- Konu Sahibi deryaevren
-
Allah ıslah etsin bu erkekleri
karılarını aldatmaktan ne anlıyorlar ya
yazık günah degil mi o yavruya
canım benim ya kıyamam öp benim yerime prensesini
sende kafana takma canım herşey olmuş bitmiş
uzak durmaya çalış fazla muhattap olma
Kızınız , tutunacağınız dalınız olsun. Ondan güç alın.
Ve öyle güçlü olun ki büyüyünce annesi ile gurur duysun. En önemlisi siz kendinizle gurur duyun.
Kolay olmayacak elbet. Tedavinizi asla ihmal etmeyin. Kendinizi önemseyin. Aciz hissetmeyin. Bu yaşadıklarınız karşınızdakinin acizliğidir.
Hepsi geride kaldı. Her güne kızınızın yüzüne bakıp 'her şey güzel olacak' diyerek başlayın. Bu hem onu hem sizi iyileştirecektir.
öperim ne demek bende olmuyorum muhattap ama ne olduysa aryor yada çocuk için bahane bulup konuşmaya çalışıor benimle ama yüz vermiorum birleşelim diyor du 20 gün koştu peşimden bana diyorki koşmucam aryık diyor ben yüz vermeyince çok koştum peşinden diyorr 20 günn den sonra 3 gün önce aradı beni evlenicem tekrardan diyor mutlu olucam diyor
öperim ne demek bende olmuyorum muhattap ama ne olduysa aryor yada çocuk için bahane bulup konuşmaya çalışıor benimle ama yüz vermiorum birleşelim diyor du 20 gün koştu peşimden bana diyorki koşmucam aryık diyor ben yüz vermeyince çok koştum peşinden diyorr 20 günn den sonra 3 gün önce aradı beni evlenicem tekrardan diyor mutlu olucam diyor
Bır daha evlenmez merak etme sen ...
Senı cıldırtmak ıcın yapıyor halsıyetsızz
Bır daha oyle derse evlenırsen evlen benı ılgılendırmıyorsun de
bende öyle dedim inş mutlu ol dedim allah mutlu etsin seni dedim bana uzak ol da ben başka bişi istemem dedim
birde beni aldattıı yuvasını yıktığı kadınlar pavyonda çalışan iki kız kardeşş
birde beni aldattıı yuvasını yıktığı kadınlar pavyonda çalışan iki kız kardeşş
işte devamlı rahatsız ediyor çocuğu 15 günde bir görüyor çocuk ta diyormuş babasına ben yaramazlık yaptığımda sen bnei döveceksn baba annem öle diyormuş diyorr sonra da eski eşim bizim üstümüze sıçrıyor işe başladım oarraya gelior rahatsız ediyor devamlı çocuğada nafaka yatııyor ama bin dereden su getirerk yani anlayacağınız kurtulamamdım
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Kurtulmuşsunuz artık bitmiş geçmiş.
Birşey merak ettim..
Kızınız böyle birşey der mi??
Yani yukarıda renklendirdiğim..
mrhabalar bu gün çok kötü bişi oldu avukatım aradı biz temmiz kağıdı bekliorduk biz boşanırken kızımı 9 yaşında zannetmiş avukat ve temmuzun 1 den 31 ne kadar şubatın 1 inden 15 ine kadar babaya verilmişti bizde kızım küçük olduğu için red ettik ama kabul edilmemiş avukatım bugün dedi herşeye hazırlıklı olun derya hanım dedi boşanmanız düşecek dedi çok üzgünüm ve sinirliyimm şimdi tekrardan incelenecek çok hassaım kızım konusunda dua edin lütfen almasın bende kalsın yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?