Eşim beni aldattımı acaba...

Vallahi bravo. Şoka girdiniz heralde. Hiçbir hamle yapmamış olmanızı buna bağlıyorum.

Size tavsiyem doğumdan sonra biraz daha toparlanın. Gücünüzü topladıktan sonra da bu işin peşine düşün.

Kardeşim bence panik yapılacak bir durum yok. Ortalığı yıkmanıza da gerek yok. Eğer sorabiliyorsaniz sakince sorun. Konusmaniz daha saglikli ama panik halde degil umursamaz tavirda. "Soracagim soracagim da unutuyorum hep. Bir ay önce mesaj gördüm. Biri mi ayrılıyor, karısına özledim yazmış hayırdır kim attı o mesajı cebinden" diye sorabilirsiniz. Takipte kalın eğer sizin görmenizi istemisse zaten tekrar benzer bir durum cereyan eder. Erkekler çok dikkatli değil. Herhangi bir sebepten başka biri o mesajı atmış olması olası ki zaten o gün kalabalık arkadaş grubundaymış. Bir aldatma değil, başka birinin aile içi meselesi de olabilir. Eşinizin karakterini siz biliyorsunuz. Bu tür dikkatsizlikleri olur mu başka meselelerde? Hepsini birlikte değerlendirin.

Siz o zaman bu mesajları soramadıysanız aldattığını öğrenseniz de nasıl olsa bırakmazsınız. O yüzden hiç kurcalamayın. Unutun..

Doğru tabi iyi bir yöntem olabilir saol ama ben konuyu eşime nasıl açıcam zaman geçtiği için o kadar pişmanım ki görür görmez niye sorup soruşturmadım diye şimdi lap niye soramıyorum
Kendide attıysa birine de attırdıysa suçlu o. Çekinecek bi şey yok. Apaçık “bi kaç ay önce böyle böyle bi mesaj gördüm. Sana güvendiğim için görmezden gelmeyi denedim. Ama yok, içim içimi yiyor. Bana bunu açıkla.” diyin.

Kocamın telefonuna gelmiş mesajlar
Atılmış mesajlar vs .
Paralarım sonrada def ederim
Kadın yapsa erkeklere göre cinayet sebebi

Nasıl sustunuz çok şaşırdım

Benim esimin telefonundan arkadasi boyle mesaj atamaz , benim karsima boyle bir bahaneyle de gelemez.
Esinizin telefonundan ancak esiniz atmistir o mesajlari , bu zamana kadar sormadan iyi beklemissiniz.

Cevremde cok sabirli biri olarak bilinirim ama boyle bir konuda asla beklemez sorardim .

Kadınla oylesine konuştum kimsiniz ban msj atmışsınız falan diye.tlnun vakıfa ait olduğunu msj atmadığını ama küçük bir çocuğum var o atmış olabilirmi bilemedim falan dedi..

İlk gördüğünüz anda üzerine gitmeliydiniz ama yine de geç değil eşinize açık açık sorun zaten cevap vermesinden yüz ifadesinden bile anlarsınız doğru söyleyip söylemediğini . Oluruna bırakıp üzerine gitmezseniz eğer asla unutmayacaksınız ve hep kuşkuyla yaşamak zorunda kalıcaksınız . Önce doğruyu öğrenin sonrasına sonra karar verirsiniz . İnşallah şüpheleriniz boşa çıkar

Konuyu öylesine açmadım..sabah akşam bunu düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum..kim bole bir durumda olmak ister...sadece benim düşünemediğm fikirler almak istedimm..

Ben olsam sorardım, verdiği tepkiden belli olur zaten .

Mesaji ilk gordugunde sormaliydin... Bence sor.. ben olsam kapi pencere kalmazdi...

Diyelim ki aldatıyor. Boşanacak mısınız? Boşanmayacaksanız hiç kurcalamayın.

Kadının telefonu varsa kadını arayın , açık açık derdinizi anlatın, ben .. nın eşiyim eşimin telefonunda sizin telefonunuzu gördüm aranızda ki olay nedir diye sorun.. Eğer sandığınız gibi bir şey yoksa ve düzgün bir kadınsa anlayışla karşılayacak ve durumu izah edecektir... Yok şirretlik yaparsa zaten emin olabilirsin aldatıldığına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…