Hayr öyle saçma sapan tiplerim olmazki birbirimize sesimizi bile yükseltmeyin kendi söyledi seni aldattım diye daha ne desinİzni olmadan telefonundan ekran görüntüsü filan alamazsınız, saçmalıyorsunuz. Kanıt olarak kabul edilse bile sizin hakkınızda suç duyurusunda bulunur, bu bir suç.
Eşinizle yüzleştiniz mi? Sordunuz mu? Ben biliyorum şu kişi ile görüşüyorsun dediniz mi?
Güzel giden evliliğim var, ili tane çocuğum var, trip atınca eşin gelip gönlümü alırdı diyorsunuz. Ne tarihi, ergen misiniz siz? Sizi sıkan üzen bişey varsa trip atmak yerine geçersiniz karşısına konuşursunuz. Eşinizin yaptını onaylamıyorum ama siz de biraz kendinizi eleştirin. Herkes ne konuşmuş kadınla, içeriği ne diyor siz çok konuşmuşlar, mesajlaşmışlar diyorsun. Neyin ne olduğunu anlatmadan, aldatıldım diye kendinizi ortalara atmışsınız.
Her şey iyi giderken, mutlu bir evlilik varken, neden böyle bir şey yaptın?Bundan 2 hafta öncesine kadar küçük birşey yüzünden Trip attım konu büyüdü 2gun konuşmadım
Tabiki de esiminde hatasi kızında neden evli bi adama insan msj atar neden ya hicmi erkek yok eşim tabikide hatali ama kimbilir karşı taraf ne dediEşiniz çok masum çok minnoş yazık ona, şeytani bir kadın gelmiş pıt diye alıvermiş adamı. Kendi aklı, fikri ve iradesi yok gibi konuşuyorsunuz. Aslında kocanızın kendi kararlarını veremeyecek, herhangi bir kadının ağzına bakabilecek biri olarak yansıtıyorsunuz ancak bu eşinizin hatası. Üstelik pişkin
Nasıl itiraf etti gelip ben biriyle konuşuyorum mu dedi?Çok doğru söylüyorsunuz kız eşimi işyerinde görmüş yani ordaki birinin sevgilisinin arkadaşımıys eşim chef aşçı iş için birsuru gruplari var kız eşime msj atmış iş ayarlarmisn fln diye eşimde şuan yok demiş sonra nasıl bilmiyorum senden çok hoşlandım fln demiş eşimde evliyim ben demiş kızda birşey olmaz demiş sonra benle tartıştıktan sonra kim msj attı bilmiyorum bunların hepsini eşim itiraf etti mesajlari görmedim bile çünkü telefonda şifre var tras seti parfüm fln almis
İnanin çok küçük biseydi ceviz kabuğunu doldurmaz ayrılsak soranlara soyluck cevabim yok inan bir kadın olarak bu duruma hiç dusmej istemezdim 2 çocuğumu geçmişimi dusunuyorumHer şey iyi giderken, mutlu bir evlilik varken, neden böyle bir şey yaptın?
Ya da şöyle sorayım, madem her şey bu kadar iyi gidiyordu kocan olacak adam (!) sen onunla 2 gün konuşmadın diye, neden böyle bir şey yaptı?
Aldatma varsa taviz verme, taviz tavizi doğurur!
Eşiniz dışarıda yemek yerken seni aldattım dedi, sonra ne oldu peki?Hayr öyle saçma sapan tiplerim olmazki birbirimize sesimizi bile yükseltmeyin kendi söyledi seni aldattım diye daha ne desin
Ay ne derse desin bi bırakın kızı. Çok mu önemli Allah aşkına? O çok masum, minnoş kocaniz çatır çatır aldatmış işte, gerçek bu. Ortada bırakılacak bir meydan yok, adam gitmiş. Affedilecek bir adam da yok çünkü affedilmek istenen biri yok. Bebeğiniz küçük, sizi üzmek istemiyorum ama gerçekler bunlar.Tabiki de esiminde hatasi kızında neden evli bi adama insan msj atar neden ya hicmi erkek yok eşim tabikide hatali ama kimbilir karşı taraf ne dedi
Sorularımın cevabı bu değil.İnanin çok küçük biseydi ceviz kabuğunu doldurmaz ayrılsak soranlara soyluck cevabim yok inan bir kadın olarak bu duruma hiç dusmej istemezdim 2 çocuğumu geçmişimi dusunuyorum
Karşı tarafın değil eşinizin sadakat sözü var. Karşı tarafa değil eşinize odaklanın yoksa bir yere varamazsınız.Tabiki de esiminde hatasi kızında neden evli bi adama insan msj atar neden ya hicmi erkek yok eşim tabikide hatali ama kimbilir karşı taraf ne dedi
Gel bendeki altın kaplama dememiştir herhalde.Tabiki de esiminde hatasi kızında neden evli bi adama insan msj atar neden ya hicmi erkek yok eşim tabikide hatali ama kimbilir karşı taraf ne dedi
Hayr kızla aynı isyerinde değiller zaten çok öyle biseleri saklamayaz bunu bile nasıl bu kadar uzun süre soylemedi şaşırdım ayrilalm dedim zamana bırakalım dedi sen çok Soğuksun boyle evlilik mi olur dedim ben ayrilcam ozamn dedim başka birimini var dedim o da öyle anlattiNasıl itiraf etti gelip ben biriyle konuşuyorum mu dedi?
Kızla şu an aynı işyerindeler mi?
Trip atıyordum eşim alttan alıyordu diye kendiniz söylediniz. Durup dururken mi adam aldattım dedi. Taksit taksit anlatıyorsunuz. Sanki zorla ağzınızdan laf alıyoruz. Anlattığınız her şey sonunda insanların olaya yorumu değişiyor görmüyor musunuz? Ayrıca işten geç gelecek diye trip attım diyorsunuz sonra da saçma sapan şeylere trip atmam diyorsunuz. Daha ne kadar saçma olsun trip sebebinizHayr öyle saçma sapan tiplerim olmazki birbirimize sesimizi bile yükseltmeyin kendi söyledi seni aldattım diye daha ne desin
Yok neden aklayim yaptığı ne kadar ayıp beynimden vurulmusa döndüm kabul etmek sizce benimm için kolaymi eşimi çok seviyordum hersey bitti içimde 2 cocugm beni mahvediyoGel bendeki altın kaplama dememiştir herhalde.
Lütfen bakın eşinizi aklamaya çalışmayın gözünüzde.
Aynı ihaneti siz yapsanız o sizi 1 dk evde tutmazdı emin olun.
Siz böyle yalvarır tarzda duruş sergilerken adam daha da rahatlayacak
işten geç gelecek diye kızmışsınız yani bu kadar basit birşey bile sizde kavga konusu olabiliyorsa öyle anlattığınız gibi harika muhteşem bir evliliğiniz yokmuş aldatıldığınız için adam elden gitti sanıp ondan kıymete bindirmişsiniz ,evliliğiniz ondan hoş görünmeye başlamış sadece.Ya yemin ediyorum biranda değişti neden öyle görmek isteyim olmayan şeyi neden öyle göreyim
Cok çok mutluyduk benim agzimin içine bakar bir dedigimi 2 etmez
İşten geç gelceni bana söyledi bende oyuzden ona kızdım konuşmadım ertesi gün böyle yapinca çok üzülüyorum yapma vs diye msj attı ben gelince yine konuşmadım ertesi gün o konuşmadı daha sonra ben istedim o konuşmadi o ara onla konusmuslr ve bu böyle 2 hafta devam etti
Soğuksun ayrılcam dedin o da aldattım dedi. Siz de ayrılmam diye yalvardınız mı?Hayr kızla aynı isyerinde değiller zaten çok öyle biseleri saklamayaz bunu bile nasıl bu kadar uzun süre soylemedi şaşırdım ayrilalm dedim zamana bırakalım dedi sen çok Soğuksun boyle evlilik mi olur dedim ben ayrilcam ozamn dedim başka birimini var dedim o da öyle anlatti
Kesinlikle yalvarır gibi peşinden gider gibi davranmayın haklı iken haksız duruma düşersiniz. Önüne yemek koymayın muhattap olmayın katiyyen . Çocukları alın tek başınıza parka gezmeye gidin veya siz arkadaşlarınızla gezin çocukları ona emanet edip. Hatalı olan o düüzeltmesi gerekende o.Lütfen arkadaşlar iyi kötü yorum yapın çok zor durumdayım çok bı tarafta 2 çocuk bı tarafta aldatan eş eğer evliligm normalde de kötü gitseydi hemen ayrilirdim ama çok çok iyi gidiyordu ve zerre pişmanlığı yok kız ona büyü yapmış sanki
Çok tuhaf değil mi? Yemek yemeğe gidiyorlar bunları söylüyor. Kesinlikle öncesi var konu sahibinin gözünü boyamak için böyle bir taktik yapmış.Eşiniz dışarıda yemek yerken seni aldattım dedi, sonra ne oldu peki?
Yemeğe bu itiraf için mu götürmüş?
Siz telefondan kendiniz birşey görmemişsiniz.
İlk kızın eşinizden hoşlandığı,ilk onun mesaj attığı da yalan olabilir. Kendini daha masum göstermek için. Aramız bozuk olduğu zamanda cevap verdim diyerek de sizi suçluyor diğer taraftan. iki türlü masum zavallı bir adamcağız rolünde.
İyi giden evlilikte bu kadar rahat olamaz eşiniz üzgünüm.
Çok doğru söylüyorsunuz kız eşimi işyerinde görmüş yani ordaki birinin sevgilisinin arkadaşımıys eşim chef aşçı iş için birsuru gruplari var kız eşime msj atmış iş ayarlarmisn fln diye eşimde şuan yok demiş sonra nasıl bilmiyorum senden çok hoşlandım fln demiş eşimde evliyim ben demiş kızda birşey olmaz demiş sonra benle tartıştıktan sonra kim msj attı bilmiyorum bunların hepsini eşim itiraf etti mesajlari görmedim bile çünkü telefonda şifre var tras seti parfüm fln almis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?