Eşim beni aldatti

Hayr öyle saçma sapan tiplerim olmazki birbirimize sesimizi bile yükseltmeyin kendi söyledi seni aldattım diye daha ne desin

Bundan 2 hafta öncesine kadar küçük birşey yüzünden Trip attım konu büyüdü 2gun konuşmadım
Her şey iyi giderken, mutlu bir evlilik varken, neden böyle bir şey yaptın?
Ya da şöyle sorayım, madem her şey bu kadar iyi gidiyordu kocan olacak adam (!) sen onunla 2 gün konuşmadın diye, neden böyle bir şey yaptı?
Aldatma varsa taviz verme, taviz tavizi doğurur!

Tabiki de esiminde hatasi kızında neden evli bi adama insan msj atar neden ya hicmi erkek yok eşim tabikide hatali ama kimbilir karşı taraf ne dedi

Nasıl itiraf etti gelip ben biriyle konuşuyorum mu dedi?
Kızla şu an aynı işyerindeler mi?

İnanin çok küçük biseydi ceviz kabuğunu doldurmaz ayrılsak soranlara soyluck cevabim yok inan bir kadın olarak bu duruma hiç dusmej istemezdim 2 çocuğumu geçmişimi dusunuyorum

Hayr öyle saçma sapan tiplerim olmazki birbirimize sesimizi bile yükseltmeyin kendi söyledi seni aldattım diye daha ne desin
Eşiniz dışarıda yemek yerken seni aldattım dedi, sonra ne oldu peki?
Yemeğe bu itiraf için mu götürmüş?
Siz telefondan kendiniz birşey görmemişsiniz.
İlk kızın eşinizden hoşlandığı,ilk onun mesaj attığı da yalan olabilir. Kendini daha masum göstermek için. Aramız bozuk olduğu zamanda cevap verdim diyerek de sizi suçluyor diğer taraftan. iki türlü masum zavallı bir adamcağız rolünde.

İyi giden evlilikte bu kadar rahat olamaz eşiniz üzgünüm.

Tabiki de esiminde hatasi kızında neden evli bi adama insan msj atar neden ya hicmi erkek yok eşim tabikide hatali ama kimbilir karşı taraf ne dedi
Ay ne derse desin bi bırakın kızı. Çok mu önemli Allah aşkına? O çok masum, minnoş kocaniz çatır çatır aldatmış işte, gerçek bu. Ortada bırakılacak bir meydan yok, adam gitmiş. Affedilecek bir adam da yok çünkü affedilmek istenen biri yok. Bebeğiniz küçük, sizi üzmek istemiyorum ama gerçekler bunlar.

İşten geç geldiği için başlamış kavga. Belki de ufak flörtleşmeler vardı. Hatta kadından hoşlanıyordu muhtemelen. Yazışmaya denk geldi siz on gün sanıyorsunuz bence öncesinde belli ki bu kadınla ilgili bir hisleri varmış.

Karşı tarafın değil eşinizin sadakat sözü var. Karşı tarafa değil eşinize odaklanın yoksa bir yere varamazsınız.

Gel bendeki altın kaplama dememiştir herhalde.
Lütfen bakın eşinizi aklamaya çalışmayın gözünüzde.
Aynı ihaneti siz yapsanız o sizi 1 dk evde tutmazdı emin olun.
Siz böyle yalvarır tarzda duruş sergilerken adam daha da rahatlayacak

Nasıl itiraf etti gelip ben biriyle konuşuyorum mu dedi?
Kızla şu an aynı işyerindeler mi?
Hayr kızla aynı isyerinde değiller zaten çok öyle biseleri saklamayaz bunu bile nasıl bu kadar uzun süre soylemedi şaşırdım ayrilalm dedim zamana bırakalım dedi sen çok Soğuksun boyle evlilik mi olur dedim ben ayrilcam ozamn dedim başka birimini var dedim o da öyle anlatti

Trip atıyordum eşim alttan alıyordu diye kendiniz söylediniz. Durup dururken mi adam aldattım dedi. Taksit taksit anlatıyorsunuz. Sanki zorla ağzınızdan laf alıyoruz. Anlattığınız her şey sonunda insanların olaya yorumu değişiyor görmüyor musunuz? Ayrıca işten geç gelecek diye trip attım diyorsunuz sonra da saçma sapan şeylere trip atmam diyorsunuz. Daha ne kadar saçma olsun trip sebebiniz

Tüh çok üzüldüm. Sizin bu kadar içten olmanız en büyük sorun bence. Adam sizin gibi hissetmemis. Düşünmemiş.

O belki de sorun yok dediğiniz dönemlerde. Kendini oyaliyordu. Belki de evlilikten beklediği sizin ona verdiğiniz değildi.

Ben gerçek samimi seven bir insanın diğerini bu kadar üzecek birşeyi yapmayacağını en azından göstere göstere yarasına basa basa acitmayaağını düşünüyorum.

Özetle bu ilişki sizin baktığınız pencerede ki gibi değilmiş anladığım kadarı ile .

Aynı hisleri bende yaşadım. Konu aynı değildi ama, benim evlilik anlayışım beklentim farklıymış

Yok neden aklayim yaptığı ne kadar ayıp beynimden vurulmusa döndüm kabul etmek sizce benimm için kolaymi eşimi çok seviyordum hersey bitti içimde 2 cocugm beni mahvediyo

işten geç gelecek diye kızmışsınız yani bu kadar basit birşey bile sizde kavga konusu olabiliyorsa öyle anlattığınız gibi harika muhteşem bir evliliğiniz yokmuş aldatıldığınız için adam elden gitti sanıp ondan kıymete bindirmişsiniz ,evliliğiniz ondan hoş görünmeye başlamış sadece.

devam ederseniz o evli adamla birlikte olmayı seçen kadın gibi sizde aldatılmayı seçen kadın olursunuz yani ikiniz aynı yerde olursunuz. kocanız sizi boşamaz o kahrını sizden başkasının çekmeyeceğini bilir rahatını bozmaz ama siz devam ederseniz hep aldatılacaksınız.etrafında kadınlaarın mücadele ettiği -savaştığı erkek olmaya değer bir adam mı ? buradan bakınca buna değer görünmüyor

madem boşanılmayacak neden yüz göz olunur onu da anlamış değilim ...

Soğuksun ayrılcam dedin o da aldattım dedi. Siz de ayrılmam diye yalvardınız mı?
Çok çelişiksiniz

Kesinlikle yalvarır gibi peşinden gider gibi davranmayın haklı iken haksız duruma düşersiniz. Önüne yemek koymayın muhattap olmayın katiyyen . Çocukları alın tek başınıza parka gezmeye gidin veya siz arkadaşlarınızla gezin çocukları ona emanet edip. Hatalı olan o düüzeltmesi gerekende o.

Çok tuhaf değil mi? Yemek yemeğe gidiyorlar bunları söylüyor. Kesinlikle öncesi var konu sahibinin gözünü boyamak için böyle bir taktik yapmış.

Eşin hepsini uyduruyor. Bu kız eski Bi mesele. 2 günlük mesele için yuva dağıtmaya karar vermez. Sana iyi davranıyordu aldattığı ortaya çıkmasın diye. Sonra belki boşanmaya karar verdi belki haklısın bu kararı son kavganız verdirdi, ondan sonra yüzünü göstermiş işte. Bil de ayrıl diye yapıyor. Belki de kadın baskı yaptı boşanacaksan boşan beni oyalama diye.
Adam hala görüşmeye devam ediyor. Ne tutuşmuş ne özür dilemiş ne de affedilmek istiyor. Sen yalvarsan da yakarsan da biter bu evlilik. Koy kapının önüne. Zorla güzellik olmaz. Allah ikisinin de cezasını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…