Yani olabilir diye düşündüm kardeşi ile birlikte olduğu gün dü çünkü ve arladaşları ile birlikte gece geç saate kadar dışardaydı o günEşinizin dışında birinin atmış olma ihtimali mi var ki acaba diyorsunuz?
Neden boyle bişey yapsın ki ayrılmayı istiyor olsa bile kendini suçlu konuma düşürüpte ayrılmaz herhalde ve de ayrılamakla ilgili gitse gelece dair planlar var hepGörüp ayrılmanızı mı istedi acaba
Bir de nasıl sessiz kaldınız insan meraktan kuşkudan çıldırır.
Çünkü bekleyip in olmak istedim acaba devamı gelirmi diye takip ettim bu yüzden ama devamı gelmediÜstünden çok zaman geçmiş niye o zaman sormadınız ki şimdide kendini yiyip bitiriyorsun yeni doğum yapmışsın tam bu zamanda kendine ve bebeğine dikkat etmelisin
Gerçekliğini bilsem ayrılırım tabi ama nasıl bulucam nasıl bir yol izlemem gerekiyor onu bilemiyorumBana çok iyi niyetlisin gibi geldi Canım, lohusasın üzmek istemiyorum ama nasıl peşine düşmedin? Tabi eger ayrilmayacaksan unut ama gerçekliğinden emin olunca durmam ayrilirim diyorsan bi şekilde arastir bul
E madem böyle düşünüyorsunuz, mesajları görmenize rağmen polyanna moduna büründünüz böyle devam edin boşanasınız yok çünkü belli.Neden boyle bişey yapsın ki ayrılmayı istiyor olsa bile kendini suçlu konuma düşürüpte ayrılmaz herhalde ve de ayrılamakla ilgili gitse gelece dair planlar var hep
Neden anlamıyorsunuz ve hemen tepki veriyorsunuz polyana falan değilim sadece sorup hayır ben atmadım şu bu attı deseydi ne olacaktı bekledim devamı olsun diye takip ettim olmadı diyorum ve dediğim gibi msjları silmeyip tlfnu evse bırakması çok saçma geldi anlam veremedim bu yüzden..hiç kolay değil emin olun..E madem böyle düşünüyorsunuz, mesajları görmenize rağmen polyanna moduna büründünüz böyle devam edin boşanasınız yok çünkü belli.
Evet msjın resmini çektim numarayı aradım ismini bilmiyorum ama bir kadın ve gerçekten küçük çocuğu var..
Tanıdık biri mi nerde yaşıyor ay çatlıcam iyice araştırmadınız mı.
Dalga geçmiyorum kolay olmadığını da tahmin ediyorum yanlış anlamayın ama şu attı bu attı derse de kim attı diyorsa o kişiyle yüzleşseydiniz mesela? Ya da eşiniz evde telefonu bıraktığında o numaraya tekrar yazsaydınız gelen cevapta neyin ne olduğunu anlardınız. Şimdi sorsanız yine inkar edecek ve hatta madem biliyorsun diyecek daha da yüzsüzleşecek.Neden anlamıyorsunuz ve hemen tepki veriyorsunuz polyana falan değilim sadece sorup hayır ben atmadım şu bu attı deseydi ne olacaktı bekledim devamı olsun diye takip ettim olmadı diyorum ve dediğim gibi msjları silmeyip tlfnu evse bırakması çok saçma geldi anlam veremedim bu yüzden..hiç kolay değil emin olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?