ise egosunun okşanmasını, bir tarafının kaldırılmasını sevmiş. Rest çekmiş, konu sahibi ili küçük çocukla yuvam yıkılmasın deyip affedecek, eş de bu olayı normalleştirecek, eşin istediği bu.Cok mukemmel bir evlilikte iletisim bile kurulamiyor ve konu sahibi 2 gunluk trip sonunda kociskosuna ayrilalim diye gidiyor komedi gibi konu. Sonra bir bakiyor o mukemmel kociskonun baska dertleri varmis valla fikra gibi ya.
Hacı hacıyı tekkede, deli deliyi dakka da bulurmuş. Benzerini çekiyor bu tip insanlar, aklından geçmediği için görmüyorsun, algıda seçicilik diyebiliriz.Yahu bu evli barklı adamlarla görüşenleri hiç anlamıyorum. Ben bir ortama giriyorum; o kadar yakışıklı, meslek sahibi hoş adam var ki anlatamam (bekarlardan bahsediyorum. yanlış anlaşılmasın. Bekar, mesleği elinde, yakışıklı anlamında) Vallahi baka baka nazar değdireceğim en sonunda. Eve geliyorum aklımdan çıkmıyorlar. Bu kadınlar da evli çoluğu çocuğu olana ne bakıyorlar? Delireceğim yani. Evde huzursuzluk çıkarmış değer mi anlamıyorum.
Bana da öyle geldi. Konu sahibinin anlattığı gibi bir evlilikleri varsa ve adam iki kadını idare eden şam şeytanı değilse karısına gözdağı vermek için böyle bir hikaye uydurmuşa benziyor.Burda bir konu vardı. Adam karısıyla kavga ediyodu. Sonra hayatımda biri var biblo gibi, gecede 5 kere sevişiyoruz bana bayılıyo falan diye karısına anlatmıştı. Sonra öyle birinin olmadığı sırf egosunu tatmin için böyle bir yalan attığı ortaya çıkmıştı.
Konunun tamamını okumadım ama anladığım kadarıyla olayı eşin sana anlatmış. Bence yalan söylüyor. Kavga etmişsiniz. O da, bana aşık, hasta bir kadın var diye size anlatarak ohoo elimi sallasam ellisi mesajı veriyor. He belki hayatında cidden biri vardır. Ama ben evliyim demesine rağmen sana çok aşığım hüsnüüüdiyen biri olduğunu sanmıyorum. Ya tamamen uyduruyor ya da abartıyor. Yok ona çok aşık bir kız varmış da tam siz kavga edince mesaj atıp ilanı aşk etmiş de bıraksın bu işleri
Rica ediyorum sen de beni bırakma hüsnüüü triplerine girme adamın yüzüne karşı. Hadi burda ben onu bırakamam falan diyosun da adamın yüzüne karşı biraz dik dur. Peşinde koşma, yalvarma. İnan bana yalan söylüyor. Eline adam akıllı delil geçmeden de aldatma nedeniyle boşanma davası açmaya çalışma patlarsın
Konu sahibi iyiydi aramız diyor sonrasında kadın girmiş araya sanırım ben de dedim şimdiye kadar aldatmadı acaba araları bozukken mi aldattı herhalukarda da adam hatalı daYanlış mı anladım diye sormak istedim, herhangi bir kötü niyetim yok. Konu sahibine inat yapmak amacıyla başka bir kadınla görüşmüş, aldatmış olabilir mi demek istediniz?
İlk cümleniz ne güzel gidiyordu , amadan sonrasına çok şaşırdım. İnat olsun diye böyle bir şey yapılır mı? Aldatılır, başkasıyla konuşulur mu?
Okudugum en akli basinda yorumArkadaşlar kadın zaten kocasından kötü bir muamele görmüş, iki küçük çocuğu var, kafası allak bullak ve sağlıklı düşünme yetisini kaybetmiş şaşırmış kalmış neden bir de sizler bu kadar üstüne gidiyorsunuz? Tahkir edip, yargılıyorsunuz.
Tavsiyelerinizi daha uygun bir dille yargılamadan sonuç odaklı yapmak çok mu zor?
Biraz empati yapmayı ve karşınızdaki yaralı insanı daha fazla incitmeden yol göstermeyi denemek bu kadar mı zor?
Duygusal şiddet bu yaptığınız, ayıp yahu!
Soylediginde haklisin ama bu yorumunu begenmedin cunku sen onun seviyesine asla inmemelisin. Kiz zaten seviyesinin ne kadar dipte oldugunu göstermişNasıl buluyum nasil bulcamki inanın bende öyle yapmak istiyorum evet eşim suçlu ama oda cezasını çeksin neden neden evli insana msj atar neden boşanıp gel ozamn demiyo
Ceza mi veriyorsun ödül mü belli değil, beni öldürseler vermem evladımı, o rezil olcak diyede vermem, burnu surtulsun diyede vermem, o kuzucuğun suçu ne asıl, baba annenin yerini tutar mi agliycak hep anne mi istiyorum diye. Evladinin gözünden akacak bir damla yaşa deger mi, onun pisman olmasi. Icin sizlamiycak miHayr cocugumu perisn etmez ona çok iyi bakar kendi rezil olur
Nasıl şuurlu bir yorum. Sizi takibe alıyorum.Konuyu şimdi gördüm gerçek mi değil mi bilemem ama bazı üye arkadaşların tepkilerine cidden anlam veremedim.
Birinci grup kocana çok trip atıyormuş küsüyormuşsun adamda nefes almak için diğerine gitmiş, huzuru onda bulmuş diye adama hak verenler. Allah aşkına evlenmek ve evli kalmak kişilerin kendi kararı kmse kimseyi zorla hayatında tutamaz. Eşinden şikayeti olan alır eşini karşısına konuşur, evliliğini bitirmek istediğini söyleyip, açar davasını, karısının evladının yasal haklarını verir , karısı ile yollarını ayırır, evladına babalığını yapar önüne bakar. Evde karısına hizmetini yaptırıp sonrada gidip elin kadını ile gününü gün eden adamı nasıl haklı görüyorsunuz. O zaman ne yapsın millet eşi ile sorun yaşayan herkes gitsin başkasında tesselli olup evliliğine devam mı etsin?
İkinci grupta kadın çocuklarını bir süre babasında bırakırım dedi diye sanki çocuğu cami avlusuna bırakırım dedi gibi kadının insanlığını anneliğini sorgulayanlar. Öncelikle anneyim ve eşimle beraber gayet sağlıklı mutlu bir evlat yetiştiriyorum yani hariçten gazel okumuyorum Bizim milletin şu orta doğu zihniyetinde cidden en fazla evlatlarınıza zarar verip babasız bırakıyor. Evlat hem annenin hem babanın evladıdır sevmeside sorumluluğuda her ikisinde eşit olmalıdır. Biz bu ülkede ne yapıyoruz evlat sanki kadına zimmetli gibi davranıyoruz, çocuk doğunca sevmek ve gün içinde en fazla bir iki saat yanında olmak dışında babaya sorumluluk vermiyoruz, babalar çocuğa maddiyat dışında bir fedakarlık yapmıyor, evlilik bitincede sanki çocuk sadece anne bakımında olmalı gibi davranıyoruz, bir süre sonra adamda zaten maddi bağı dışında çocukla bağı koparıyor çünkü adam sperm vermek dışında bir şey yapmamış ki. Bakın insan oğlu emek vermediği, uğraşmadığı herşeyin nankörüdür, buna evlilikler ve evlatlarda dahil.Bırakın babalarda eşit sorumluluk alsın, bir babada anne kadar hatta bazıları daha iyi çocuk bakabilir. Bakın Avrupaya Amerikaya adamlar çocukları ile annelerinden daha fazla zaman geçirip bakıyorlar, çocuğa Anne bakmalı kafası tipik ortadoğu zihniyeti. Gidin araştırın islamiyette çocuk hem annenin hem babanın eşit sorumluluğundadır. Bir anne ihanet gibi ağır birşey yaşamışsa bir süre çocuklarını babalarının bakımına bırakıp kafa dinleyebilir, karar vermek için uzaklaşabilir. Bu çocuğu kullanmak değildir, kötü annelik değildir; nefes almaktır. Adamlarda zaten iki çocuğun tüm bakım yükü üzerine bindiğinde görür eşinin evde nasıl büyük bir sorumluluğu üzerinden aldığını, evde iki çocuğun sorumluluğu üzerindeyken ergen gibi her yüzüne gülen kadınla gününü gün etmenin kolay olmadığını. Bizim ülkede kadın evlenir , ev işinin sorumluluğunu alır, çalışırsa iş yükünü çeker , çocuk yapar onun sorumluluğunu çeker, kocası flört dönemindeki gibi bakımlı, güzel ve işveli olsun ister. Sonra kadın tüm bunların altında bunalır, ister istemez söylenir ki bu da bu kadar yükün altında gayet insani birşey bu seferde evde her işi görülen , çocuğunu bir iki saat sevmek dışında bir sorumluluk almayan adam buna katlanamaz ve gider bu konudaki gibi aldatır, burada kadından toplum iki şey bekler ya kocandır bunada katlan derler ya da boşan ama evladının tüm sorumluluğunuda sen al, bekar gibi adam hayatına devam etsin derler. Bu zihniyet bir annenin evladına yapabileceği en büyük kötülüktür aslında işte bu zihniyet yüzünden bizim memlekette birçok çocuk annesi ölünce ya da boşanınca babasızda kalır, çünkü adam babalığı nüfus kaydı dışında yaşamamıştır, çocuğu için emek vermemiştir ve karısı ölünce ya da boşanınca çocuğuda gözden çıkarmak onun için önemsizdir o yüzden bir kadın evladı için birşey yapmak istiyorsa babasını çocuğun doğumundan itibaren çocuk bakımına katmalı, çocukla en az anne kadar paylaşımda bulunmalı, kendisine birşey olursa çocuğun tüm özbakımını anne gibi yapacak kadar hazır olmalı bir baba, bunları yapmayan adama sıra sıra çocuk dizmek aslında evladına bir annenin yapacağı en büyük kötülüktür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?